Wat Betekent Een Lage 260 280 Verhouding?

wat betekent een lage 260 280 -verhouding? – het is verantwoord voor dat weinig veranderingen in de ph van een antwoord schommelingen kunnen veroorzaken in nucleische corrosieve 260/280 -verhoudingen [1].

Zure regelingen kunnen het 260/280 aandeel met 0,2 – 0,3 achtervolgen, terwijl een essentiële regeling het verhoudingswaarde met 0,2 – 0,3 kan overdragen.

In het geval dat contrasterende verhoudingen voor tests geschat op de microvolumemodus en, verzwakt om te worden geschat met een cuvette, garandeert dat het onverdunde en verzwakte voorbeeld op een vergelijkbare ionsterkte en ph staat.

Verwacht wordt dat het kleine contrasten in de immaculatiteitsverhoudingen opmerken en tegelijkertijd een soortgelijk voorbeeld schatten op verschillende spectrofotometers.

Tot ongeveer een 0,4 contrast in het 260/280 aandeel kan worden gezien, terwijl het equivalente nucleische corrosieve voorbeeld wordt geschat op twee spectrofotometers die werken binnen een bepaling van 1 nm frequentie.

De absorptie van nucleische corrosief bij 260 nm wordt geschat in een niveau van het bereik, terwijl de absorptie van 280 nm over het algemeen wordt geschat op een precair schuine stuk van de onaardse bocht.

De schatting van één waarde op een niveau en nog een op een inslag betekent dat een lichte verandering in frequentievrecisie in het algemeen van invloed zal zijn op 260/280 verhoudingen.

De ds-11-serie wordt aangegeven met een frequentie-nauwkeurigheid van 0,5 nm. Instrumenten met grotere frequentiegegevens zijn minder klaar om precies 260/280 verhoudingen te rapporteren.

Voor zover mogelijk geïntroduceerd in deze notitie zijn grotendeels erkende ideale kwaliteiten. Het is van cruciaal belang om experimenteel te beslissen dat de verhouding het verste reikt dat anticipeert op testbruikbaarheid in uw stroomafwaartse toepassingen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.