Wat Is De Echte Naam Van Ishaan Awasthi?

wat is de echte naam van ishaan awasthi? – darsheel safary (bedacht 9 walk 1997) [citation nod nodig] is een indiase entertainer die verschijnt in hindi -films en tv.

Safary maakte zijn filmdebuut met de belangrijkste taak van een understudy met leerprobleem in de eerste keer van aamir khan aan het roer, de algemeen geprezen show taiare zameen standard (2007), waarvoor hij de eer van de filmfare pundit won voor best entertainer voor best entertainer voor best entertainer.

In een bijeenkomst in 2007 verklaarde safary dat zijn beroepsplannen zingen, verhuizen kunnen omvatten, een financieel specialist of edelstenenontwerper kunnen worden.

[9] in 2012 nam hij deel aan jhalak dikhhla jaa (een indiase aanpassing van het raken van de dansvloer met de sterren) met avneet kaur als zijn danspas, maar werd weggevaagd en kwam in de zevende positie.

Darsheel nam bovendien deel aan een webserie met virti vaghani in butterflies s2 ep-3 door ttt-webserie. Taare zameen standard is de belangrijkste indiase film die is geselecteerd in de subsidies van het institute.

Het werd geleverd in het jaar 2007. Wij als geheel loven de chef en de inhoud, maar waar het telt, realiseren we ons als geheel dat een film wordt getroffen, op voorwaarde dat de cast gelijkheid doet in de inhoud en het dragen.

Bovendien kunnen wij als geheel instemmen met de manier waarop de toeken zameen standard star cast een uitzonderlijke presentatie op het scherm gaf.

Tegenwoordig gaat deze blog over de traare zameen standard star cast. Hoe zit het met we doorkruisen de een van de beste projecten op elk moment dat op het scherm wordt gezien:.

Wat Is De Echte Naam Van Ishan Awasthi?

Darsheel Safary (geboren op 9 maart 1997) is een Indiase acteur. Hij is beroemd om de rol in Ishaan Awasthi -film Toek Zameen Par met Superstar -acteur Aamir Khan.

Wie Speelde De Rol Van Ishaan Awasthi?

Darsheel Safary, die het best bekend staat om zijn optreden, zoals Ishaan Awasthi in TAARE ZAMEEN PAR (2007) werd gezien op de ‘India Kids Fashion Week’ op zondag. De kindacteur die een 9-jarige speelde die worstelt met dyslexie is nu allemaal volwassen en sprak met ANI over zijn interesse in verschillende rollen in films.

Is Darsheel Safary Gerelateerd Aan Aamir?

Geboren in dezelfde stad en op dezelfde maand als zijn familievriend Aamir Khan, is Darsheel Safary (geboren op 9 maart 1997 in Mumbai, India) een Indiase kinderfilmacteur die voornamelijk werkt aan de hoofdrol in Hindi Bollywood -films.

Welke Ziekte Heeft Ishaan Awasthi?

De film portretteert het leven van een jonge jongen, Ishan Awasthi (vastgesteld door de 8-jarige Darsheel Safary), die dyslectisch is en niet kan lezen of schrijven; Hij leidt een gekweld leven totdat hij zijn kunstleraar ontmoet, Ramashankar Nikumbh (uitgevoerd door Amir Khan), die zijn artistieke talenten ontdekt.

Wie Is Ishaan Awasthi In Het Echte Leven?

Darsheel Safary, de kleine acteur achter het karakter van Ishaan, is opgegroeid tot een knappe jongeman, nu in zijn vroege jaren ’20. Darsheel was in de stad om op te treden in een toneelstuk opgericht in Rabindra Mandap.

Wat Maakt Ishaan Speciaal?

Ishaan was een getalenteerd kind; Hij kan buiten de kaders denken en schilderen met zoveel passie en creativiteit. Maar hij werd niet begrepen door zijn leraren; Hij werd alleen gezien als een ondeugende en een zeer ondeugende jongen. Hij werd vaak een “idioot, duffer, lui en gek” genoemd, zelfs zijn ouders begrepen hem niet.

Hoe Heeft Ram Ishaan Geholpen?

RAM hielp Ishaan hoe hij tekortkomingen kon beheren die zijn veroorzaakt door dyslectisch te zijn. Ram was in staat om de mogelijkheden van Ishaan te onthullen door onderwijspsychologie te gebruiken. Passende interventiemaatregelen zoals constante praktijk, oefeningen en probleemoplossing werden gegeven aan Ishaan.

Wat Doet Darsheel Safary Nu?

Hij concentreert zich momenteel op theater en is in een paar muziekvideo’s verschenen. Afgezien hiervan is een korte film Dramayama van Darsheel Safari onlangs online uitgebracht.

Wat Doet Darsheel Safary Nu?

Hij concentreert zich momenteel op theater en is in een paar muziekvideo’s verschenen. Afgezien hiervan is een korte film Dramayama van Darsheel Safari onlangs online uitgebracht.

Is Darsheel Safary Gerelateerd Aan Aamir Khan?

Geboren in dezelfde stad en op dezelfde maand als zijn familievriend Aamir Khan, is Darsheel Safary (geboren op 9 maart 1997 in Mumbai, India) een Indiase kinderfilmacteur die voornamelijk werkt aan de hoofdrol in Hindi Bollywood -films.

Welke Handicap Heeft Ishaan?

De film heeft aangetoond dat Ishaan 31 van de 37 symptomen van dyslexie heeft. Ishaan ondervond ook emotionele en sociale problemen vanwege verkeerde percepties uit zijn omgeving, die hem depressiever maken en niet in staat zijn om zijn echte talent en volledige potentieel te tonen.

Wat Is Het Gedrag Van De Ishan?

Gedragsproblemen: Ishan doet graag dingen van zijn interesse alleen zoals schilderen, het oplossen van puzzel en spelen met huisdieren. Hij werd veel verwend door haar moeder en afhankelijk van haar. Ishan Awasthi heeft driftbuien. Hij was erg koppig en een ongehoorzaam kind.

Leave a Comment

Your email address will not be published.