Wat Grit Is Scotch Brite Pad?

wat grit is scotch brite pad? – > ik realiseer me dat dit uw aanvraag niet aanpakt. ik zal blijven kijken tot mijn volgende klant arriveert (daar altijd laat).

Je kunt bedenken van de manier waarop ik indexen in dialecten doorleefde, ik kan niet doornemen dat mijn onderzoek een stuk fanatiek is geworden, maar het leidde me eindelijk naar een diagram in een 3m duitse folder die afwerkingsequivalenties gaf aan fepa p voor verschillende soorten scotch-brite-items.

Dit is enigszins het verschil van het verschil dat ik zie tussen verschillende bronnen. Het is nog niet samen te brengen, want er zijn talloze verschillende tafels die niet in de rij staan ​​met een soort van deze soorten op deze, maar ik denk dat het alles is wat ik kan verwachten en ik zal mijn jacht afmaken.

Voor de glgc accepteer ik input van deze tabel en enkele andere, gemiddeld waarden tussen bronnen en typen.

Dit alles zal uitzonderlijk worden geschat, maar ik accepteer nog steeds dat nuttige gegevens zo hartelijk worden verkregen als echt kan worden verwacht.

Hier veranderde ik die kwaliteiten volledig in micron en plotte ze naast informatie van een paar verschillende contouren in echte 3m -distributies.

Het verste linksegment is mijn blend geregisseerd door een paar mindere bronnen die niet zijn uitgezet, evenals verhalende records, waaronder die eerder hebben gegeven.

“a” en “p” segmenten voor “ww” en “zwitserse” bronnen zijn afkomstig van tafels die zowel ansi- als fepa p -waarden hebben gegeven; zoals je kunt zien, maakt 3m geen gebruik van een ongelooflijke dezelfde interpretatie die ik doe, en vreemd dat je zorgvuldig aanneemt, zul je zien dat ze verschillende interpretaties tussen de ww- en swiss -tabellen zelf gebruiken.

Hoeveel Gruis Is Rode Whotch-Brite?

Een rode kussen varieert in hardheid tussen 180 en 320. Als het een grijze pads zonder poeder is, is er een 500-600 korrel, wit, dat het misschien zo goed is als 1200 grit, merken variëren, en dat doet het komen onder druk.

Welk Gruis Is 3M Witte Scotch-Brite?

De 3M Scotch Brite Nylon Pads variëren van 7445 – wit pad, bekend als lichte reiniging – (1000 tot 1500 gruis) …

Hoeveel Gruis Is Een Scotch Brite Pad?

Het is 600 grit. Blue Scotch-Brite wordt beschouwd als ongeveer 1000 korrel.

Welk Gruis Is White Scotch-Brite?

3M Scotch Brite Nylon Pads: 7445 – Wit pad, Light Duty Cleansing genoemd – (1000) 1200-1500 Grit … Zie meer.

Welk Grit Is 3M Scotch Brite?

Er zijn Green Scotch Brite -winkels overal in de Verenigde Staten. Het heeft ongeveer 600 grit.

Welk Gruis Is Scotch-Brite 7448?

3M ™ Scotch-Brite ™ Ultra Fine Hand Pad 7448 6 “x 9” Siliconencarbide ULF GRIT-60 pads. Auto-REORD van GlobalIndustrial.com kan uw leven gemakkelijker maken!

Welk Gruis Zijn Scotch-Brite-Pads?

Het is 600 grit. Blue Scotch-Brite wordt beschouwd als ongeveer 1000 korrel. (De waarde in de haakjes is rechtstreeks vanaf 3 m.)

Welk Scotch Brite Pad Is 400 Grit?

3M Scotch Brite 6 “x 9” 360-400 Grit Pad.

Welk Gruis Is Yellow Scotch-Brite?

3M ™ 2 “x 5/8” 80 GRIT Medium Grade Ceramic Scotch-Brite ™ Roloc ™ Yellow Quick Change Tapered Borstelige schijf (40 per case)

Wat Is De Ruwste Scotch-Brite?

De Scotch-Brite ™ Heavy Duty Hand Pad 7440 is ons meest agressieve en duurzame handkussen. De super dichte constructie maakt het een uitstekende keuze voor uw zwaarste schoonmaak-, ontbrekende en afwerkingstoepassingen.

Welke Gruis Zijn Scotch-Brite-Pads?

Re: Grits of Scotchbrite Pads Green Scotch Brite is overal beschikbaar. Het is 600 grit. Blue Scotch-Brite wordt beschouwd als ongeveer 1000 korrel. (De waarde in de haakjes is rechtstreeks vanaf 3 m.)

In Welk Gruis Is Scotch-Brite Gelijkwaardig?

Re: Grits of Scotchbrite Pads Green Scotch Brite is overal beschikbaar. Het is 600 grit. Blue Scotch-Brite wordt beschouwd als ongeveer 1000 korrel. (De waarde in de haakjes is rechtstreeks vanaf 3 m.)

Welk Gruis Is Gray Scotch-Brite?

Blue Scotch-Brite wordt beschouwd als ongeveer 1000 korrel. (De waarde in de haakjes is rechtstreeks vanaf 3 m.) 7448 – lichtgrijs, ultra fijne hand genoemd – (600-800) 800 gruis.

Leave a Comment

Your email address will not be published.