Wat Is Een Bft Leger?

wat is een bft -leger? – aberdeen demonstratie van ground, md. (29 januari 2018) – – de us armed force begint een uitgestrekte drive om zijn belangrijkste situationele mindfulness -netwerk blue power hieraan opnieuw te ontwerpen, gewoonlijk bekend als bft.

Bft wordt vanaf 2002 gebruikt en geeft hartelijke stroom na gegevens en wordt opgenomen in meer dan 98. 000 fasen in de militaire en gezamenlijke administraties.

De geavanceerde bft -moderniseringsinspanning, genaamd bft 3, zal een paar nieuwe en verbeterde hoogtepunten gebruiken, waaronder uitgebreide netwerkvermogen om informatie te verplaatsen, flexibiliteit op hoog niveau naar elektronische vechtaanvallen en verder ontwikkelde methode voor het verplaatsen van informatie van bron naar objectief in verschillende werkomstandigheden in verschillende werkomstandigheden in verschillende werkomstandigheden in verschillende werkomstandigheden.

Als gevolg van de gespecialiseerde vaardigheid die in deze onderneming wordt verwacht, begon venture administrator mission order, die zich bezighoudt met de bft -inspanning, in 2016 te werken met het militaire innovatieve werkgebied om het werk te helpen.

“deze capaciteitsverbetering is essentieel omdat de vs geconfronteerd worden met uitgebreide digitale en elektronische gevechtsgevaren van hechte begeleidende vijanden,” zei lt.

Col. Shane sims, item supervisor voor gezamenlijke vechtorderstadium, uitgedeeld aan pm mission order. Het programmakantoor is samen met goed geïnformeerde autoriteiten van de military exchanges hardware exploration, advancement and designing center, of cerdec, om te helpen bij het begrijpen van de moderniseringsbehoeften van bft 3.

Gebruikt Het Leger Nog Steeds Fbcb2?

Commandanten van leger- en marinekorps gebruiken FBCB2 JCR/BFT2 om geïntegreerde, on-the-move, bijna-real-time Battle Command-informatie en situationeel bewustzijn van Brigade naar Manoeuvrplatform te bieden.

Wie Bezit Blue Force Tracker?

Comtech Telecommunications ‘Command & Control Technologies Group heeft financiering ontvangen van het Amerikaanse leger om een ​​verbeterde versie van de volgende generatie MT-2025 Blue Force Tracking (BFT) satellietterminal te ontwikkelen.

Wat Is Een Jcr -Leger?

Wat is het? Joint Capabilities Release (JCR) is het volgende generatie Friendly Force Tracking System van het leger dat momenteel naar Afghanistan komt.

Hoeveel Is Een Blue Force Tracker?

12. Volgens de bijbehorende begrotingsdocumenten vroeg het leger in totaal $ 431 miljoen voor het programma in fiscaal 2019. Dat is een totaal van $ 283 miljoen tijdens het fiscale budget voor 2018.

Wat Is Leger Fbcb2?

FBCB2 is een digitaal Battle Command Information System dat geïntegreerde, on-the-move, tijdige, relevante Battle Command-informatie biedt aan tactische gevechtsleiders en soldaten van Brigade tot Platform & tussen platforms binnen de Brigade Task Force.

Wat Doet De Jcr Het Leger?

JCR omvat computers, wereldwijde positioneringsapparatuur en communicatiesystemen die samenwerken om bijna realtime informatie te bieden om leiders op tactisch niveau te bestrijden. Met JCR zijn eenheden beter in staat om bewerkingen te synchroniseren en vriendelijke brandincidenten te voorkomen.

Wat Is Een Jbcp?

Het Joint Battle Command – Platform (JBC -P) is een netwerkmissieopdracht. Informatiesysteem dat de eenheden van Army and Marine Corps in staat stelt om in de buurt van realtime vriendelijke, vijandelijke en slagveld situationeel bewustzijn, operationele kaarten en graphics en commando en te delen. Controle (C2) berichten.

Wie Maakt Blue Force Tracker?

Blue Sky Network biedt handheld, draagbare en vaste militaire trainingsapparaten of Blue Force Tracker en SATCOM -oplossingen. Ontworpen en gemaakt in de Verenigde Staten, onze producten voldoen aan verschillende rigoureuze industrienormen.

Wat Is Bft2?

Het BFT-2-systeem maakt deel uit van het programma Joint Battle Command Platform (JPC-P) van het leger en is ontworpen om realtime situationele bewustzijn en netwerkmogelijkheden te bieden voor Amerikaanse warfighters. Comtech verwacht in de tweede helft van zijn fiscale 2018 te starten.

Wat Doet Blue Force?

Blue Force Tracking is een militaire term van de Verenigde Staten voor een GPS-compatibele capaciteit die militaire commandanten en krachten locatie-informatie biedt over vriendelijke (en ondanks zijn naam, ook vijandige) militaire troepen. In de NAVO militaire symbologie duidt Blue meestal vriendelijke krachten aan.

Wat Staat Jcr Voor Het Leger?

De Joint Capabilities Release (JCR) is de volgende generatie van het leger van het legercommando- en situationele bewustmakingssoftware.

Wat Heeft Jcr Army Vervangen?

De JCR-upgrades maken deel uit van de netwerkcapaciteit van het leger Set 11/12, en PM FBCB2’s Joint Battle Command-platform, of JBC-P, zal JCR vervangen in capaciteitsset 13/14.

Wat Is Een Jcr -Logboek?

JCR-Logistics (JCR-LOG) integreert FBCB2/BFT-mogelijkheden met het Movement Tracking System (MTS), een voertuiggebaseerd systeem dat gevechtsondersteuningsondersteuning en ondersteuningsondersteuningsvoertuigen bijhoudt, evenals andere activa.

Wat Is De Nieuwe Blue Force Tracker?

Het vriendelijke krachttrackingsysteem van het leger, bekend als Blue Force Tracking (BFT), biedt tracking en situationeel bewustzijn/commando en controle (SA/C2) op meer dan 120.000 grond/luchtvoertuigplatforms over de leger- en gezamenlijke diensten.

Wat Is Bft2?

Het BFT-2-systeem maakt deel uit van het programma Joint Battle Command Platform (JPC-P) van het leger en is ontworpen om realtime situationele bewustzijn en netwerkmogelijkheden te bieden voor Amerikaanse warfighters. Comtech verwacht in de tweede helft van zijn fiscale 2018 te starten.

Waar Staat Fbcb2 Voor?

Force XXI Battle Command Brigade en hieronder (FBCB2) is een Linux-gebaseerd communicatieplatform dat is ontworpen voor commandanten om vriendelijke en vijandige krachten op het slagveld te volgen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.