Wat Is De Sterkste Bijl In Houtmagnaat 2?

wat is de sterkste bijl in houtmagnaat 2? – de rukiryaxe, ook regelmatig verwezen als de haaienbijl, is misschien wel de beste bijl in het spel.

Het is de daaropvolgende beste bijl om in wezen elk houttype te snijden, met uitzondering van speciale tomahawks op hun specifieke houtsoorten en spookhout, geslagen door de vele bijl.

Hoe het ook zij, de rukiryaxe is een van de handvol tomahawks die het hele jaar toegankelijk zijn met de vrijstelling op halloween.

De hatchet is vernoemd naar de roblox -client rukiryo (abstract_alex nu), die bovendien een van de sanctum -individuen is.

Boxed -aanpassingen van deze hatchet bestaan ​​echt nog niet gemaakt op authentieke middelen. Op halloween kan de rukiryaxe niet worden verworven, die eerder wordt verdrongen tegen de laatste dagen bijl.

Het heeft een hoofdtint zoals de fundamentele bijl en een grijsachtig gekleurd handvat. De meest opvallende component is het gezicht dat zich op de scherpe rand van zijn hoofd bevindt, met haaienachtige tanden en slechte rode ogen.

De zaak is zwak, naast tekst in een opvallende rode variëteit die zegt: “ik heb bedrogen voor deze container”, wat aantoont dat de speler het misleidend had verworven met behulp van een andere persoon.

Een vergelijkbaar plan is ook te zien op de laatste dagen van hatchet’s krat en de casus van bijesaxe.

Tomahawks zijn belangrijke imperatieve instrumenten in houtmagnaat 2 die worden gebruikt om bomen af ​​te knippen en stammen en planken in meer bescheiden stukken te snijden voor eenvoudiger transport of verwerking.

Is De Vele Bijl De Beste Bijl In Hout Tycoon 2?

De vele bijl is beter voor het hakken van kleinere stukken hout met 1 hit vanwege de lange cooldown.

Is Rukiryaxe Beter Dan Silver Axe?

Zoals eerder gezegd, is deze bijl een geavanceerde bijl met ongeveer 95% van de Rukiryaxe -kracht, dus waardoor het de vijfde is (na de barnsteen bijl met 3,73 kracht, de vele bijl met 10,2 schade, de Rukiryaxe met 1,68 schade en de eindtijden Axe met 1,58 schade) sterkste bijl in het spel.

Hoe Krijg Je Een Vuurbijl In Houtmarts 2 2021?

De vuurbijl is een bijl die kan worden verkregen uit het vurige geschenk van hout en karbonades het meest efficiënt op lava -hout, met 6,25 schade.

Wat Is De Sterkste Bijl In Houtmarts 2?

De Rukiryaxe, ook vaak wel de Shark Axe genoemd, is een van de beste assen in het spel.

Hoeveel Is Alpha Axe Waard?

Swing cooldown De alfa -bijl van het testen is een bijl die van Wood R US koopt voor $ 500 geld, als een exclusieve functie die alleen beschikbaar is tijdens de alfa -testfase.

Hoeveel Is De Vele Bijl In Houtmarts 2?

De vele bijl is een bijl die werd geïmplementeerd voor de ” Mah Bucket’s ” Beesmas 2018 -evenement: het geschenk van bijen, omdat de gemakkelijke cadeau -beloning voor dag 4. Hoewel het de beloning was, moesten spelers het kopen voor $ 38,004 Geld van luxe meubels om het te verkrijgen.

Wat Is De Meest Zeldzame Bijl In Houtmarts 2?

De Cave Axe is een bijl die kan worden verkregen bij het spookachtige diepe aardgift dat beschikbaar is bij Wood R Us vanaf 1 december 2020 tijdens het kerstevenement 2020. Het is het meest efficiënt op Cavecrawler -hout, waardoor een verhoogde hoeveelheid schade wordt toegebracht, terwijl het een aanzienlijk verminderde schade aan andere bos heeft verminderd.

Is De Vele Bijl Beter Dan De Rukiryaxe?

De Rukiryaxe, ook vaak wel de Shark Axe genoemd, is een van de beste assen in het spel. Het is de tweede beste bijl voor het hakken van bijna elk houttype, behalve voor speciale assen op hun respectieve houten types en fantoomhout, geslagen door de vele bijl.

Hoe Goed Is De Vele Bijl In Houtmarts 2?

Het richt een hak met grote schade aan hout, hoewel de swing cooldown traag is, wat een balans biedt tussen de efficiëntie met andere assen. Het is gemaakt door de organisator van het evenement, Mah_Bucket. De vele bijl is beter voor het hakken van kleinere stukken hout met 1 hit vanwege de lange cooldown.

Wat Is De Grootste Zagerij In Hout Tycoon 2?

De Sawmax 02L is een zagerij die kan worden gekocht bij Wood R US voor $ 86.500 geld en is momenteel de grootste zagerij in het spel.

Wat Is De Best Verkrijgbare Bijl In Houtmarts 2 2021?

De Rukiryaxe, ook vaak wel de Shark Axe genoemd, is een van de beste assen in het spel.

Hoeveel Is Een Vuurbijl Waard?

Vuurbijl bij Rs 250/stuk | Brandweerman bijl | ID: 16579492912.

Leave a Comment

Your email address will not be published.