Wat Is De Formule Van Calciumperchloraat?

wat is de formule van calciumperchloraat? – calciumperchloraat wordt een metalen perchloraatzout genoemd met de atoomvergelijking ca (clo4) 2.

Een anorganische verbinding is voor alle doeleinden een geelwitglasachtige glasachtige sterk.

Als een vaste oxiderende specialist reageert het met afnemende specialisten wanneer het wordt verwarmd om intensiteit en items te creëren die mogelijk dampig zijn (wat compressie in sluitcompartimenten zal veroorzaken).

Calciumperchloraat is gerangschikt als gevaarlijke reactiviteit. Ca (clo4) 2 is een typische synthetische op het vuil van planeet mars, die vrijwel 1% van het mars -residu per gewicht telt.

Calciumperchloraat is krachtgebieden voor een oxiderende specialist, die het verbranden van verschillende stoffen upgrade die mogelijk een ontploffing kunnen veroorzaken.

Het perchloraatdeeltje, clo4u2212, heeft een uitzonderlijk gebalanceerde tetraëdrische structuur die ondubbelzinnig is geregeld in opstelling door zijn lage elektronengevende proton-tolererende kracht en zijn ietwat lage polariseerbaarheid.

Wat Is De Naam Van De Verbinding Met De Formule Ca Clo4 2?

Calcium perchloraat | CA (Clo4) 2 – Pubchem.

Wat Is De Naam Voor C1O4?

Perchloraat | Clo4- – PubChem.

Wat Is De Naam Voor Ca Clo4 2?

Calcium perchloraat | CA (Clo4) 2 – Pubchem.

Hoe Maak Je Calciumperchloraat?

Calciumperchloraat kan worden bereid door de verwarming van een mengsel van calciumcarbonaat en ammoniumperchloraat. Ammoniumcarbonaat vormt zich in de gasvormige toestand en laat een calciumperchloraat vast.

Wat Is De Naam Voor De Volgende Formule Clo4?

Perchloraat | Clo4- – PubChem.

Waarom Heet Het Perchloraat?

Perchloraat is een anion met de chemische formule clo4–. Het is afkomstig van perchloorzuur. Over het algemeen kan deze term verwijzen naar elke verbinding die perchloraatanion bevat.

Wat Is De Zure Naam Van Perchloraat -Ion?

Perchloraat is een monovalente anorganische anion verkregen door deprotonatie van perchloorzuur. Het is een monovalent anorganisch anion en een chlooroxoanion. Het is een geconjugeerde basis van een perchloorzuur.

Leave a Comment

Your email address will not be published.