Wat Is De Beste Downdraft Extractor?

wat is de beste downdraft -extractor? – een rijke kookplaat vraagt ​​om een ​​vergelijkbare prachtige benadering om ongewenste kookgeuren en stoom te elimineren.

Dus geen grote verrassing soepel en onopvallende downdraft -extractoren verwerven in bekendheid.

Helemaal niet zoals gewone extractorkappen die op het hoofdniveau zitten, een downdraft -extractorcoördineert feilloos in de richel voor een vlakke pasvorm.

Contactcontroles laten downdraft -extractoren toe om zich aan te passen aan de situatie wanneer nu het juiste moment is om te koken en onopvallend te blijven wanneer u niet wordt gebruikt.

Waardoor ze een ongelooflijke keuze zijn voor keukeneilanden. Je zult ook downdraft -extractoren zien verbluffend kalm tijdens gebruik, vooral in tegenstelling tot traditionele extractorkappen.

Kortom, een vlekkeloos plan, rustige activiteit en stevige geurverwijderingsmogelijkheden nastreven deze de ideale beslissing voor de geavanceerde keuken.

De volgende zijn mijn topkeuzes voor de beste downdraft -extractors, inclusief de belangrijkste hoogtepunten die hen uit elkaar laten staan ​​tussen hun collega’s.

Let’s go!.

Zijn Neerwaartse Extractoren Goed?

Een downdraft -extractorventilator geeft je een vrije ruimte. Ze worden meestal geïnstalleerd onder uw aanrecht en zullen direct naast uw kookplaat opstaan ​​wanneer ze worden gebruikt. Downdraft -extractoren zitten gelijk met uw werkoppervlak wanneer u niet wordt gebruikt, waardoor ze de perfecte keuze zijn als u een minimalistische ruimte wilt creëren.

Hoeveel Ruimte Heeft Een Downdraft -Extractor Nodig?

De hoeveelheid ruimte die nodig is door de downdraft -extractor, verschilt, afhankelijk van degene die u kiest, maar als u 300 mm ruimte achter de eenheid achterlaat die de kookplaat boven zit, is dat voldoende ruimte om elke downdraft -extractor te bedekken.

Wat Is Het Verschil Tussen Extractie En Recirculatie?

Extractie is wanneer de oude lucht uit de kamer wordt geëxtraheerd door te doppen in een buitenmuur naar de lucht buiten. Recirculatie wordt gebruikt wanneer het niet mogelijk is om door een buitenmuur te ductie. De lucht wordt in de motorkap gezogen, gefilterd, gezuiverd en teruggepompt in de kamer.

Is Extractie Beter Dan Recirculatie?

Hoewel extractiekappen effectiever zijn dan recirculatiekappen, zijn ze duurder om te installeren vanwege alle extra vereisten. Een recirculatiekap duwt de lucht naar binnen naar binnen, die vervolgens vocht en geuren verwijderen voordat de lucht vervolgens opnieuw in uw keuken wordt geïntroduceerd.

Waar Gaat De Stoom Heen In Een Downdraft -Extractor?

Downdraft -extractoren werken door stoom terug te trekken en ruikt horizontaal over de bovenkant van de potten en pannen op uw kookplaat. In tegenstelling tot overheadkappen, zuigen downdraft -extractoren de lucht (stoom, vet en ruikt) rechtstreeks uit de bron terwijl je kookt en laat de lucht niet in de kamer stijgen.

Hoeveel Ruimte Heb Je Nodig Voor Een Downdraft -Extractor?

De hoeveelheid ruimte die nodig is door de downdraft -extractor, verschilt, afhankelijk van degene die u kiest, maar als u 300 mm ruimte achter de eenheid achterlaat die de kookplaat boven zit, is dat voldoende ruimte om elke downdraft -extractor te bedekken.

Wat Is Downdraft -Extractor?

Een downdraft -extractor is een zeer slimme manier om kookgeuren en stoom uit je kookplaat te verwijderen, zonder de noodzaak om een ​​extractor overhead te hebben, zoals te zien in veel huizen. De downdraft -extractor zit achter uw kookplaat en komt uit uw werkplaats wanneer deze wordt gebruikt, zoals weergegeven in de onderstaande video.

Hoe Ventileer Je Een Downdraft -Extractor?

Meestal worden downdrafts gerecirculeerd, hoewel ze naar buiten kunnen worden ontlucht. Om een ​​downdraft -extractor naar buiten te luchten, moet je door de vloer naar beneden gaan als je eiland/ontbijtbar niet grenst aan een muur, wat kan betekenen dat de installatiekosten hoger zijn.

Hoe Hoog Moet Een Uittrekselventilator Zijn?

Uw kap moet worden geplaatst op de aanbevolen afstand tussen 650 mm (voor elektrisch) of 750 mm (voor gas) boven uw kookplaat.

Hoe Werkt Een Downdraft -Ventilator?

Downdraft -ventilatieopeningen werken door de lucht over het kookoppervlak te trekken en rook, stoom en vet naar beneden te trekken door een filter en in een kanaal dat het onder de vloer of langs de kabinetruimte en buiten uw huis draagt.

Kun Je Een Downdraft Gebruiken Met Een Gaskookplaat?

Kan downdraft -extractor worden gebruikt met een gaskookplaat? Ja, downdraft -extractoren kunnen worden gebruikt met gaskasten.

Hoeveel Ruimte Doet Een Downdraft -Extractor?

De hoeveelheid ruimte die nodig is door de downdraft -extractor, verschilt, afhankelijk van degene die u kiest, maar als u 300 mm ruimte achter de eenheid achterlaat die de kookplaat boven zit, is dat voldoende ruimte om elke downdraft -extractor te bedekken.

Verwijderen De Recirculerende Cookerkappen Stoom?

Recirculerende fornuiskappen kunnen niet stoom of vocht veroorzaakt door koken verwijderen, maar ze kunnen nog steeds effectief vet en kookgeuren verwijderen die de omgeving in uw huis verbeteren als u niet in staat bent om een ​​extractiekap in uw keuken te passen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.