Wat Is Ae2?

wat is ae2? – applied energistics 2 is een mod gemaakt door algoritmx2 die bedoeld is om dingen minimaal op te slaan in een geavanceerde organisatie genaamd matter energy, of ik (gearticuleerde emm-eee).

Het is de nieuwe en redesignd -vorm van de eerste toegepaste energistics mod. Verschillende gadgets kunnen worden geassocieerd met de me -organisatie, bijvoorbeeld een me -drive, voor de capaciteit van dingen, of een me -terminal, rekening houdend met toelating tot die capaciteit.

Vanaf 23 september 2014 heeft algoritmx2 zich overgegeven als de ontwerper van applied energistics 2 en de mod open source op github gemaakt.

Ae2 (applied energistics 2), op zijn basis, is een massa -voorraadkader. Je maakt een pc -station, capaciteitsborden en terminals en je kunt je spullen gewoon in een kleine werkelijke indruk dumpen, maar toch veel dingen opslaan.

Naast de essentiële gedachte aan capaciteit, kunt u het maken van het maken mechaniseren, en er zijn logische add -on -mods die ook kunnen helpen bij het doen van verschillende dingen.

Ae2 heeft een ingewikkeldheid op de manier waarop u netwerken/bekabeling nodig hebt in het licht van het feit dat zoveel associaties per deel kunnen worden gemaakt, maar dat is een echt duidelijk gesprek over de meest bekwame methode om dat werk te verbeteren (en er zijn ook een heleboel opnames erop).

Wat Sta Ik Voor Ae2?

Het belangrijkste kenmerk van Applied Energistics 2 is het ME-netwerk (uitgesproken uitgesproken EMM-EEE en staat voor Matter Energy), een set verbonden blokken en kabels gegroepeerd in een systeem, waar opslag, kracht en functies samenwerken tussen meerdere componenten.

Wat Is Ae Minecraft?

Applied Energistics is een Minecraft -mod die enkele basistools, sommige elektrische gereedschappen en een geavanceerde opslag-, knutsel- en automatiseringssysteem bevat, genaamd me waarmee u items compact en in de manier kunt opslaan – met de optie om uw systeem uit te breiden naar Craft Items on-demand en ook om gemeenschappelijke …

Wat Is Een Me -Systeem Minecraft?

Het ME -netwerk is een multiblock -structuur van Applied Energistics. Hiermee kunt u al uw items opslaan en processen automatiseren, zoals knutselen, smelten of verpulveren.

Wat Is Ae2?

Applied Energistics 2 is een mod gemaakt door algoritmx2 die is ontworpen om items compact items op te slaan in een digitaal netwerk genaamd Matter Energy, of ik (uitgesproken EMM-EEE). Het is de nieuwe en gereviseerde versie van de originele Applied Energistics Mod.

Hoe Begin Ik Met Ae2?

Kortom, u plaatst een certuskwartsstof in combinatie met een zand om een ​​paar certus kwartszaden te maken. Dan stop je het zaad in water en wacht je. En blijf wachten. Wacht dan wat meer.

Leave a Comment

Your email address will not be published.