Wat Is De Bend Straal Van Cat5 Cat6 Kabel?

wat is de bend -straal van cat5 cat6 -kabel? – de draai sweep wordt gekenmerkt als de basisspanne, een link kan worden gebogen zonder het te schaden of de tentoonstelling te dekken.

Ervan uitgaande dat een link voorbij zijn curve -reeks wordt gedraaid, zal het het krimpen, schaden, zijn leven verdrijven of overspraak of impedantie verhogen.

Dat is de reden dat het van vitaal belang is om de curve -overspanning van de links die u koopt en gebruikt te kennen.

De basiswendingspanne (r) nog steeds omhoog in de lucht door de externe breedte (d) van de link maal een vermenigvuldiger (zie grafiek aan één kant).

Hierna volgen de twist -overspanningen van een paar gewone server -boerderijlinks:. Hoe zit het met we gebruiken onze pactech flexliteu2122 cat6 28awg -link en een standaard cat6 24awg -link als specifieke illustraties.

Zoals duidelijk kan zijn, houdt de meer bescheiden afstand over de flexliteu2122 cat6 -link rekening met deze om aanzienlijk meer te worden gedraaid dan een standaard cat6 -link.

Het onderscheid in twist -span tussen de flexliteu2122 en een gewone cat6 -link is bijna 30%. Dat houdt in dat het gebruik van flexliteu2122 cat6 -links rekening houdt met een grotere aanpassingsvermogen en associatie in planningsserverboerderijen, wat de reden is dat een aanzienlijke lot van onze klanten graag deze link gebruiken.

Ga je gang en we gaan ervan uit dat je echt raad wilt bij het kiezen van de juiste links voor je ondernemingen.

Gecomponeerd door wear schultz, truecable specialized salesman en accident organisations bevestigde professional.

Wat Is De Bend -Straal Voor Ethernet -Kabel?

De minimale buigradius is vijf keer de kabeldiameter voor stationaire kabels en 10 keer voor bewegende/flexkabels. Wanneer de bekabeling voorbij deze vooraf bepaalde minimale buigradius wordt gebogen, kan dit transmissiefouten veroorzaken. Alle paden moeten de minimale buigradius behouden waar de kabel een buiging maakt.

Kunt U Cat6 -Kabel Buigen?

De minimale buigradius voor categorie 6, 5 en 5e kabel is vier keer de kabeldiameter of ongeveer 1 inch. Wanneer de bekabeling voorbij deze gespecificeerde straal wordt gebogen, kan dit transmissiefouten veroorzaken.

Kun Je Cat 5 -Kabel Buigen?

Buig nooit een Ethernet -kabel met een straal van minder dan een inch – de diameter van een kwart. Een scherpe bocht of een knik vermindert de doorvoer van de kabel.

Hoe Berekent U De Bochtradius Van Een Kabel?

Volgens tabel 1 blijkt de minimale buigradius zes keer de totale diameter van de kabel te zijn. De totale diameter van de kabel wordt gegeven als 2,08 inch in de productcatalogus. We vermenigvuldigen 2,08 inch met zes, we krijgen 12,48 inch.

Wat Is Bend Radius In Ethernet?

Bendradius is de minimale omvang dat een kabel kan worden gebogen zonder te knikken, lijdend te lijden of de levensduur van de kabel te verkorten of te verkorten. De minimale buigradius is vijf keer de kabeldiameter voor stationaire kabels en 10 keer voor bewegende/flexkabels.

Hoeveel Kan Een Ethernet -Kabel Buigen?

Buig nooit een Ethernet -kabel met een straal van minder dan een inch – de diameter van een kwart. Een scherpe bocht of een knik vermindert de doorvoer van de kabel. Loop nooit patchkoorden langs de vloer waar ze kunnen worden gestapt.

Kunnen Ethernet -Kabels Buigen?

Je kunt een platte Ethernet -kabel buigen zolang de bocht die je maakt een diameter kleiner dan een inch, ongeveer de grootte van een kwart heeft. Het buigen van een platte of ronde kabel degradeert de interne componenten vaak vaak. Het is echter gemakkelijker om een ​​platte kabel te buigen dan een ronde.

Is Het Oké Om Kabels Te Buigen?

Je kunt de draden op zichzelf buigen, complete U-bocht, er is helemaal geen kwaad, zolang de koperdraadstrengen niet binnen breken.

Is Cat 6 -Kabel Flexibel?

Basiscategorie 6 UTP is een relatief inflexibele installatiekabel, en zelfs het iets flexibeler Patchcord -type heeft nog steeds zeer slechte handlingkenmerken in geïmplementeerde (in tegenstelling tot patching) toepassingen.

Heeft Het Buigen Lan -Kabel Invloed Op Snelheid?

Buig nooit een Ethernet -kabel met een straal van minder dan een inch – de diameter van een kwart. Een scherpe bocht of een knik vermindert de doorvoer van de kabel. Loop nooit patchkoorden langs de vloer waar ze kunnen worden gestapt.

Kun Je Een Ethernet -Kabel Beschadigen Door Deze Te Buigen?

Vanwege het platte ontwerp is het gemakkelijker om een ​​platte kabel te buigen dan een ronde, maar het maakt niet uit aan het einde van de dag, want ongeacht welk type Ethernet -kabel u gebruikt, zal het te ver buigen Schade de draden beschadigen.

Hoe Definieer Je Bend Radius?

Bendradius, die wordt gemeten aan de binnenste kromming, is de minimale straal men kan een buis, buis, plaat, kabel of slang buigen zonder het te knikken, het te beschadigen of zijn leven te verkorten. Hoe kleiner de bochtradius, hoe groter de materiaalflexibiliteit (naarmate de krommingsradius afneemt, neemt de kromming toe).

Waarom Is Bend Radius Belangrijk?

De buigradius is de straal waarmee een kabel kan worden gebogen zonder deze te beschadigen (inclusief knikken). Hoe kleiner de straal, hoe groter de vereiste flexibiliteit van het materiaal.

Wat Moet Bend Radius Zijn?

We raden een minimale buigradius van 1T aan voor alle plaatmetalen onderdelen. De kleinste straal van elke bocht in een vel moet dus ten minste gelijk zijn aan de dikte van het vel. Als de dikte van het vel bijvoorbeeld 1 mm is, moet de minimale buigradius 1 mm zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.