Wat Heb Je Nodig Voor De Auto In Oma?

wat heb je nodig voor de auto in oma? – disclaimer: het personeel testen nu om te denken aan de meest ideale manier om met het voertuig te ontsnappen.

Verwacht niet dat deze extreem exact en solide zijn. Een fan is erg op wikipedia. Niet alles wat je ziet is 100 procent exact.

Je moet vertrouwd raken met hints en bedriegen om het spel te verslaan. Ze zijn opgenomen in de pagina tips en bedriegt.

1. Wanneer u wakker wordt, gaat u rechtstreeks naar kamer 1, gebruikt u de voertuigbatterij en laat u deze daarna dicht bij de primaire ingang vallen.

2. Doe dan de kamerstunt om de trap in de mystery passage af te gaan om de liergreep te krijgen. 3. Op het punt dat je de slee van de put krijgt, ga je naar het hok en sla je een bord in, neem dan op dat moment het rode tandwiel uit de kinderkamer en laat het langs de wankele dekplek vallen.

Wat Heb Je Nodig Voor De Auto -Ontsnapping In Oma?

Snijd de jaile ventilatormraad, neem de veilige sleutel, ontgrendel de kluis, neem vervolgens de autosleutel en ontgrendel de auto.

Hoe Start Je Een Oma -Auto?

De speler heeft nodig: de benzine kan om de benzinetank in de stam van de auto op te voeden, de motorlichaam, auto -batterij, bougie en sleutel zijn nodig om de onafgemaakte motor in het motorruimte te repareren, de hangslotsleutel om de te openen Garagedeur en ten slotte de autosleutel om de auto te starten.

Hoe Gebruik Je De Oma -Auto?

Je moet meerdere keren omgekeerd en vooruit gaan om tegen de bakstenen muur in de auto te slaan. Zodra je het hebt afgebroken, zal een nieuw einde activeren waar de speler in de auto ontsnapt terwijl oma waakt.

Waar Is De Auto -Batterij In Oma?

Ga naar de auto -batterij. De batterij op de hoofddeur. De batterij is een item in oma dat altijd nodig is om door de hoofddeur te ontsnappen. De batterij wordt alleen gevonden als de speler speelt in de harde modus, extreme modus of als extra sloten eenvoudig worden ingeschakeld.

Hoe Gebruik Je De Oma -Autosleutel?

De autosleutel kan worden gebruikt op de auto -stam (opstart) om toegang te krijgen tot het item erin, wat meestal nodig is om aan het huis te ontsnappen. Het speelt ook een belangrijke rol voor de tweede manier om te ontsnappen. De speler zal de auto moeten repareren en tanken, dan in de bestuurdersstoel gaan met autosleutel en deze gebruiken om door de garage te busten.

Hoe Open Ik Mijn Oma Garagepoort?

De garagedeur is vergrendeld door een gewone hangslot. De speler moet het ontgrendelen met de hangslotsleutel om deze te openen.

Hoe Krijg Je De Auto Uit De Garage In Oma?

Doe een getimede raamsprong, ga in de garage, leg hem op de auto en gebruik vervolgens de hangslotsleutel op het garage hangslot. 24. Ga in de auto en gebruik de autosleutel om te ontsnappen.

Waar Is De Garagedeursleutel In Oma?

U kunt de autosleutel op een van deze mogelijke locaties vinden: de kluis in de kelder (vereist de veilige sleutel), de schroevendraaier veilig in de kelder (vereist de schroevendraaier)

Hoe Breek Je De Muur In De Garage In Oma?

Het bevindt zich achter de garagedeur die is vergrendeld met een normaal hangslot, waarvoor de hangslotsleutel moet worden geopend. Wanneer de deur wordt geopend en de auto is vastgesteld. De speler moet het 3 keer rammen en de multiplexmuur vernietigen en ontsnappen.

Hoe Ontgrendel Je De Auto In Oma?

Wanneer je spawnt, ga dan de hamer uit de inloopkast halen en lokt dan oma naar de slaapkamer 1, wanneer ze door slaapkamer 2 naar de zolder gaat. 2. Breek een plank, leg deze over de onstabiele vloeren en haal de autosleutel van de lade van de babykamer en laat deze vallen.

Hoe Ontgrendel Je De Deur In Oma?

Loop de voordeur

  1. De hamer (om de houten plank te verwijderen).
  2. De snijstang (om de draadsloten te verwijderen; de ene wordt gevonden op de deur zelf, de andere is binnen een paneel in de kelder).
  3. De schroevendraaier (om een ​​paneel in de achtertuin te openen en een geheime hendel te trekken die het metalen slot aan de bovenkant van de deur losgaat).
  4. Hoe Open Ik De Garagedeur In Oma?

    De garagedeur is een deur in oma. Er staat een normale hangslot op. Het kan alleen worden geopend met de hangslotsleutel.

    Hoe Krijg Je De Auto Uit De Garage In Oma?

    Doe een getimede raamsprong, ga in de garage, leg hem op de auto en gebruik vervolgens de hangslotsleutel op het garage hangslot. 24. Ga in de auto en gebruik de autosleutel om te ontsnappen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.