Wat Betekent Scusi In Het Engels?

wat betekent scusi in het engels? – u bent niet goedgekeurd. log je vriendelijk aan of registreer je voor niets als je de wens hebt om deze capaciteit te gebruiken.

Die luidruchtig worden tijdens de les of over het algemeen niet focussen. Kan ook impliceren ‘zwijgen’. Hoewel je misschien niet veel italiaans leert vóór je reis in italië, geloof ik over het algemeen dat het geweldig is om een ​​paar uitingen van aangename aangenaamheid aan je repertoire te krijgen – voor elke taal – voordat je op een andere plek verschijnt.

Barmhartigheid zal u tot nu toe genadig maken, in elk geval, terwijl u de rest van de taal doorbrengt. In het italiaans merken novicen snel op dat er een paar beminnelijke woorden zijn die verschillende implicaties hebben, of omstandigheden waarin u niet het woord gebruikt dat u denkt dat u zou kunnen gebruiken.

In dit artikel zal ik op dat moment dan vier beminnelijke woorden behandelen die u zullen helpen bij het verkennen van een groot aantal ontmoetingen in italië.

Wat Betekent Suci In Het Italiaans?

Meer betekenissen voor Mi Scusi! Neem me niet kwalijk! tussenwerpsel. Scusi! Pardon!

Wat Is Het Verschil Tussen Scusi En Scusa?

“Mi Scusi” is zo ongeveer “excuseer me”, dus het is formeel. We zullen deze gebruiken om een ​​routebeschrijving te vragen, zich te verontschuldigen bij een vreemdeling, in formele contexten spreken. “SCUSA” is de informele versie. We zullen het gebruiken met onze vrienden, familie en al die mensen die we normaal zouden aanpakken met behulp van “TU”.

Hoe Spreek Je Scusi Uit?

Uitspraak

 1. ipa: /ˈku.zi/
 2. >. 0:01. (bestand)

 3. Rhymes: -Uzi.
 4. Hyfenatie: Scu‧si.
 5. Wat Is De Betekenis Van Mi Scusi?

  Pardon, sorry, excuseer me. Pardon, het spijt me, neem me niet kwalijk.

  Wat Betekent Manie Italiaans?

  [Maˈnia] Vrouwelijk zelfstandig naamwoord. (Psychologie) Manie. (Fissazione) Obsessie. (Abitudine) Vreemde of vreemde gewoonte.

  Wat Betekent Prego In Jargon?

  Slang voor een vrouw die zwanger is. Zwangerschapsfetisjisme, contexten waarin zwangerschap door individuen en culturen wordt gezien als een erotisch fenomeen.

  Waarom Zeggen Mensen Prego?

  U bent welkom de “Grazie”-“Prego” -combinatie is een must in de Italiaanse taal. Het is eigenlijk een automatisme en het wordt beschouwd als de hoeksteen van de basis beleefdheid. Als iemand “Grazie” tegen u zegt en u antwoordt niet “Prego”, kunt u als onbeleefd worden beschouwd, dus kijk daarvoor!

  Wat Betekent Prego In Een Restaurant?

  Zoals je zei, betekent het “graag gedaan” als een reactie op “Grazie”. Een winkelier of een ober kan “prego” gebruiken om “hoe kan ik u helpen?”. U kunt “prego” gebruiken bij het indienen van een beleefd verzoek, zoals in “Prego, Si Accomodi” – “Maak uzelf alsjeblieft comfortabel”.

  Is Sorry Of Excuus Formeel?

  Dat zoeken we uit! “Mi Scusi” is zo ongeveer “excuseer me”, dus het is formeel. We zullen deze gebruiken om een ​​routebeschrijving te vragen, zich te verontschuldigen bij een vreemdeling, in formele contexten spreken. “SCUSA” is de informele versie.

  Wat Is Het Verschil Tussen Mi -Dispiace En Scusa?

  Evenzo, als sommige mensen met elkaar praten en je wilt onderbreken om iets te zeggen, kun je niet beginnen met “Mi Dispiace”, maar je moet “Scusatemi” zeggen (formeel en informeel voor meerdere mensen). Dit komt omdat “Mi Dispiace” betekent “het is niet meer” maar “Mi Scusi” betekent “Pardon Me”, “Excuseer me”.

  Hoe Gebruik Je Mi -Dispiace?

  Het komt van de werkwoord dispiacere wat betekent dat je spijt hebt of spijt. worden gebruikt als u een verontschuldiging wilt maken.

  Wat Is Scusi?

  Ik smeek je om me te verouderd, het spijt me. Neem me niet kwalijk [tussenwerpsel] die een beleefde verontschuldiging uitdrukt, vooral omdat ze het niet met iemand eens zijn. Sorry [tussenwerpsel] gebruikt bij het verontschuldigen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.