Wat Doet De Heksenhoed In Candy Box 2?

wat doet de heksenhoed in candy box 2? – de limiet van de tovenares kost 1 miljard (1. 000. 000. 000) snoepjes. het wordt meestal gekocht bij de hut van de tovenares door op haar pet te tikken.

De sorceress cap upgrade de effecten van je spreuken en elixers. De belangrijkste impact die ik tot nu toe heb gezien, is om de som te tweeledig zijn dat wordt hersteld door het welzijn van het welzijn, ondanks het feit dat ik nu testen om de gevolgen voor verschillende mengsels/spreuken te bepalen.

Uiteindelijk had ik wapens: houten mes, ijzeren bijl, afgewerkt silver sword, the savage’s club, the monkey wizard staff, the monkey wizard staff (geboeid), een voorouderlijke lans, een verzamelende voorouderlijke lans, een monsterlepel, een sikkel, een sikkel, en de goliath -lepel van vernietiging.

Inderdaad, ik heb de theeketel hiervoor twee keer gedaan. Voor caps die ik had: de octopus heerser kroon, de octopus heer kroon met jaspers, de octopus heer kroon met obsidiaan, de verkoperkap en duidelijk de tovenareskap.

Voor body shield: een lichtgewicht beschermende laag, een ridderlichaamversterking en een gebaseerde ridderlichaambedekking.

Ik heb hp gemaximaliseerd bij 1560 en het eten van 12. 630. 808 confecties (5020 op de grond gegooid).

Ik heb 100. 000 snoepjes vastgesteld die elke seconde 4500 produceren met buffs. Ik heb elke seconde confecties op 34 gemaakt en heb 64 lolligators in het meer, geschikt voor het leveren van 19.

605. 540 snoepjes elke seconde. Ik heb het verdomde spel voltooid, afgezien van slechts één ocd bad dream.

Het derde ding openen, de derde huissleutel. In het geval dat het in de game is, heb ik het niet opgespoord.

Wat Doet De Hoed Van De Tovenaar Candy Box 2?

Wat doet het? De hoed verbetert het drankje en de spellingseffecten.

Wat Doet De Hoed Van De Handelaar In Candy Box 2?

De hoed van de snoephandelaar kost 1.000.000 snoepjes. Het vermenigvuldigt met 7 het aantal snoepjes dat in een zoektocht wordt gevonden. Het wordt gevonden op het hoofd van de snoephandelaar in de winkel in het dorp. Het beste gebruik voor deze hoed is voor het sparen van snoepjes.

Hoe Krijg Je De Pogo -Stick In Candy Box 2?

Kan worden gevonden door zorgvuldig de bergen te zoeken naar interessante objecten. De speler kan springen met de knop “Jump” (of “J” op het toetsenbord) in quests. Als de speler de Desert Bird Feather krijgt, kunnen ze hoger springen.

Wat Betekent Klp In Candy Box?

Lolly’s (vaak afgekort LP, of een hoeveelheid van duizend afgekort tot KLP, of een hoeveelheid van een miljoen afgekort tot MLP) zijn eenheden van valuta in Candy Box en Candy Box 2. Ze kunnen worden geproduceerd door ze te kopen bij de snoephandelaar, of later door ze te laten groeien van de Lollipop -boerderij.

Wat Is De Maximale Gezondheid In Candy Box 2?

Er is geen maximale maximale gezondheidsgezondheid door het spel, maar het maximum dat je uit het eten van snoepjes kunt halen is 900 (de functie op rij 4 in de onderstaande code maximaal 900). Je moet ongeveer 2 700.000 snoepjes eten om de dop te bereiken. Daarna zijn alle snoepjes gegeten.

Hoe Werkt Candy Box 2?

Gameplay. De speler begint met de candy -teller en de klassieke knop “Eet alle snoepjes” met de sneltoets van “E”. Nadat de speler 10 of meer snoepjes heeft verzameld, verschijnt de knop “gooi 10 snoepjes op de grond”, met de snelkoppeling “t”.

Wat Doet De Hoed Van De Tovenares In Candy Box 2?

De hoed verbetert het effect van drankjes en spreuken tijdens quests.

Wat Doet Snoep Op De Grond Candybox 2?

Na het gooien van 2220 snoepjes op de grond, vindt de smiley een kamer vol gigantische snoepjes. Het gooien van verdere snoepjes op de grond zal niets doen, en de smiley blijft gewoon de gigantische snoepjes eten en zeggen *nom *.

Hoe Krijg Je De Pogo -Stick In Candy Box 2?

Kan worden gevonden door zorgvuldig de bergen te zoeken naar interessante objecten. De speler kan springen met de knop “Jump” (of “J” op het toetsenbord) in quests. Als de speler de Desert Bird Feather krijgt, kunnen ze hoger springen.

Waar Is De Pogo -Stick In Candybox?

De POGO -stick is een item in Candy Box 2. Hiermee kan de speler tijdens missies springen, waardoor het een zeer nuttig item is. Het verschijnt in de bergen (het gedeelte tussen de ingang van de grot en de Forsest) nadat de speler de woestijn heeft voltooid.

Hoe Open Je De Snoepvak In Candy Box 2?

Het pratende snoep wordt verdiend na het plaatsen van de P, L, A en Y -steen op de juiste plaats, praten met hem zal de snoepdoos openen.

Hoe Krijg Je De P -Steen In Candy Box 2?

Nadat je met succes de Quest “Castle’s Entrance” hebt voltooid, ga je de trap op en begin je de draak aan te vallen. Na een korte tijd begint een gesprek. Als u de optie “snoepjes” kiest, kunt u nu een extra vraag ontgrendelen van de Cyclops bij de vuurtoren.

Hoe Verslaan Ik Mezelf Candy Box 2?

Eerst heb je een X -drankje nodig om aan de ontmoeting te beginnen. Dit wordt gebrouwen in de ketel door het raadsel in het drankje op te lossen. Het tweede wat je nodig hebt is de kroon van de Octopus King, verdiend door een Octopus King in de berg te verslaan, die je zelfvertrouwen geeft.

Wat Zijn Lolly’s Voor Candybox?

Lolly’s zijn gedurende het spel beschikbaar en eenmaal ontgrendeld kun je ze in de Lollipop Farm planten voor constante productie. Ze kunnen voor veel dingen worden gebruikt, waaronder het kopen van goederen bij de hut van de tovenares, het bouwen en voeden van de molen op de Lollipop Farm en Brewing Potions.

Leave a Comment

Your email address will not be published.