Wat Gebeurt Er In Hoofdstuk 10 Van Catcher The Rye?

wat gebeurt er in hoofdstuk 10 van catcher in the rye? – holden reconsiders roepen zijn meer jeugdige zus phoebe en informeert een smidgen over haar. ze is dun en slim voorbij haar jaren, en holden koestert haar duidelijk.

In elk geval kiest hij er opnieuw voor om niet te bellen en verandert zijn shirt voordat hij de inn -bar raakt.

Op dit punt in de roman vormt de depressie duidelijk de kern van de zorgen van holden. Op het moment dat hij in new york verschijnt, is het nu erg laat in de avond, maar hij vertrekt op een praktisch hypermissie voor samenwerking.

Zijn oproep tot vertrouwen cavendish in deel 9 gaf aan dat de urgentie van holden u2014 een jonge dame belde die je nog nooit hebt gecompromitteerd van de nacht, is niet bepaald gewone u2014, maar hier zien we de diepgang van de sensaties van de depressie en vervreemding van holden.

Door zijn nostalgische herinneringen aan jane krijgen we kennis in het soort vriendschapsholdenbehoeften.

Hij geeft aan dat hij zich realiseerde dat hij zalig was toen hij bij jane u2014 was, dit is een zekerheid die hij nu mist.

Zijn herinneringen aan jane nemen vooral contact op met het feit dat hij een uitzonderlijk diepgaande dichtbij thuisvereniging portretteert.

Bovendien waren hun snapshots van nabijheid pretentieloos en ongelooflijk privé, bevrijd van elke vorm van poseren of faakten.

De vitale momentopname van de relatie van jane en holden lijkt op de huidige omstandigheid van holden.

Na de onderbreking van haar stiefvader wordt jane overweldigd door een pijn die ze niet kan uitdrukken, een diepgaande bitterheid die ze niet kan verwoorden.

Holden, boordevol stille empathie en grijpen, weet hoe ze haar door moeilijke situaties kan helpen. Momenteel ervaart hij hetzelfde en vecht hij met een verergering die hij niet met iemand in het boek kan bespreken, inclusief de peruser.

Hij heeft verwoed een vergelijkbare diepgaande, zorgzame vereniging nodig, hij zegt dat hij ooit goed geïnformeerd is over jane.

Wat Gebeurt Er In Hoofdstuk 11 Van Catcher In The Rye?

Samenvatting: Hoofdstuk 11 Op een dag kwam de alcoholische stiefvader van Jane naar de veranda waar Holden en Jane checkers speelden en Jane om sigaretten vroegen; Jane weigerde hem te antwoorden en toen hij vertrok, begon ze te huilen. Holden hield haar vast, kuste haar gezicht en troostte haar.

Over Wie Praat Holden Aan Het Begin Van Hoofdstuk 10?

Holden Caufield is in zijn hotelkamer in de Edmont als hoofdstuk tien begint. Hij maakt zich klaar om naar de lavendelruimte te gaan, een nachtclub beneden in het hotel. Hij heeft erover nagedacht om zijn kleine zusje, Phoebe, te bellen. Holden vertelt ons alles over Phoebe, die tien jaar oud is.

Hoe Beschrijft Holden Phoebe In Hoofdstuk 10?

Phoebe is dun zoals Holden; Hij beschrijft haar als “roller-skate mager.” Ze heeft mooie oren en ze is ongewoon opmerkzaam.

Waar Gaat Holden Heen Aan Het Begin Van Hoofdstuk 10?

Holden besluit naar beneden te gaan naar de lavendelruimte, waar het hotel drankjes serveert en bands organiseert. Terwijl hij een nieuw shirt aanzet, overweegt hij zijn kleine zusje, Phoebe, waar hij heel veel om geeft.

Wat Beslist Holden Aan Het Einde Van Hoofdstuk 11?

Hij besluit dat hij afscheid wil nemen van zijn favoriete leraar, Mr. Spencer.

Wie Wil Holden Bellen Aan Het Begin Van Het Hoofdstuk Waarom Wil Hij Haar Bellen Waarom Noemt Hij Haar Niet?

Waarom noemt hij haar niet? Hij wil Phoebe bellen omdat hij haar mist en van haar houdt. Hij belt haar niet omdat hij denkt dat zijn ouders wakker worden. 37.

Wat Is Er Gebeurd In Hoofdstuk 10 Van Catcher In The Rye?

In de lavendelruimte neemt Holden een tafel en probeert hij een cocktail te bestellen. Hij legt uit dat hij vanwege zijn lengte en zijn grijze haar vaak in staat is om alcohol te bestellen, maar in dit geval weigert de ober. Hij flirt en danst met drie vrouwen die vanuit Seattle bezoeken.

Wat Maakte Holden Aan Het Huilen?

Nadat de moeder vertrekt, leningen van Phoebe Hulden haar kerstgeld, waardoor Holden huilt. Hij geeft haar zijn gekoesterde rode jachtkap en verlaat de achtertrappen van het gebouw.

Over Wie Praat Holden Aan Het Begin Van Hoofdstuk 10 Wat Bewondert Hij Over Haar?

Over wie praat Holden aan het begin of hoofdstuk 10? Wat bewondert hij over haar? Phoebe, zijn zus. Hij bewondert hoe slim ze is.

Wie Wil Holden Bellen Aan Het Begin Van Hoofdstuk 10?

Samenvatting: Hoofdstuk 10 voelt zich nog steeds rusteloos, Holden verandert zijn shirt en gaat naar beneden naar de lavendelruimte, de nachtclub van de Edmont. Voordat hij zijn kamer verlaat, denkt hij opnieuw aan het bellen van zijn kleine zusje, Phoebe.

Wie Wil Holden Bellen Aan Het Begin Van Hoofdstuk 10 Waarom Wil Hij Haar Bellen Waarom Noemt Hij Haar Niet?

Waarom noemt hij haar niet? Hij wil Phoebe bellen omdat hij haar mist en van haar houdt. Hij belt haar niet omdat hij denkt dat zijn ouders wakker worden. 37.

Wie Belt Holden In Hoofdstuk 10?

Na een gedetailleerde herinnering aan zijn jongere zus, Phoebe, bezoekt Holden de lavendelruimte en ontmoet drie vrouwen, toeristen uit Seattle. Ondanks het late uur belt Holden bijna Phoebe, zijn 10-jarige zus.

Hoe Beschrijft Holden Phoebe?

Hoe beschrijft Holden Phoebe? Holden beschrijft Phoebe als iemand die zin heeft, soms te aanhankelijk en is erg emotioneel voor haar leeftijd. Ook als slim, heel klein en een beetje luidruchtig.

Wat Vindt Holden Over Phoebe?

Holden houdt van Phoebe omdat hij gemakkelijk contact kan maken met haar. Ze is niet alleen een goede luisteraar, maar ze heeft ook een scherp gevoel van onderscheidingsvermogen. Deze kenmerken geven Holden het gevoel dat ze zich op dezelfde pagina bevinden. Ze delen bijvoorbeeld inzicht in wat een film ‘slechte’ of ‘behoorlijk goed’ maakt.

Waar Is Hoofdstuk 10 Van Catcher In De Rogge Over?

Na een gedetailleerde herinnering aan zijn jongere zus, Phoebe, bezoekt Holden de lavendelruimte en ontmoet drie vrouwen, toeristen uit Seattle. Ondanks het late uur belt Holden bijna Phoebe, zijn 10-jarige zus. Hij realiseert zich echter dat hij vrijwel zeker met een van zijn ouders zal moeten praten.

Welk Hoofdstuk Zoekt Holden Naar Phoebe?

Het eerste voorbeeld van de esthetiek van Holden in hoofdstuk 16 is de opname die hij wil kopen voor Phoebe, een oud lied over een verlegen kind dat niet uit haar huis gaat omdat ze twee voortanden mist.

Wat Heeft Holden Besloten Aan Het Einde Van Hoofdstuk 11 Te Doen?

Hij besluit Ernie’s nachtclub in Greenwich Village te bezoeken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.