Wat Is De Beste Kontrol Vreek Voor Ps4?

wat is de beste kontrol -vreek voor ps4? – het is een labelgroep van kontrolfreek fpsfreek -extra’s, met audits van de vurige brand- en kosmische systeemdumptie -extenders.

Bij de kans dat je geen controlecentrum gamer bent (of een pc -gamer die neigt naar een regulator) en je gebruikt niet de itemsu2026 van kontrolfreek, nou, je wilt echt zien.

Ik heb het gunstige geluk gehad om field een paar van hun ongelooflijke manifestaties te laten proberen en ze hebben echt een effect in het spel.

Sta me toe om te begrijpen waarom in deze blik op zowel de vurige brand als de witte aanpassing van de wereld. Het gebruik van een paar fpsfreek-stick-extenders kon echt niet minder moeilijk zijn.

Het enige dat u hoeft te doen om uw regulator van beslissing te verstrekken (ze zijn er in zowel xbox- als playstation -varianten), is deze ingeschakeld.

Nee, er is niets ontmantelen of iets van je kussen knallen, snap gewoon de verlengers bovenop de stokken die over het algemeen de regulator vergezelden.

We nemen een kijkje bij de xbox one-aanpassingen van de twee items binnen het bereik hier in deze tweelingstraf, maar ik heb ook een ps4-variant van een verleden ding betrokken, en het is iets vergelijkbaars in structuur en capaciteit.

Ik impliceer ook dat ze er cool uitzien en werken aan je spel.

Welke Kontrol -Vruik Is Het Beste Voor Fps?

FPS / Battle Royale voor shooters, we raden een gemengde stijgingsets aan, die een hoogbouw stick combineert die is ontworpen voor precisie-richten en één mid-rise stick voor extra grip en comfort met spelersbeweging. Deze dodelijke combo vertaalt zich in snellere, preciezere reacties en meer moorden op elk bereik.

Welke Kontrol -Vruik Is Het Beste Voor Warzone?

Er zijn echter nog steeds veel goedkope Kontrol -freeks voor de PS4, waarvan het beste het FPS Freek Inferno Pack is, verkrijgbaar bij Amazon voor £ 14,99. Net als de FPS Battle Royal Set, vergroten de Inferno-grepen de hoogte van je thumbsticks om je in-game richten en schietnauwkeurigheid te verbeteren.

Wat Zijn De Beste Kontrol -Freeks Voor Fps -Games?

Voor shooters raden we een set met gemengde rise aan, die één hoogbouw stick combineert die is ontworpen voor precisie-richten en één mid-rise stick voor extra grip en comfort met spelersbeweging. Deze dodelijke combo vertaalt zich in snellere, preciezere reacties en meer moorden op elk bereik.

Zijn Kontrol Freeks Goed?

Ze hebben soepel reizen, fatsoenlijke greep en houden het meeste misbruik vast. Ze zijn een van de grootste vooruitgang in gaminghardware, en ze bieden een veel gewaardeerd alternatief voor de D-Pad. Maar eerlijk gezegd, de perfecte joysticks moeten vergeetbaar zijn – door u nog nooit over nadenken.

Gebruiken Pro -Gamers Kontroll Freeks?

Gebruiken de professionals Kontrol Freeks? Sommige pro -spelers gebruiken ze, ja. … daarmee gezegd heeft elke speler zijn voorkeuren.

Zijn Fps Freeks Het Waard?

Maar als je zelfs een informele speler van FPS -titels bent, dan is Kontroll Freek een geweldige investering. Het is minder dan $ 20 en levert resultaten op. De portemonnee-vriendelijke prijs maakt het ook een geweldig cadeau voor collega-gamers.

Moet Ik Kontrol Freeks Warzone Gebruiken?

Kontrol Freek is het waard omdat het echt werkt. … Ik speelde veel Assassin’s Creed en Dood Rising met de Kontrol Freek Phantom en merkte niet veel op. Een beetje comfortabeler, een beetje preciezer, maar niets buitengewoons.

Welke Kontrolfreek Is Het Beste Voor Fps?

Voor shooters raden we een set met gemengde rise aan, die één hoogbouw stick combineert die is ontworpen voor precisie-richten en één mid-rise stick voor extra grip en comfort met spelersbeweging. Deze dodelijke combo vertaalt zich in snellere, preciezere reacties en meer moorden op elk bereik.

Wat Zijn De Beste Thumbsticks Voor Warzone?

Als je thumbsticks kiest voor verdedigende spelers, zoals sluipschuttergeweerspelers, raden we een korte concave thumbstick aan de linkerkant aan en een lange koepelvormige thumbstick aan de rechterkant. Je kunt nog steeds snel bewegen, maar ook de meest nauwkeurige zijn bij het richten.

Gebruiken De Meeste Professionals Kontrol Freeks?

Gebruiken de professionals Kontrol Freeks? Sommige pro -spelers gebruiken ze, ja. … daarmee gezegd heeft elke speler zijn voorkeuren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.