Wat Is De Functie Van Asterisk In Reguliere Uitdrukkingen?

wat is de functie van de asterisk in reguliere uitdrukkingen? – om de pvu2011wave -string die te maken heeft met capaciteiten strmatch, strsplit en strsubst te gebruiken, moet u begrijpen hoe gebruikelijke articulaties werken.

Gebruikelijke articulaties worden gebruikt in unix-gebaseerde hulpprogramma’s, bijvoorbeeld, en. Unix -klanten zijn waarschijnlijk bekend met het sterke voorbeeld van capaciteiten van gebruikelijke articulaties.

Dit deel geeft een rudimentaire proloog aan standaard articulaties. Extra welvaren van gegevens over gebruikelijke articulaties worden opgenomen in de richting van de afwerking van dit segment.

In pvu2011wave nemen de strmatch-, strsplit- en strsubst -bestellingen gebruikelijke articulatie -contenties om designpassende activiteiten uit te voeren.

De bijbehorende modellen vertonen het gebruik van gebruikelijke articulaties in het strmatch -werk. De gewone articulatie unique person (speck) komt overeen met een enkele persoon, afgezien van een nieuwe lijn.

De normale articulatie uitzonderlijke persoon (mark) komt overeen met ten minste nul van de vorige persoon. Komt overeen met de bijbehorende snaren (ten minste nul “x” -personages, achtergebleven door een solitaire “y”):.

De gewone articulatie uitzonderlijke persoon (naast) komt overeen met ten minste een van de vorige persoon. Verschillende karakters u2014 -achtige secties, steunen, haakjes, schuine interpunctielijnen, enz.

U2014 hebben ook betekenis in een normale articulatie, afhankelijk van de standaard gebruikte articulatiezintstructuur.

Zie de tabel in het bijbehorende gebied voor een overzicht van de meest fundamentele gewone articulatie unieke personages.

Leave a Comment

Your email address will not be published.