Wat Doet De Hangslotcode In Oma?

wat doet de hangslotcode in oma? – door de woede van oma in het gelijknamige spel door dvloper te komen, vereist zenuwen van staal en intense aandacht.

Terwijl je beweegt met één kamer en vervolgens op de volgende om een ​​plek op te sporen om weg te stoten voordat grootmoeder je ziet, kun je je essentiële doel over het hoofd zien – om weg te komen.

Desalniettemin verwacht dat de ingang van de ingang van je door het hele huis is verdwenen. Wat meer is – goedheid, ja – je kunt op zijn beurt vasthouden en ermee omgaan.

Zo, om te ontsnappen terwijl je al je aandacht op oma consumeert, moet je precies weten waar je heen gaat en waarom, constant.

In twee eerdere assistenten namen we een kijkje in het gebied en gebruik van sleutels, maar bovendien waar je wapens en cruciale dingen kunt observeren die je minstens een paar keer elke vergadering gebruikt.

De volgende zijn de andere artikelen in het huis van granny, samen met hun denkbare genereren gebieden. Je gebruikt deze dingen slechts eenmaal per spel en voor onmiskenbare doeleinden.

De lierhandgreep. Je wilt echt dat dit ding het blikje uit de put in het gazon haalt. Potentiële gebieden ervoor zijn onder meer:.

De vergrendelingscode. De code opent het nummervergrendeling op de fundamentele ingang en is op deze plekken te vinden:.

Leave a Comment

Your email address will not be published.