Wat Is De Cover Girl Slogan?

wat is de cover girl slogan? – covergirl brengt zijn opmerkelijke slogan terug, “fluitje van cake, mooi” en heeft de hulp van een bedrieger ingeschreven om een ​​geavanceerd belang voor het handelsmerk te dragen.

Entertainer lili reinhart werd eenvoudig genoemd de nieuwe substantie van het verbazingwekkende magnificence -merk, covergirl, en voegde zich bij de posities van individuele spakenmodellen issa rae en aysha curry.

Als een enthousiast van het merk en zijn cosmetica sinds haar eerste adolescente jaren, zal de 23-jarige entertainer covergirl helpen zijn schandalige motto, “simple, wonderful”, opnieuw te starten en de inhoud van zijn nieuwe assortiment in het voorjaar van 2020 te laten.

“ik word zo geacht de krachten te bundelen met covergirl, een opmerkelijk merk dat uitgebreid is van een persoon die de vreugde opspreekt in het spelen met cosmetica”, zegt de riverdale -ster over de vereniging.

“sinds ik 13 was, is cosmetics een verbazingwekkende bron van zekerheid voor mezelf en een apparaat dat kan worden gebruikt om de reguliere pracht te upgraden die in elke laatste van ons bestaat.

“.

Waarom Heeft Covergirl Hun Slogan Veranderd?

Volgens Bustle deelde de senior vice -president van Covergirl, Ukonwa Ojo, de reden voor de nieuwe slogan en zei: “Bij het leiden van de herlancering zijn we begonnen met het inzicht dat mensen niet langer streven naar een enkelvoudige standaard van schoonheid, maar gebruik make -up als een hulpmiddel voor zelfexpressie en persoonlijke transformatie. “

Wie Is De Nieuwste Covergirl?

America Ferrera, het nieuwe gezicht van Covergirl, heeft eindelijk plezier met schoonheid. De actrice opent over haar debuutcovergirl -campagne en evolueren van schoonheidsnormen.

Is Lili Reinhart Een Covergirl?

De Hustlers -ster kwam afgelopen oktober bij Covergirl als ambassadeur, naast de herintroductie van de iconische slogan van het merk Cosmetics, “Easy, Breezy, Beautiful”. Nu neemt Reinhart een andere rol op bij haar optreden: het gezicht van de schone nieuwe lijn van de Covergirl.

Wie Is Een Gemakkelijke Breezy Covergirl -Commercial?

Lili Reinhart is het nieuwe gezicht van Covergirl – en deed haar eigen make -up op de set. Covergirl brengt zijn iconische slogan terug, “eenvoudig, luchtig, mooi” en heeft de hulp van een hustler ingeroepen om een ​​moderne betekenis aan de slogan te brengen.

Wanneer Veranderde Covergirl Hun Slogan?

Tussen oktober 2017 en nu heeft Covergirl verschillende gepubliceerde inspanningen geleverd om zijn merk te moderniseren, waaronder het weggooien van de kenmerkende slogan, “Easy, Breezy, Beautiful”, voor “I Am What I Make Up”, een Times Square Flagship Store openen en een merk ondertekenen Ambassadeurs zoals Food Network organiseren Ayesha Curry en 71-jarige model …

Wat Is De Slogan Voor Cover Girl?

Covergirl brengt zijn iconische slogan terug, “eenvoudig, luchtig, mooi” en heeft de hulp van een hustler ingeroepen om een ​​moderne betekenis aan de slogan te brengen.

Maakt Coty Cover Girl?

“Covergirl is een icoon in het make-up gangpad met een diepe erfgoed in huid-forward-producten, dus het doorbreken van de categorie huidverzorging is een natuurlijke evolutie voor het merk,” zei Andrew Stanleick, uitvoerend vice-president, Noord-Amerika in Coty, thuis Covergirl -merk, en CEO, Kylie Jenner Beauty Brands.

Hoe Lang Bestaat Covergirl Al?

Covergirl, geboren in 1961, biedt voor iedereen toegankelijke, betaalbare en inclusieve make -up. Door de jaren heen werkt Covergirl samen met een aantal inspirerende, barrièrebroken en diverse vrouwen als gezichten van het merk.

Is Amerika Ferrera De Nieuwe Covergirl?

America Ferrera, het nieuwe gezicht van Covergirl, heeft eindelijk plezier met schoonheid. De actrice opent over haar debuutcovergirl -campagne en evolueren van schoonheidsnormen.

Wie Zijn Covergirl -Modellen?

Vertegenwoordig ook Covergirl zijn Drew Barrymore, Zooey Deschanel, Ellen DeGeneres, Dania Ramirez, Christobelle Grierson-Ryrie, Rihanna, Queen Latifah, Sofia Vergara, Taylor Swift, Zendaya, Janelle Monáe en Pink, die het bedrijf van het bedrijf touts touts.

Doet America Ferrera Covergirl -Commercials?

Actrice America Ferrera speelt de hoofdrol in haar eerste Covergirl -campagne als ambassadeur voor de nieuwe Clean Fresh Skincare -collectie.

Wie Was De Covergirl Uit 1988?

Niki Taylor, in volledige Nicole Renée Taylor, (geboren op 5 maart 1975, Fort Lauderdale, Fla., U.S., Amerikaans modemodel dat het best bekend staat als een gezicht van het Cosmetics Company Covergirl. Ze was de zus van model Krissy Taylor (1978-1995).

Wie Is Het Huidige Gezicht Van Covergirl?

America Ferrera, het nieuwe gezicht van Covergirl, heeft eindelijk plezier met schoonheid. De actrice opent over haar debuutcovergirl -campagne en evolueren van schoonheidsnormen.

Welke Make -Up Gebruikt Lili Reinhart?

“Op dit moment gebruik ik de CoverGirl Trened Undercover Concealer,” vertelde Reinhart ons. “Het komt in veel tinten. Om eerlijk te zijn, als het gaat om het bedekken van een puistje of het doen van onder de ogen, zal ik verschillende gekleurde concealers gebruiken voor verschillende delen van mijn gezicht, dus ik heb niet dezelfde tint bij iedereen over mijn hele gezicht.

Wie Is Het Huidige Covergirl -Model?

America Ferrera, het nieuwe gezicht van Covergirl, heeft eindelijk plezier met schoonheid. De actrice opent over haar debuutcovergirl -campagne en evolueren van schoonheidsnormen.

Wie Is Het Model In De Covergirl, Gewoon Tijdloos Commercieel?

Het make -upmerk heeft het opnieuw ontsteken van zijn samenwerking aangekondigd met model Niki Taylor, die drie decennia geleden als een van de “Cover Girls” van het merk diende. Ze zal dienen als het gezicht van gewoon tijdloos, de anti-verouderingsmake-up van het merk en de huidverzorging.

Leave a Comment

Your email address will not be published.