Wat Is De Minimale Balans In Nol Kaart?

wat is de minimale balans in de nol -kaart? – dubai nol-kaart is niet alleen een transportkaart, maar het verandert momenteel in een multi-seizoensafvalkaart die kan worden gebruikt bij meer dan 2.

000 verkooppunten. U kunt voedsel, voedsel, dranken kopen en zelfs u kunt uw rta nol -kaart gebruiken voor brandstof.

U wilt een diep begrip van uw nol-kaarten op dezelfde manier soorten kaarten, voordelen, nol-kaart herartzagen, hoe u echt naar het evenwicht van nol-kaart kunt kijken.

Keuzes en trossen extra waardevolle dingen die zowel de vakantiegangers als kunnen helpen. Nol-kaart kan een open krediet zijn dat zal worden gebruikt bij verschillende voertuigmodi in dubai met één kraan, waaronder dubai rta-transporten, metro dubai, dubai cable car en verschillende soorten mariene voertuigmodi zoals watertaxi en watertransport en boten.

U zult ook uw nol -kaart gebruiken om te zoeken naar voedsel bij metro station outlets en kunt rta’s betaalde stop in dubai city kopen.

Silver nol-kaart kan een ideale startkaart zijn met een e-tote die zal worden gestapeld met maximaal aed 1000 na het inschakelen van uw kaart.

Het krijgen van deze kaart is basic, je kunt hem onmiddellijk krijgen van elke ticket oce voor slechts aed 25 met een aed 19 e-tote-achting (balans).

Nol gold card staat u toe om in extravagantie en elegantie te gaan, het heeft identieke hoogtepunten vanwege de silver card,.

Hoeveel Kost De Nol -Kaart?

De Blue NOL-kaart kost 70 AED vooraf, inclusief 20 AED e-purse-waarde. U kunt uw geregistreerde blauwe NOL -kaart laden met maximaal 5000 AED in waarde.

Hoe Kan Ik De Geldigheid Van De Nol -Kaart Controleren?

Gebruikers van deze NOL -kaarten kunnen controleren op vervaldatum bij een van de ticketingtellers en machines op Metro Stations en parkeermeters van Dubai, ”zei Khaled Abdul Rahman Al Awadhi, directeur van Automated Collection Systems Department, RTA.

Hoe Laadt U De Nol -Kaartbalans?

NOL Silver Card is een smartcard met een e-purse die kan worden geladen met tot AED 1000 bij het registreren van uw kaart. Geniet van het gemak om deze kaart onmiddellijk vanaf elk ticketkantoor te krijgen voor slechts 25 (inclusief AED 19 e-purse-waarde).

Wat Is De Minimale Nol -Kaartbalans?

Zorg ervoor dat u een minimale balans hebt van AED 7,50 op uw kaart. Benader de poorten van metro of de ingangen van bus/ waterbus. Plaats uw NOL -kaart op de kaartlezer.

Hoeveel Is Een Silver Nol -Kaart?

De Silver NOL-kaart kost 25 AED vooraf, inclusief 19 AED e-purse-waarde en de tickethouder is anoniem, dat wil zeggen dat u uw kaart niet hoeft te registreren. Silver NOL-kaartsleutelkenmerken: berekent automatisch de kosten van uw reis en trekt deze af van uw e-purse. Geldig voor alle transportmodi.

Kan Ik Geld Ophalen Van De Nol -Kaart?

De klant geeft de NOL -kaart over aan de stationsagent. De stationagent valideert als de kaart nog steeds geldig en actief is en het huidige saldo is niet meer dan 100 AED. Als het saldo 100 AED of lager is, geeft de stationsagent de terugbetaling van contant geld uit met servicekosten van 2,5% of 5 AED, afhankelijk van welke hoger is.

Kunnen We Nol -Kaart Gebruiken Om Te Winkelen?

Samen met openbare parken kunnen NOL -kaarten ook worden gebruikt in verschillende restaurants en coffeeshops, benzinestations, apotheken, supermarkten, winkels en sommige klinieken.

Hoe Kan Ik Geld Op Mijn Nol -Kaart Plaatsen?

Via NOL Pay Application (voor fysieke kaarten)

 1. De klant opent NOL Pay Application.
 2. De klant selecteert “aanmelding”.
 3. De klant plaatst de NOL -kaart Op de achterkant van de mobiel voor de kaart die door NFC moet worden gelezen.
 4. selecteert de klant het aanmeldingsbedrag.
 5. De klant voltooit de betaling met behulp van een creditcard of betaalpas. << /li>

  Hoe Kan Ik Mijn Nol -Kaartbalans Online Overdragen?

  Hoe NOL-krediet

  1. NFC-technologie te activeren op de telefoon.
  2. Open RTA’s openbaar vervoer-app.
  3. Kies NOL-naar-NOL-overdrachtsoptie.
  4. Tik op NOL -kaart met krediet achter de telefoon en de app leest het saldo op de kaart.
  5. Tik op NOL -kaart zonder krediet achter de telefoon.
  6. App wordt weergegeven, waar het bedrag moet worden overgedragen moet worden ingevoerd.
  7. Hoe Kan Ik Mijn Nol -Kaart -App -Balans Controleren?

   Download en installeer eerst de RTA openbaar vervoer -app in de App Store of op Google Play (voor Android).

   1. Eenmaal geïnstalleerd, gebruik ik deze app om mijn NOL -kaartbalans te controleren.
   2. Kies in de volgende pagina de optie “NOL”.
   3. Kies onder het gedeelte “NOL” de 2e optie die “NOL BALANCE VOORDELEN”
   4. Wat Is Het Minimale Saldo Op De Nol -Kaart?

    Zorg ervoor dat u een minimale balans hebt van AED 7,50 op uw kaart. Benader de poorten van metro of de ingangen van bus/ waterbus. Plaats uw NOL -kaart op de kaartlezer.

    Hoeveel Is De Onbeperkte Metrocard In Dubai?

    De maandelijkse pas, die de foto van de eigenaar zal hebben, werd op 12 augustus gelanceerd, waardoor de metro- en openbaar vervoerbussen gedurende 30 dagen onbeperkt gebruik waren. Het kost DH270 voor reguliere pendelaars, DH170 voor studenten en Dh200 Emirati ouderen en gratis voor mensen met speciale behoeften.

Leave a Comment

Your email address will not be published.