Wat Is De Lewis Structuur Voor Sef4?

wat is de lewis -structuur voor sef4? – sef4 lewis -structuur bestaat uit één selenium en vier fluor -iota’s, selenium is het focale molecuul en fluor wordt buiten in de lewis -grafiek gehouden.

Er is één solitair paar aanwezig op het focale deeltje in de sef4 lewis -constructie en 12 solitaire sets op externe moleculen.

Bepaal bovenal het valentie -elektron dat toegankelijk is voor het tekenen van het lewis -ontwerp van sef4 in het licht van het feit dat de lewis -kaart gaat over de weergave van valentie -elektronen op deeltjes.

Op deze manier is een eenvoudige methode voor het waarnemen van het valentie -elektron van iota’s in het sef4 -deeltje, gewoon om te controleren op de intermitterende verzameling van selenium- en fluormoleculen.

Aangezien seleniummolecuul een plaats heeft met de verzameling zestiende in intermitterende tafel en fluor gerangschikt in de zeventiende bijeenkomst, dus het valentie -elektron voor selenium is 6 en voor fluor iota is het 7.

U2234 absoluut aantal valentie -elektron toegankelijk voor de sef4 lewis -structuur = 6 + 7 (4) = 34 valentie -elektronen [u2234sef4 -deeltje heeft één selenium en vier fluoratoom].

Leave a Comment

Your email address will not be published.