Wat Betekent Italiaanse Slang Minga??

wat betekent italiaanse slang minga?? – minga, (van het italiaanse actiewoord mingere dat betekent “plassen”), een ontevreden siciliaanse winkelterm die wordt gebruikt om ontevredenheid of als een aanstootgevende illustratieve term voor een individu aan te duiden.

“irriterend” en “onbeholpen” zijn attente engelse metaforische wederkerige wederzijdse van de italiaanse woord minga.

Het veeleisende belang verbindt echt met een mannelijk lichaamsdeel en moet niet in het minst respectvol worden weggehouden om te gebruiken.

Mingya. Italiaanse winkel. Kan voor vrijwel alles worden gebruikt, maar de veeleisende betekenis verwijst naar mannenballen.

Vervang voor “oh mijn god!” “verdomd!” “alsjeblieft!” evenals talloze anderen. Mingya!.

De minga -familienaam werd gevonden in de vs, het vk en canada ergens in het bereik van 1840 en 1920.

De meest minga -families werden in 1880 in de vs gevonden. In 1840 woonden 5 minga -families in north carolina.

Dit was ongeveer 63% van alle bewaarde minga’s in de vs. North carolina had de meest verhoogde bevolking van minga -families in 1840.

In echte zin impliceert een deel van een zaag echter lichtgewicht of runt: mignotta: je moeder is onbekend: minchia! s#$ t! mortacci tua: je zwakke voorgangers: nessuno mi unbungulo: no one f#$% s me in the ass: pezzo di merda: piece of s#$ t: pompinara: c#$% sucker: pompino: in een reële zin betekent “little siphon” “toch impliceert sensuele streling.

Pora madonna: pig madonna: pora miseria. Minga, (van het italiaanse actiewoord mingere dat betekent “plassen”), is een ontevreden siciliaanse winkelterm die wordt gebruikt om ontevredenheid te betekenen of als een minachtende illustratieve term voor een individuele minga (achternaam) minga is een achternaam.

Wat Betekent Minga Jargon?

“Uittrekkingspersoon” is de meest voorkomende definitie voor Minga op Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en Tiktok. Minga. Definitie: onaantrekkelijke persoon.

Wat Zou Een Minga Zijn?

Minga is een quechua -woord dat ‘collectief werk’ betekent met brede valuta onder populaire en arme sectoren, zowel inheems als mestizo, van de Andes -republieken.

Welke Taal Is Minga?

Een set van 4 lezers voor de vroege kinderjaren in Noongar -taal. De lezers komen in verschillende niveaus van moeilijkheid en hebben een insectthema. Beschikbaar met audio -CD, waardoor het gemakkelijk is om te leren en naar Noongar -taal te luisteren in de lezerset.

Wat Betekent Minga In Slang?

uitroeping (zuidelijke kegel) (informeel) Echt niet! ((

Wat Betekent Een Gumba?

Gumba Definitie (jargon, VS) Een persoon van Siciliaanse afkomst, vaak pejoratief gebruikt. zelfstandig naamwoord.

Wat Bedoelt Gagootz?

Staten Island, N.Y. – Als je op Staten Island bent en je hoort iemand vragen: “Ay, wat ben je, Gagootz?” Het betekent dat je ‘gek in het hoofd’. Maar als je in bijvoorbeeld een volwassen, Italiaans-Amerikaanse heer’s tuin bent, verwijst dat “Gagootz” verwijst naar een lange, hangende pompoen die meestal in augustus wordt geoogst.

Wat Is Het Italiaanse Jargon Voor Een Vriend?

Als je ‘vrienden’ in het Italiaans wilt zeggen, zou je zeggen ‘amici’ (mannelijke vrienden of gemengde groep) of ‘amiche’ (vrouwelijke vrienden). “Beste vrienden” zouden “Migliori Amici” (mannelijk/gemengd) of “Migliori Amiche” (vrouw) zijn.

Wat Betekent Marone In Het Italiaans Jargon?

Marone – zweren door te zeggen: ‘Verdomme! ‘

Wat Betekent Madone In De Sopranos?

Madone – Deze populaire Italiaanse Amerikaanse term in de Sopranos is een unieke manier om te zeggen: Madonna (de moeder van Mary). Goomar – De Sopranos vermelden Goomar in de serie. Dit verwijst naar een ‘minnares’ in de show, maar het betekent eigenlijk: ‘een meter’ of ‘een oude vriend.

Wat Betekent Fanuc In Het Italiaans?

Wat betekent Fanuc in het Italiaans? Het woord in jargon is frick (denigrerend).

Wat Is Gagootz In Het Italiaans?

“Googootz” is ook het Italiaanse jargon voor “courgette”, en verwijst naar een pompoenachtige groente die Italianen en Italiaans-Amerikanen groeien genaamd Cucuzza. Cucuzza is een Italiaanse zomergegroente die wordt gegeten en bereid als een courgette.

Wat Betekent Shadool In Het Italiaans?

Het woord Chadol betekent ‘domme persoon’. Chadrool (soms geschreven Shadool) komt uit (Centriolo), het Italiaanse woord voor komkommer. (Chadol is een lokale dialectische versie van Centriolo.)

Wat Is Een Googootz?

“Googootz” is een Italiaans-Amerikaanse term die verwijst naar een grote, pompoenachtige groente, Cucuzza, maar het heeft een meer informele betekenis als een term van genegenheid. In de laatste aflevering van ‘The Sopranos’, bijvoorbeeld, verwees Tony Soprano naar zijn zoon, A.J., als ‘Googootz’.

Wat Betekent Gabagool Jargon?

Doe nu mee. In het geval van Gabagool is het een combinatie van eindklinkers die worden verwijderd, “oh” geluiden worden opgevoed en wat taalkundigen “stemloze medeklinkers noemen,” namelijk “k” en “c” geluiden, veranderd in “stemmen”, die, die, , in dit geval, neerkomt op “G” -geluiden. Dus wil je je sopraan opzetten? Begin met Capicola.

Wat Betekent Ciccio?

Oorsprong: Italiaans. Betekenis: honing, suiker.

Wat Betekent Figo In Het Italiaanse Jargon?

Figo/figa. [Fee-Go] Bijvoeglijk naamwoord-betekende vroeger knap, zoals de Amerikaanse ‘hot’, vandaar ook figone-een mannelijke hottie.

Hoe Noemen Italianen Hun Vrienden?

De eenvoudigste Italiaanse vertaling van het Engelse woord, “vriend”, is “vriend” voor een slechte en “vriend” voor een vrouw. Een goede vriend is een “goede vriend” (goede vriend) of “geweldige vriend” (geweldige vriend), je beste vriend is je “beste vriend” (beste vriend), en een goede vriend is een “intieme vriend” (intieme vriend ).

Hoe Spreek Je Een Vriend In Het Italiaans Aan?

Een lieve vriend = voor beste vriend. Een goede vriend = een geweldige vriend. Mijn vriend = mijn vriend. Mijn beste vriend = mijn beste vriend …. abonnee op dagelijkse Italiaanse woorden!

 1. vriend = de vriend (m.)
 2. l’Amica = de vriend (f.)
 3. vrienden = de vrienden (m.)
 4. le Friends = The Friends (F.)
 5. Wat Is Goomba In Het Italiaans?

  Het woord goombah is een anglicized versie van de Italiaanse zin cumpà of vergelijk, wat “vriend” of “peetvader” betekent. Veel Zuid -Italiaanse uitspraken van dit woord klinken als “goombah” voor Engelstaligen.

  Wat Betekent Het Als Een Italiaanse Persoon Marone Zegt?

  Het woord Marrone kan ook verwijzen naar de grote en hartige kastanje in Italië. Het is van deze betekenis dat we ook de slang -term marrone krijgen, verwijzend naar de testikels van een man. Zoals u zich kunt voorstellen, wordt het voornamelijk tussen mannen gebruikt en mag niet worden gebruikt in beleefd gezelschap! Non Mi Rompere I Marroni!

  Wat Betekent Madone In Jargon?

  18 december 2015 om 11:00 uur · “Het Italiaanse Amerikaanse jargonwoord van de dag!” is maddone. Madone, Marone, Madona Mia (Mah Daun) – Heilige Moeder!

  Wat Betekent Madon In Het Italiaans?

  zelfstandig naamwoord. Madonna [zelfstandig naamwoord] (met de) de Maagd Maria, Moeder van Christus, vooral zoals getoond in kunstwerken.

  Waarom Zeggen Italiaanse Mensen Marrone?

  Het woord Marrone kan ook verwijzen naar de grote en hartige kastanje in Italië. Het is van deze betekenis dat we ook de slang -term marrone krijgen, verwijzend naar de testikels van een man. Zoals u zich kunt voorstellen, wordt het voornamelijk tussen mannen gebruikt en mag niet worden gebruikt in beleefd gezelschap!

  Wat Betekent Marone Italiaans?

  Marone M (meervoud Maroni) (jargon, vulgair, meestal in de meervoud) bal, bollock.

  Wat Betekent Marone In Sopranos?

  Wat betekent Marone in de Sopranos? “Madonna” wordt letterlijk vertaald als Marone. Titalian Dialect) – Letterlijk “Madonna” (d.w.z. meestal gebruikt om de Heilige Maagd Maria te beschrijven, maar niet de popster). Een variant van “Ma Don” kan soms op die manier worden uitgesproken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.