Wat Doet De Cartridge Bij Binding Van Isaac?

wat doet de cartridge bij de binding van isaac? – de cartridge -spigot is een uitzonderlijk soort roeierloos apparaat dat meestal wordt gebruikt in keukens en toiletten, en het is gepland met het doel dat de cartridge -insluiting niet moeilijk te vervangen is wanneer de armatuur begint te druppelen en breken.

U2026 met ball-type of cirkel type armaturen is het gevoel van binnenwaartse onderdelen glijden of draaien. Het heeft alle oormerken om een ​​oude videogame -cartridge uit de jaren 80 te zijn.

Nieuwe prullaria omvatten opstanding, wanneer u schade toebrengt, bestaat er een risico om te transformeren in man-pac (open mond met immuniteit en massale contactschade) voor een korte lengte.

Op een gegeven moment vond ik een fortuin genaamd de geheime snoepjes. Dit, het gebeurt gewoon zo, maakt isaac poep als een uurwerk.

U2026 dit roept twijfel op over de voedings neigingen van isaac, maar het is meestal nuttig wanneer u een winkel ervaart die waardevolle merchandise verkoopt.

Wat Doet Telescooplens Bindend Van Isaac?

Telescooplens verhoogt de basiskans tot 10% en voegt ook een +15% toe. Het is mogelijk om Planetarium meerdere keren in een enkele run tegen te komen. Als ISAAC een planetarium binnengaat, wordt de kans ingesteld op 1% of 10% als hij de telescooplens heeft en niet verder kan worden verhoogd.

Wat Doet De Gebroken Afstandsbediening?

Tijdens het beestgevecht zal gebroken afstandsbediening je willekeurig op het scherm teleporteren. Spin om te winnen werkt helemaal niet met een gebroken afstandsbediening. Mijn Crafter werkt niet met een gebroken afstandsbediening als er al een TNT -vat in de kamer is. Mom’s armband produceert een snellere teleport met een gebroken afstandsbediening dan met enig ander item.

Wat Doet Wishbone Bij Het Binden Van Isaac?

Effecten. Schade aanrichten heeft een kans van 2% om de snuisterij te vernietigen en een willekeurig item te spawnen met behulp van de itempool van de huidige kamer.

Wat Doet Mysterieus Snoep Bij Het Binden Van Isaac?

Effecten. Isaac heeft de kans om elke 30 seconden te scheet of te poepen. Raakt kan ook het effect veroorzaken. Scheet brengt 6 schade aan en blazen projectielen weg.

Wat Doet De Navelstreng Binding Van Isaac?

Effect. Wanneer de gezondheid van Isaac wordt gereduceerd tot een half rood hart, spawnen een beetje Steve bekende voor de huidige kamer. Het moet worden geactiveerd door de gezondheid te verminderen tot een half rood hart, dus het houden van de gezondheid op een half rood hart zal dit effect niet behouden.

Wat Doet Cursed Skull Bindend Van Isaac?

Effecten. Rode hart Nadat hij schade heeft opgelopen, wordt hij onmiddellijk teleporteerd naar een willekeurige kamer. Botharten worden niet als gezondheid geteld, zelfs als ze een hit kunnen absorberen.

Wat Doen De Items Bij Het Binden Van Isaac?

Ze wijzigen de statistieken van een personage, verleen of wijzigen vaardigheden en vele andere dingen. Items in het algemeen zijn ingedeeld in een aantal verschillende typen en groepen. Sommige items zijn passief, die permanent een effect toevoegen aan ISAAC, terwijl anderen alleen activeren wanneer ze worden gebruikt.

Welke Items Ontgrendelen Planetarium?

Planetaria worden ontgrendeld door tegelijkertijd drie astrologie-gerelateerde items te bezitten. Deze items omvatten de tekenen van de dierenriem, kleine planeet, magische 8 bal en kristallen bol.

Kan Broken Remote U Naar Foutruimte Brengen?

Als het verkeerd is, moet het echter worden gecorrigeerd. Broken Remote heeft 0 kans om u naar de I Am Fout Room te sturen na de Navebirth Update.

Wat Doet Broken Modem?

Broken Modem is een verwijzing naar een internetmodem/doos. Omdat de internetbox is verbroken, betekent dit dat er een grote hoeveelheid vertraging is, omdat de computer van de client (speler) problemen heeft om de gegevens van de hostserver over het stotterende internet te krijgen.

Wat Doet De Gefragmenteerde Kaart?

Maakt twee geheime kamers uit bij het betreden van een nieuwe vloer met deze snuisterij.

Wat Doet De Scherpe Plug In De Binding Van Isaac?

Scherpe plug kan alleen worden gebruikt als het item op 0 ladingen staat, maar 9 volt geeft onmiddellijk 1 lading aan het item bij activering. Aangezien Sharp Plug nu met ladingen kan worden gebruikt en de kosten zijn gebaseerd op gevulde ladingen, loopt 9 volt nu met een scherpe plug, waardoor de kosten om het met een half hart te gebruiken op 2+ ladingartikelen verlaagt.

Wat Doet Gepolijst Bot?

Effecten. Na het opruimen van een kamer voegt een kans toe om een ​​vriendelijke benige te spawnen. De kans schaalt met geluk, maximaal ongeveer ~ 50% met 51 geluk.

Wat Doet 404 Bij De Binding Van Isaac?

Fout 404 is een veel voorkomende netwerkfout wanneer een gebruiker probeert een verbroken of dode link te volgen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.