Wat Is De Instrumentatiesleutel In Inzichten Van Applicaties?

wat is de instrumentatiesleutel in inzichten van applicaties? – wanneer u de volgende weergave van een webtoepassing bevordert, kunt u liever de applicatie -ervaart telemetrie van de nieuwe variant en de all around levered -aanpassing.

Stuur de telemetrie uit verschillende vooruitgangstadia om weg te blijven van wanorde om applicatie -ervaringen te isoleren, met discrete instrumentatietoetsen (ikeys).

Om het eenvoudiger te maken om de instrumentatiesleutel te wijzigen naarmate een formulier beweegt dat begint met de ene fase dan naar de volgende, kan het heel goed waardevol zijn om de ikey in code in te stellen in plaats van in het instelrecord.

(ervan uitgaande dat uw framework een paarsachtige blauwe wolkbeheer is, is er nog een techniek voor het instellen van afzonderlijke ikeys.

). Wanneer u applicatie -ervaringen instelt om te controleren op uw webtoepassing, maakt u een applicatie -bits van kennisactiva in microsoft sky blue.

U opent dit actief in de hemelblauwe inzending om de telemetrie te zien en te ontleden die is verzameld van uw applicatie.

Het actief wordt herkend door een instrumentatiesleutel (ikey). Op het moment dat u de applicatie -ervaringen bundel introduceert om uw applicatie te screenen, ontwerpt u deze met de instrumentatiesleutel, zodat het weet waar u de telemetrie kunt naartoe sturen.

Wat Is De Instrumentatiesleutel?

Instrumentatiesleutel is het belangrijkste integratiepunt tussen uw toepassing en de inzichten van de applicatie. Deze sleutel is essentieel voor het verzenden van de telemetriegegevens van de applicatie terug naar Azure.

Wat Is Appinsight In Azure?

Application Insights is een applicatieprestatiebeheerservice voor webapplicaties waarmee u alle monitoring van uw website -prestaties in Azure kunt doen. Het is ontworpen om ervoor te zorgen dat u optimale prestaties krijgt en de beste gebruikerservaring in de klas van uw website.

Hoe Lees Ik De Logboeken Voor Het Inzichten Van Applicaties?

Logboeken bekijken In Insights Application Insights Ga naar Application Insights Resource in uw resourcegroep. Ga naar logboeken onder het monitoringgedeelte. Klik op de knop Traces Oog om houtsporen te krijgen. Selecteer tijdbereik en klik op Uitvoeren.

Hoe Krijg Ik De Instrumentatiesleutel?

Hier verschillende manieren om het zoekvenster Application Insights in Visual Studio te starten). Ga naar het tabblad Eigenschappen, en daar heb je een instrumentatiesleutel samen met andere gemeenschappelijke eigenschappen. U kunt profiteren van dit hulpprogramma om eenvoudig gemeenschappelijke eigenschappen te krijgen voor een specifieke inzichten van applicaties.

Hoe Kan Ik App -Inzichten Inschakelen?

Hoe App Insights in Azure App Service (Web App)

 1. 2.1 naar uw web -app inschakelen en op de configuratie op het linker mes klikken.
 2. 2.2 Klik op inzichten van de toepassing en u zou moeten kunnen zien dat deze ingeschakeld is en de naam van uw toepassing Insights -instantie zou zichtbaar zijn zoals hieronder getoond:
 3. Kostt Application Insights Geld?

  Hoe komen de kosten voort uit de inzichten van applicaties? Zoals bij de meeste cloudservices, komen de kosten voor inzichten van applicaties uit de gegevens die zijn ingenomen en opgeslagen. In de Azure -portal zegt Microsoft dat ze voor elke ingenomen gigabyte aan gegevens 1,94 € (of ~ 2,24 $) in rekening brengen.

  Wat Is Telemetrie In Azure Application Insights?

  Trace Telemetry (in Application Insights) vertegenwoordigt printf-stijl trace-instructies die door de tekst zijn doorgevoerd. LOG4NET-, NLOG- en andere tekstgebaseerde logbestandsvermeldingen worden vertaald in instanties van dit type. Het spoor heeft geen metingen als een uitbreidbaarheid.

  Hoe Gebruik Ik App -Inzichten In Azure?

  Voer uw app uit en log in op Azure. Open de bronnen van de Application Insights die u hebt gemaakt. Individuele gegevenspunten worden weergegeven tijdens het zoeken en geaggregeerde gegevens worden weergegeven in Metric Explorer. Voeg meer telemetrie toe (zie de volgende secties) en publiceer vervolgens uw app om live diagnostiek en gebruiksfeedback te krijgen.

  Wat Is Loganalyses In Azure?

  Log Analytics is een hulpmiddel in de Azure Portal om log -query’s uit gegevens te bewerken en uit te voeren uit gegevens die zijn verzameld door Azure Monitor -logboeken en hun resultaten interactief analyseren.

  Wat Is Het Verschil Tussen Azure Monitor En Log Analytics?

  Het is een beetje zoals de relatie tussen kantoor en woord, excel enz. Monitor is het merk, en log -analyse is een van de oplossingen. Loganalyses en applicatie -inzichten zijn geconsolideerd in Azure Monitor om een ​​enkele geïntegreerde ervaring te bieden voor het bewaken van Azure -bronnen en hybride omgevingen.

  Wat Is Het Gebruik Van Applicationinsights Config?

  Door het configuratiebestand aan te passen, kunt u telemetriemodules en initializers inschakelen en parameters instellen voor sommige van hen. Het configuratiebestand heeft Applicationinsights. config of applicationinsights. XML, afhankelijk van het type van uw toepassing.

  Wat Is Applicationinsights Instrumentationkey?

  Instrumentatiesleutel is het belangrijkste integratiepunt tussen uw toepassing en de inzichten van de applicatie. Deze sleutel is essentieel voor het verzenden van de telemetriegegevens van de applicatie terug naar Azure.

  Wat Is Telemetrie -Initializer?

  Telemetrie Initializer is een klasse die ItelemetrieInitializer -interface implementeert. De enige methode van deze interface “Initialiseren” wordt aangeroepen wanneer een tracefoo -methode wordt opgeroepen voor een van de telemetriegegevensitems (gebeurtenis, metriek, verzoek, uitzondering, enz.).

Leave a Comment

Your email address will not be published.