Wat Betekent Rood Licht Op Bosch Tassimo?

wat betekent rood licht op bosch tassimo? – ontkalen “. als dit vaak wordt gedaan, kan dit helpen bij het uitbreiden van het bestaan ​​van uw brouwer.

Blijf erachter komen om erachter te komen hoe u uw tassimo -espressoproducent kunt uitschakelen.

Tassimo -gadgets hebben een licht dat wordt ingeschakeld wanneer de tijd is gekomen om te schatten.

Voor de meeste modellen is het het basislicht. Het lijkt ofwel het spetterende symbool hierboven of het zal ‘calc’ zeggen.

Hoe het ook zij, je hoeft niet strak te zitten om het ontkalkingspointerlicht te laten opkomen.

Een fatsoenlijke richtlijn is dat u uw bosch -espressomachine na 3 maanden of na 90 doeleinden zou moeten afstammen, afhankelijk van wat dingen begint.

Dit is geldig, ervan uitgaande dat u gezeefd, verpakte of kraanwater gebruikt met een lage tot typische minerale telling.

Ervan uitgaande dat uw kraan “hard water” heeft, wat betekent dat het een belangrijker niveau van mineralen bevat, dan moet u op dat moment uw brouwer op een meer regelmatige basis reinigen.

Bij de kans dat u niets weet over de mate van mineralen in uw water, kunt u constant een minimale kosten voor watertests krijgen.

Je moet je tassimo -machine niet spotten met een azijn. Witte azijn bevat 5-8% zuur corrosief en appelsap heeft 5-6%.

Dit soort corrosief kan metaal verslijten en uw machine ertoe aanzetten om te morsen. Azijn is ook niet succesvol in het elimineren van oliën die zijn achtergelaten door espressobonen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.