Wat Gebeurt Er Tijdens De Haat Van Twee Minuten In 1984?

wat gebeurt er tijdens de haat van twee minuten in 1984? – in de oorspronkelijke negentien 84 toont de hoofdvergadering van twee minuten minachting de presentatie van o’brien, een persoon van de innerlijke partij, aan het verslag van winston smith, de held wiens gevoelens de toereikendheid van de mentale controle en controle van de partij geven over oceanische cultuur:.

De minachting van twee minuten in 1984 is een alledaagse gewoonte waar partijpersonen zich ophopen voordat een enorme telescreen en hun woede en de gevoelens uiten voor het laaien van foto’s van emmanuel goldstein en agressors.

Tijdens de minachting van twee minuten voelen winston en zijn verwante partijpartijen een gevoel van urgentie om op een ongewone manier te schreeuwen, spugen en te stappen.

Ondanks het feit dat winston een mysterieuze rebel is en niet in de universele overtuigingen van de partij koopt, kan hij de drang niet weerstaan ​​om deel te nemen aan de gewoonte en zijn gesmoorde gevoelens te leveren.

De minachting van twee minuten is ook essentieel voor de plot van het verhaal en is een seconde wanneer winston smith met o’brien “interfaces” “interfaces”.

Tijdens de gewoonte accepteert winston dat hij een vreemdheid onderscheidt in o’brien. Winston begint o’brien als een partner te zien en houdt contact met hem in zijn privédagboek.

Winston komt bovendien een associatie tegen met julia, die in zijn leven later in het verhaal een onmiskenbare figuur zal worden.

Op deze manier draagt ​​de minachting van twee minuten bij aan de plot van het verhaal en is een enorme seconde in het leven van winston.

Leave a Comment

Your email address will not be published.