Wat Is De Gemakkelijkste Manier Om Gemene Poeder Te Krijgen In Terraria?

wat is de gemakkelijkste manier om gemene poeder te krijgen in terraria? – het gooien van ellendig poeder op gezegend gras, pearlsand of pearlstone zal die vierkanten volledig overstappen naar hun onbevooroordeelde partners, maar het kan niet worden gebruikt om gras, zand of steen te ruïneren.

Het gooien van afschuwelijk poeder naar een konijn of goudvis zal het veranderen in een slecht konijn of gedegenereerde goudvissen, afzonderlijk.

Gegooide poeders zijn dingen die kunnen worden gebruikt om te veranderen over vierkanten en scheiders tussen hun donkere rode, slechte of gewijde structuren.

Wanneer ze worden gegooid, ontladen ze als een wolk verspreid met een extreem kort bereik, gelijk aan dat van een breedzwaard en produceren ze een aanzienlijke mate van licht.

Gooid poeder komt in drie variaties:. Reinigingspoeder kan alle ondermijnde of rode vierkanten teruggeven, maar geen scheiders, terug in hun onvervalste structuur, zoals het terugbrengen van ebonstone in steen of crimsand in zand.

Het wordt gekocht bij de dryad voor 75each, terwijl een bloedmaan niet dynamisch is. In hardmode kan men reinigingspoeder op een gekwelde ziel gebruiken om de duty authority npc te krijgen.

Afvalpoeder is ongelijk aan hemels water en blauwe opstelling, het verfijningspoeder kan de eer niet verspreiden of filteren.

Walgelijke poeder kan veranderen over vierkanten en scheiders, inclusief de donkere rode en de gewijde, in hun besmette structuur/onvervalste structuur, bijvoorbeeld, die over pearlstone verandert in ebonstone/steen.

Wanneer het naar een konijn, pinguïn of goudvis wordt gegooid, zal het transformeren in zijn afgeblazen variaties: gedegenereerd konijn, gedegenereerde pinguïn en gedegenereerde goudvis afzonderlijk.

Het kan heel goed worden gemaakt van verachtelijke paddenstoelen of kan worden gekocht bij de dryad voor 1 elk, tijdens een bloedmaan in een slechte wereld.

Leave a Comment

Your email address will not be published.