Wat Is Bedankje In Bini Taal?

wat is bedankje in bini -taal? – nigeria is een natie die bestaat uit enkele etnische bijeenkomsten, wat de reden is dat het wordt verwezen als een multi-etnische cultuur.

Volgens onderzoek zijn er meer dan 500 dialecten gesproken door verschillende clans in nigeria, voor bepaalde dialecten die momenteel zijn weggevaagd en sommige in gevaar worden gebracht.

De geweldige van deze dialecten heeft onmiskenbare benaderingen bereikt om u te bedanken in nigeriaanse dialecten.

Ongeacht de divisie langs etnische en een paar verschillende lijnen, wordt bedanken in nigeriaanse dialecten als geen grapje gezien, en de meeste nigeriaanse etnische bijeenkomsten zijn er uitzonderlijk specifiek over.

Nog een gedeeld geloof voor de meeste nigeriaanse dialecten is dat ze extreem enorm/enthousiast zijn over de aandacht.

Op deze manier zal bedanken worden gebaseerd op specifieke normen, die nog niet zijn beperkt tot volwassen, cultuur, nationaliteit, tong en individuele toewijding aan degene die de waardering krijgt.

Veel verplicht aan u is een benadering van herkenning en het is gedaan om waardering te tonen voor iets dat.

Dankbaar zijn en het aanbieden van je dank is erkend als een belangrijk stukje zalig zijn. Om vurige waardering te tonen, kan men u bedanken in een van de nigeriaanse dialecten, afhankelijk van de taal waarmee het individu bekend is.

Wat Is Bedankje In Urhobo?

Bedankt – Wash Koborio.

Wat Is Bedankje In Nigeria?

E Se/O SE: Bedankt ‘bedankt’ in het Yoruba -dialect verdient automatisch een aantal goede punten. E SE wordt gebruikt bij het verwijzen naar een oudere persoon, terwijl O se kan worden gebruikt met vrienden en mensen die even oud zijn als jij.

Wat Is Bedankje In Igede -Taal?

De Igede -tong is afkomstig van het zuidelijke deel van Nigeria, hoewel ze bepaalde overeenkomsten hebben met het Idoma -volk. Dus als je je wilt bedanken, zeg dan gewoon “OBE” en je bent klaar.

Hoe Begroet Je In Bini?

Elk gezin in Benin heeft zijn eigen identificatie -begroeting bekend als (UKHU EGBE) die eigen is aan de afkomst (Unien). Elk lid van de familie geeft het ‘s ochtends aan zijn/haar ouderling. Dezelfde begroeting van het gezin kan op elk moment van de dag nog steeds worden weergegeven.

Hoe Zeg Je Bedankje In Bini?

Jij. ” Je staat in de weg. “

Wat Is Begroeting In Edo?

Ób’ókhían = welkom. Ób’ówa = Groeten voor u thuis. Kóyo = hallo.

Welke Taal Spreken Bini -Mensen?

Frans is de officiële taal van het land, terwijl Fon, Yom en Yoruba de status van nationale talen hebben. De volkstelling geeft aan dat FON het meest wordt gesproken als een eerste taal (20%van de bevolking), gevolgd door Baatonum (9%) en Borgu Fulfulde (8%).

Hoe Zeg Je Bedankje In Urhobo -Taal?

Bedankt – Wash Koborio.

Hoe Zeg Je God In Urhobo?

Bedankt, Jehovah! ” Was Koborua Kihova! “

Wat Is Ik Van Je In Urhobo?

“Ovwan Guertu Jehuah heeft Kerobo opnieuw ovwan.

Hoe Zeg Je Mooi In Urhobo?

Eruvwu is Urhobo Word betekent schoonheid, een onderwerp dat verschillende opvattingen, betekenis en commentaren aantrekt.

Hoe Zeg Je Dankjewel In De Nigeriaanse Pidgin?

Het goede van Pidgin is dat het het meeste gemakkelijk is om je hoofd rond te krijgen. “Je doet het goed” betekent gewoon “bedankt”.

Wat Is Ik Van Je In Het Nigeriaan?

“Mo ni fẹ́ rẹ” betekent “Ik hou van je” in Yoruba, maar als je het letterlijk vertaalt, betekent dit “ik wil jou” in Yoruba. Net als hoe “Te Quiero” betekent “I Want You” in het Spaans letterlijk, maar mensen gebruiken het om te zeggen “Ik hou van je”.

Wat Betekent Jara In Nigeria?

Jara is afgeleid van de Yoruba -taal en het betekent extra toevoegen of een freebie geven nadat er al iets is gekocht of betaald.

Hoe Zeg Je Hallo In Nigeria?

Sannu! Een traditionele Nigeriaanse groet die door het Idoma in Benue State Area wordt gebruikt, vertaalt zich ongeveer vertaalt als “Hoe gaat het?” Of gewoon “hallo”. Letterlijk vertaald als “Hoe gaat het?”, Mavo is de manier waarop de Urhobo’s zeggen “hallo”. Het kan worden gebruikt in formele situaties, of in gevallen waarin u meer ontspannen bent met kennissen.

Wat Is Bedankje In Urhobo?

Bedankt – Wash Koborio.

Leave a Comment

Your email address will not be published.