Wat Betekent Fanabla In Het Italiaans?

wat betekent fanabla in het italiaans? – a fanabla: ga naar u25a0u25a0u25a0u25a0 ok, rigoureus praten is het niet italiaans. het is de samentrekking van va fa napoli – om naar napels te gaan – wat een obsessieve consumeert op de stad van de zon of een buitengewone lof: zoals er wordt gezegd, zie je napels en schop je de emmer.

Toch is fongool (ook fangool) niet, zoals het hier lijkt te zijn, een woord om individuen af ​​te beelden. Het is een geassimileerde vorm van de italiaanse winst.

Het betekent in echte zin “go wild” en is als de engelse uitdrukking u25a0u25a0u25a0u25a0u25a0 off “. Shoptalk een sidekick of partner, met name een oude metgezel, die invult als een weldoener heilige persoon, verdediger of counselor.

Historische achtergrond: hoogstwaarschijnlijk een wijziging van het italiaanse onderzoek, adoptieouder, de archaïsche latijnse compat.

Goombah (nu en opnieuw goomba) is een territoriale winkelenterm van de regio new york en wordt gebruikt om een ​​italiaans-amerikaan af te beelden.

Wat Is Italiaans Voor F * * * * * *?

Volgens het artikel van Vito Tartamella, een beroemde Italiaanse Joualist, zijn de meest gebruikte Italiaanse vloekwoorden Cazzo (fuck!), Madonna (oh, moeder!), Stronzo (Asshole!), Coglione (idioot!) En Merda (shit). Verrassend genoeg is het minder gebruikte vloekwoord Vaffanculo (fuck off!).

Wat Betekent Butana In Het Italiaans?

[putˈtana] vrouwelijk zelfstandig naamwoord. (vulgair) hoer (vulgair) figlio di puttana (figuratief) (vulgaire) zoon van klootzak (vulgair)

Hoe Schakelt U Iemand Uit In Het Italiaans?

Italiaanse scheldwoorden

 1. Accidenti! – Verdomme, heilige rook! (Lit.
 2. Porca Vacca! – Holy Cow! (Lit.
 3. Pora Miseria! – In godsnaam, in godsnaam (Lit. Pig ellende)
 4. <

  < Li> Porco Cane! – In godsnaam! (Lit.

 5. Cavolo! – Holy Smoke! (Lit.
 6. Col ​​Cavolo! – Geen manier! (Lit.
 7. Madonna! – Goede God! (Lit.
 8. Madonna Santa! – Goede God! (Lit.
 9. Wat Is Het Woord Vloek Voor Het Italiaans?

  Het woord voor vloek in het Italiaans is Maledizione (vrouwelijk, meervoud: maledizioni). Het bestaat uit twee delen: man (betekent slecht of kwaad) en dizione (wat betekent dictie of spraak). Gerelateerd aan het zelfstandig naamwoord is het werkwoord maledire (verlicht: slecht zeggen) wat betekent vervloeken of verdomme.

  Wat Betekent Het Italiaanse Woord Fongool?

  Italiaans-Americanised verkeerde uitspraak van de uitdrukking “va’a tarief in culo” (letterlijk “ga het doen in de kont”) vaak ingekort tot “vaffanculo”, “vafangool”, “bafongool” of gewoon “fongool”; Over het algemeen geïnterpreteerd als ‘fuck you’.

  Wat Bedoelt Gagootz?

  Staten Island, N.Y. – Als je op Staten Island bent en je hoort iemand vragen: “Ay, wat ben je, Gagootz?” Het betekent dat je ‘gek in het hoofd’. Maar als je in bijvoorbeeld een volwassen, Italiaans-Amerikaanse heer’s tuin bent, verwijst dat “Gagootz” verwijst naar een lange, hangende pompoen die meestal in augustus wordt geoogst.

  Wat Betekent Marone Italiaans?

  Marone M (meervoud Maroni) (jargon, vulgair, meestal in de meervoud) bal, bollock.

  Wat Is Het Italiaanse Jargon Voor Een Vriend?

  Als je ‘vrienden’ in het Italiaans wilt zeggen, zou je zeggen ‘amici’ (mannelijke vrienden of gemengde groep) of ‘amiche’ (vrouwelijke vrienden). “Beste vrienden” zouden “Migliori Amici” (mannelijk/gemengd) of “Migliori Amiche” (vrouw) zijn.

  Waar Is Goombah -Jargon Voor?

  Definitie van Goombah 1 Informeel: een goede vriend of medewerker-vooral gebruikt onder de Italiaans-Amerikaanse mannen. 2 Informeel + Disparaging: een lid van een geheim voornamelijk Italiaans-Amerikaanse misdaadorganisatie: Mafioso breed: gangster. 3 Informeel, vaak minachtend + aanstootgevend: een Italiaanse Amerikaan.

  Wat Betekent De Belediging Putana?

  [vrouwelijk] / pu’tːana / vulgair. Prostituee, hoer. Synoniem. Prostituta.

  Waar Kwam Het Woord Putana Vandaan?

  Oude Frans Putaine, Franse putain. Latin Putta (“Prostituee”) wordt bevestigd in de zesde eeuw (Gregory of Tours). De verandering van betekenis van “meisje” naar “prostituee” is te wijten aan eufemisme, een proces dat bekend is bij andere periodes en talen.

  Betekent Porco Varken?

  varkens [zelfstandig naamwoord] (meervoud varkens) Een oud woord voor een varken.

  Hoe Scheld Je In Het Italiaans?

  Scold {Transitive Verb} Cicchettare {V.T.}

Leave a Comment

Your email address will not be published.