Wat Doet De Magische Bal In Terraria?

wat doet de magische bal in terraria? – de edelsteenbal is een hardmode -meubels ding dat, wanneer het wordt ingesteld en u26b7 geopend/ingehouden, de speciale inzicht buff gedurende 10 minuten toekent.

Het werkt ook als een creëren station voor specifieke dingen. Het is gekocht bij de wizard voor 10.

Dit gaat 10 minuten door, maar kan worden gedropt wanneer door het symbool () door het symbool te tikken, door het symbool te kiezen en het in het tandwielmenu () te laten vallen, door het buff-symbool () te tikken, of door de buff van te laten vallen van het buffs -scherm ().

De perceptiviteitsbuff kan onmetelijk worden versterkt, zonder cooldown -periode of beperkingen bij gebruik.

De kostbare stenen bal is niet uitrusting in een opening van versiering en moet worden ingediend in plaats van verzoek om de buff te initiëren.

Het wordt meestal gedolven met een houweel of boor en is opnieuw gekomen, zelfs terwijl de buff dynamisch is, wat de buff niet zal laten vallen.

De kostbare stenen bal is een goederenvoorraad die bij de wizard kan worden gekocht. Zodra wordt meteen gelegen, kan het lid de remball met de rechtermuisknop tikken om de perceptiveness-buff te verwerven.

Het presenteert bovendien een zeldzame glans die delicaat produceert. Evenzo, wat is de waarnemend buff in terraria? speciaal inzicht is een buff gegeven met behulp van de kostbare stenen bal.

Deze buff geeft het lid verhoogde betoveringsbevoegdheden. De buff gaat uitsluitend kort in de periode.

Enchantment -druppels zijn constructies die worden gebruikt om “druppels” u2014 druppelende vloeistofresultaten op daken te plaatsen.

Wanneer ze worden gesitueerd, vertonen ze volledig een discontinue dribbling -invloed. Het effect is gewoon duidelijk en heeft geen functioneel gebruik.

Enchantment -druppels zijn gemaakt met een niet -ingevulde druppelaar bij water, magma of honing, met de edelsteenbal in de buurt.

Waar Is De Bel Voor In Terraria?

De bel is een knutselmateriaal voor hardmode gekocht bij de wizard voor 1. Het wordt gebruikt om de sprookje te varen, een licht huisdier-summelitem. Bij gebruik maakt de bel een geluid dat in toonhoogte verandert, afhankelijk van de afstand tussen de speler en het punt klikte.

Wat Kun Je Maken Met Een Harp In Terraria?

De harp is een knutselmateriaal voor hardmode, alleen gebruikt om de magische harp te maken. Hoewel de HARP zelf kan worden gebruikt, heeft deze geen functioneel gebruik en maakt hij alleen geluiden. Het wordt elk door de wizard verkocht voor 1. Bij gebruik genereert de harp harpgeluiden.

Waar Worden Boeken Voor Gebruikt In Terraria?

Het boek is een knutselmateriaal dat alleen wordt gebruikt om boekenkasten en piano’s te maken. Boeken kunnen ook worden geplaatst als decoratie op werkbanken, tafels of platforms. Boeken worden verkregen uit de vele planken van de kerkers, waar ze kunnen worden vrijgelaten met een houweel.

Kun Je Een Crystal Farm Maken In Terraria?

Kristalscherven zijn een veel voorkomend knutselmateriaal voor hardmode () gevonden in het ondergrondse Hallow, waar ze van nature aan elke kant van Pearlstone -blokken en roze ijsblokken groeien. Vanwege hun constante hergroei kunnen ze worden gekweekt.

Wat Doet Een Spreuk In Terraria?

Het spreuk tome is een knutselmateriaal voor hardmode dat wordt gebruikt om kristalstorm, vervloekte vlammen en gouden douche te creëren. Het wordt gekocht bij de wizard voor 5.

Wat Doet De Fairy Bell?

De Fairy Bell is een Hardmode Light PET -oproepitem dat een gloeiend wezen oproept dat lijkt op een pixie, dat de speler volgt en licht biedt voor een oneindige duur. De opgeroepen fee is roze, groen of blauw, waarvan de kleur willekeurig verandert telkens wanneer de speler klikt tijdens het vasthouden van het item.

Hoe Krijg Je Een Sprookje In Terraria?

Gids voor het krijgen van een sprookje

 1. Items vereist. 1 Bell – Koop het bij de Mage NPC voor 1 gouden munt. 25 pixie stof – verkrijg het van pixies. 8 Soul of Light – verkrijg het van Hardmode Underground Vandies.
 2. Crafting Place. Maak het van een mythril aambeeld of een orichalcum een.
 3. Statistieken. Oproeping Item: Fairy Bell. Type: Light Pet.
 4. Is Er Een Feeëndier In Terraria?

  Nee, je kunt de fee niet aaien, maar je kunt een feeën voor huisdieren krijgen. De vijandelijke feeën in het Hallow Biome kunnen worden omgezet in een huisdier. Het Hallow Biome is pas beschikbaar nadat je alle hoofdbazen hebt gedood en je wereld verandert in hardmode.

  Hoe Zeldzaam Is De Rendierbevestiging In Terraria?

  De rendierbellen zijn een hardmode, post-Planta Mount Summon-item. Het roept het redenbare Rudolph -personage op dat de beweging van een speler sterk versnelt en de mogelijkheid toevoegt om te vliegen. Het heeft een kans tussen 0,56% en 0,83% om te worden gedropt door de ijskoningin tijdens of na golf 15 van de Frost Moon -gebeurtenis.

  Is De Harp Goed In Terraria?

  De oneindige piercing-projectielen van de harp zijn uitzonderlijk effectief voor het doden van vijanden van het wormtype, vooral de torpedojager. Vanwege de lage snelheid en stuiterende mogelijkheden van de projectielen is de HARP nuttig voor gevechten in kleine ruimtes, b.v. tegen Golem.

  Wat Kun Je Maken Met Een Boekenkast In Terraria?

  Boekenkasten zijn knutsstations die worden gebruikt voor het maken van drie Hardmode Magic Weapons: Crystal Storm, Cursed Flames en Golden Shower.

  Hoeveel Boeken Zijn Er In Terraria?

  Soorten. Er zijn momenteel 9 verschillende spellboeken beschikbaar in Terraria, waarvan er 6 hardmode-exclusive zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.