Wat Is De Id Voor Knockback In Minecraft?

wat is de id voor knockback in minecraft? – stokken kunnen worden gefascineerd. hun essentiële capaciteit is niet om als wapens te worden gebruikt, maar met de legitieme charmes kun je ze transformeren in fascinerende apparaten.

Met de knockback -charme kunt u bijvoorbeeld een stok fundamenteel transformeren in een toverstok die de verbluffende aantrekkingskracht uit de harry potter -serie speelt.

Vandaag zijn we hier om waar te nemen hoe u een knockback -stick kunt maken, hoe u een knockback 1000 stok kunt maken en hoe u een stok kunt charmeren met verschillende charmes.

Hoe zit het met we beginnen. Ervan uitgaande dat je een speler of een horde raakt met een geknakte geboeid wapen, zullen ze van je worden weggereden door 3 of 6 vierkanten meer dan de basis knockback (3 of 6 die afhankelijk is van het charme -niveau).

De basis knockback kan veranderen, afhankelijk van de horde of speler’s knockback -obstructie: bijvoorbeeld ijzeren golems, shulkers en het ender mythische beest zijn veilig om te kloppen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.