Wat Is De Evenwichtige Vergelijking Voor Fe Cl2 Fecl3?

wat is de evenwichtige vergelijking voor fe cl2 fecl3? – de eerlijke samengestelde voorwaarde voor deze respons is: 2 fe (s) + 3 cl2 (g) u2192 2 fecl3 (s) beginnend met 43,0 g ijzer, welke massa cl2, in gram, wordt verwacht voor volledige respons?.

Terwijl de bijbehorende toestand wordt aangepast, is de coëfficiënt vóór hcl: ba (s) + hcl (aq) u2192bacl2 (aq) + h2 (g) vraag 4 keuzes: 6.

Fecl 2 is een afnemende specialist, fecl 2 is een oxiderende specialist. Dit is een neerslagreactie: fe is de ingelijste versnelling.

Dit is een respons van gasontwikkeling, cl 2 is het gevormde gas. Ervan uitgaande dat u chloorgas heet ijzer negeert, verbruikt het ijzer om ijzer (iii) chloride af te kaderen.

Ijzer (iii) chloride structureert donkere edelstenen in het geval dat het watervrij is. Elke hint van water aanwezig in het apparaat of in het chloor reageert hiermee om rooskleurige aardachtige gekleurde tonen te geven.

Verduidelijking: de perifere elektronen in 4s2 worden onmiddellijk aan chloor gegeven. Toch vereist het een verdere impuls of oxidatiemiddel zoals zuurstof of h2o2, enzovoort om een ​​ongepaard 3d^6 -elektron uit d -orbitalen te geven.

Over het algemeen zijn ferrische mengsels stabieler in tegenstelling tot ferreuze fe -verbindingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.