Wat Betekent Gespiegeld Poe?

wat betekent gespiegeld poe? – “reflected” op een ding is een nadeel, geen potentiële winst. het houdt in dat je er niet langer niet meer op kunt maken.

“gebruik een gereflecteerd ding” is slechts een verkorte vorm voor “koop een weerspiegeling van kalandra en aankoop weerspiegelt de administratie van een eigenaar van een uber gg -interessant ding”.

Het is ongelooflijk duur en gewoon eigenlijk iets in standaardassociatie (of misschien met de kans dat je rmt of zoiets hebt).

Het minimaliseert bovendien het spel in wezen. Het is haalbaar om uitrusting zo sterk te krijgen dat niets langer testen.

Misschien ben ik gewoon buitensporig leeg, maar ik krijg de neiging om echte antwoorden te laten rollen.

Een weerspiegeling van kalandra (vaak aangeduid als spiegel) is een contant geld dat kan worden gebruikt om een ​​gereflecteerde kopie te maken van elk stuk niet-belangenhardware, niet-versterkt ding of gids die niet zelf een kopie is.

Het lijkt op de manier van ballingschap logo.

Wat Doen Spiegels In Poe?

Een spiegel van kalandra (vaak alleen spiegel genoemd) is een valuta-item dat kan worden gebruikt om een ​​gespiegeld duplicaat van elk stuk niet-unieke apparatuur, niet-gecorrumpeerd item of kaart te maken die zelf geen duplicaat is. Het lijkt op het pad van ballingschap logo, of liever, het logo bevat een spiegel in het ontwerp.

Kun Je Een Gespiegeld Item Poe Corrumperen?

Gespiegeld kan niet worden beschadigd en beschadigd kan niet worden gespiegeld.

Wat Is Het Punt Van Gespiegelde Items Poe?

op een apparaat. Items met deze modificator kunnen op geen enkele manier worden gewijzigd. Een gespiegeld item is altijd een kopie van zijn reguliere tegenhanger en is identiek, behalve de 2D -kunst, die is omgekeerd.

Wat Is Een Spiegeldienst Poe?

Spelers die deze beste zeldzame items bezitten, bieden “Mirror Service” aan spelers die hun spiegels willen gebruiken. Gewoonlijk wordt de spiegel gegeven aan de spiegelprovider, het item is gedupliceerd en wordt vervolgens het dubbele item teruggebracht.

Wat Is Een Gespiegelde Kaart Poe?

De eigenschap “gespiegelde” betekent eenvoudigweg dat een item niet kan worden beïnvloed door valuta.

Is Lol -Kaart Gespiegeld?

League of Legends pc -spelers zijn bekend met Baron Lane die bovenaan de kaart en Dragon Lane onderaan staat. Maar in het geval van Wild Rift ruilen de banen voor één team, omdat de kaarten worden gespiegeld. Dit kan enige verwarring veroorzaken voor spelers die gewend zijn aan pc -gaming.

Wordt Wilde Kloof Gespiegeld?

League of Legends pc -spelers zijn bekend met Baron Lane die bovenaan de kaart en Dragon Lane onderaan staat. Maar in het geval van Wild Rift ruilen de banen voor één team, omdat de kaarten worden gespiegeld. Dit kan enige verwarring veroorzaken voor spelers die gewend zijn aan pc -gaming.

Kun Je Gespiegelde Items Poe Aanpassen?

Gespiegelde kopieën kunnen niet worden gewijzigd.

Kun Je Gespiegelde Items Spiegelen Poe?

Gespiegelde kopieën kunnen niet worden gewijzigd. Schakel klik om niet te stappen. op een apparaat. Items met deze modificator kunnen op geen enkele manier worden gewijzigd.

Wat Betekent Gespiegelde In Poe?

Mirrored is een speciale modificator die op items uit Strongboxes spawnt met het achtervoegsel ‘van Kalandra’, of wanneer de speler een gebruikt. Mirror of Kalandra. Gespiegelde kopieën kunnen niet worden gewijzigd. Schakel klik om niet te stappen. op een apparaat.

Is Het Mogelijk Om Een ​​Item In Poe Te Corrupt?

Corrupte items kunnen niet opnieuw worden gewijzigd. Schakel klik om niet te stappen. Op zal worden beschadigd en kan anders worden gewijzigd in het proces. Items in een beschadigde sterke doos worden beschadigd alsof een Vaal Orb op elk van hen werd gebruikt.

Wat Zijn De Kansen Om Een ​​Spiegel In Poe Te Krijgen?

-De kans om een ​​spiegel van een enkele menigte te krijgen is ongeveer ~ 1/26.000.000. (Natuurlijk gespeculeerd). -Hieten zijn geschat dat een spiegel gemiddeld om de 3 dagen daalt.

Kan Mirror Of Kalandra Overal Vallen?

Dus kortom, om de vraag te beantwoorden, nee. Mirror’s kunnen nergens heen vallen, maar ze kunnen in zones van niveau 35 of hoger vallen. Ik heb de mijne een paar weken geleden in een T-14-kaart, mijn eerste.

Kun Je Een Gespiegeld Item Poe Corrumperen?

Gespiegeld kan niet worden beschadigd en beschadigd kan niet worden gespiegeld.

Kun Je Uniek Spiegelen?

Unieke en beschadigde items kunnen er niet mee worden weerspiegeld. Er zijn dus alleen normale, magische en zeldzame items over. Er moet ook worden vermeld dat het op deze manier gespiegelde item niet langer kan worden gewijzigd.

Wat Is Een Spiegeldienst?

De Mirror Service ondersteunt verschillende IT -bewerkingen door lokale kopieën (“spiegels”) van geselecteerde softwaresites en andere internetrepositories te bieden.

Wat Is Een Spiegelvergoeding Poe?

Dit is hoe waardevol de spiegel is: in het spel kost een spiegel je ongeveer 770 verheven orbs of 82.000 chaos -orbs.

Wat Is Gespiegeld Poe?

Een gespiegeld item is altijd een kopie van zijn reguliere tegenhanger en is identiek, behalve de 2D -kunst, die is omgekeerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published.