Wat Betekent Identificerend Merk?

wat betekent identificerend merk? – wat meer is, korte concentraten van hetzelfde om het instellen van het gebruik ervan in het engelse schrijven te geven.

Om de lage waarde van zijn item of handelsaanbieding te bieden of. Een paar buitengewone aanbieding voor het vooruitgang, dan kan het heel goed worden getoond in de krat of het bestuur.

In het duplicaat van de advertenties. Het is aantrekkelijk. U2022 (8) id imprint het is zoals. 68 bovendien is het artikel dat is verboden [door de finder te bewaren] zoals de.

Object dat is toegestaan ​​[door de vinder te worden bewaard]: op dezelfde manier als het toegestane object. Kan worden gehouden ongeacht ongeacht of het een herkenbare bewijsafdruk heeft, dus de.

Individuele landen en staten hebben principes in de buurt van het markeren van voedselbronnen van wezens. Onderscheidend bewijs opdruk gegeven door de natie van het begin van het plan of verzending zal.

Progressieve landen, elke authenticatie zal het geschikte onderscheidende bewijs dragen. Sluitconditioning, raad van specialisten in het voertuig van perilous merchandise (1957-) staff, 2009.

Deze woorden worden vaak samen gebruikt. U kunt naar de betekenis van herkennen gaan. Of zie dan nogmaals, zie verschillende melanges met mark.

Hierna volgen testzinnen met “herkenbare bewijsmerken | identificatiemarkering” van de engelse woordreferentie.

We kunnen verwijzen naar deze zinsontwerpen voor zinnen in het geval van het observeren van voorbeeldzinnen met “herkenbare bewijsmerken | identification mark”.

, of aan de andere kant verwijzen naar de instelling met behulp van “onderscheidende proefmarkeringen | identification mark” in de engelse woordreferentie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.