Wat Is De Bijbelse Betekenis Van Naam Alexis?

wat is de bijbelse betekenis van de naam alexis? – van de griekse naam u0391u03bbu03b5u03beu03b9u03c2 (alexis), die “aide” of “protector” betekende, kreeg van het griekse u03b1u03bbu03b5u03beu03c9 (alexo) “om te bewaken, om te helpen, om te helpen”.

Dit was de naam van een griekse stripschrijver van de derde eeuw voor christus, en bovendien van enkele heilige mensen.

Kidpaw zorgt niet voor de precisie van een geregistreerde onderliggende naam en de implicaties ervan. We hebben deze namen verzameld met onze oprechte pogingen.

Ervan uitgaande dat u een onjuiste naam of implicaties waarneemt, meldt ons echter vriendelijk. We vragen u een advisering van een nabijgelegen imam, leraar of pop voor bevestiging voordat u ervoor kiest om een ​​naam voor uw kind op te slaan.

Van de griekse naam u0391u03bbu03b5u03beu03b9u03c2 (alexis), die “assistent” of “safeguard” betekende, van het grieks u03b1u03bbbu03b5u03beu03c9 (alexo) “om te helpen, om te helpen”.

In schriftuurlijk impliceert de naam alexis – verdediger van de mensheid. Schriftuurlijke naam betekenis – defender van de mensheid.

Nogmaals, alexis, een eenmalige uitsluitend naam van de jonge mannen, was meer bekend dan zijn zus alexandra voor een verrassend lang, maar de laatste tijd heeft alexandra het overtroffen.

Alexis was een belangrijkste naam van 20 jonge dames van 1994-2010, maar is de laatste tijd een afname van de prominentie ondervonden, maar momenteel is het een van de beste genderneutrale namen.

Wat Symboliseert De Naam Alexis?

Grieks. Oorsprong. Betekenis. “Helper, verdediger”

Wat Betekent De Naam Alexis Girl?

De naam Alexis is in de eerste plaats een genderneutrale naam van Griekse oorsprong die verdediger van de mensen betekent. Van het Griekse woord “Alexo” betekent “om te verdedigen of helpen”. Ook gebruikt als een Russische verkleinende vorm van Alexander. Naam populair gemaakt vanwege het tv -personage Alexis Carrington op “Dynasty” gespeeld door Joan Collins.

Welke Naam Betekent Een Geschenk Van God?

Matthew – Engels, wat betekent ‘geschenk van God’.

Wat Betekent De Naam Alexis Spiritueel?

Alexis is baby unisex naam voornamelijk populair in christelijke religie en de belangrijkste oorsprong is Grieks. Alexis Name Betekeningen is beschermer van de mensheid.

Wat Betekent De Naam Alexis Persoonlijkheid?

Wanneer mensen de naam Alexis horen, zien ze je als iemand die waardig, goed geklede, uitstekend, zelfvoorzienend en indrukwekkend is. Je komt eraf als iemand die geen push-over is. Het gebruik van heldere en vrolijke kleuren kan je modestijl zijn.

Wat Is De Bijbelse Betekenis Van Alexis?

Alexis is baby unisex naam voornamelijk populair in christelijke religie en de belangrijkste oorsprong is Grieks. Alexis Name Betekeningen is beschermer van de mensheid.

Is Alexis Een Zeldzame Naam?

Hoe vaak komt de naam Alexis voor een baby geboren in 2020? Alexis was de 309e meest populaire meisjesnaam en 483e meest populaire jongensnaam. In 2020 waren er 1.019 babymeisjes en 610 babyjongens genaamd Alexis. 1 van elke 1.718 babymeisjes en 1 van elke 3.002 babyjongens geboren in 2020 worden Alexis genoemd.

Is Alexis Een Populaire Meisjesnaam?

Hoewel de naam meestal mannelijk is, is deze voornamelijk aan vrouwen in de Verenigde Staten gegeven sinds de jaren 1940, toen actrice Alexis Smith in films begon te verschijnen. Het is sinds 1990 tot de top 50 van de populairste namen voor meisjes in de Verenigde Staten.

Wat Is Een Naam Die Door God Betekent?

Anana. Betekenis: Grieks voor “gegeven door God”

Welke Bijbelse Naam Betekent Geschenk Van God?

Zie Mathew. Deze Hebreeuwse naam betekent ‘geschenk van God’.

Welke Meisjesnaam Betekent Geschenk Van God?

Janina Een unieke, leuke naam, Janina heeft een eenvoudige betekenis van ‘geschenk van God’. De naam is afkomstig van oud Engels. Amarisa Een mooie naam voor een meisje, Amarisa betekent ‘beloofd door God’. De naam is afkomstig van Hebreeuwse oorsprong en is een afwijking van de naam van de jongen ‘Amaris’. Gia Gia is kort, eenvoudig en speels.

Wat Is De Persoonlijkheid Van De Naam Alexis?

Wanneer mensen de naam Alexis horen, zien ze je als iemand die waardig, goed geklede, uitstekend, zelfvoorzienend en indrukwekkend is. Je komt eraf als iemand die geen push-over is. Het gebruik van heldere en vrolijke kleuren kan je modestijl zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.