Wat Betekent Diffident In Een Zin?

wat betekent diffident in een zin? – hij presenteerde deze ongewoon lastige, verlegen en andere man met buitengewone humor. bovendien zijn proefspecialisten regelmatig verlegen en bescheiden in hun gevallen voor hun werk.

Ze zijn achter het schema rondgelopen om steun te verhogen en leidden een praktisch verlegen zoektocht naar een lopende partner.

Hij is enigszins timide, verlegen maar toch niet bang om te verdedigen wat hij zegt – met scattergun, lage stemmen en intensiteit – is de zijne, verworven door het recht.

Hij was beperkt, en af ​​en toe spijtig, maar toch zette hij individuen aan het denken en zaaide zaden van gedachten die een permanente impact hadden.

Hoe Gebruik Je Diffute In Een Zin?

Diffute zin Voorbeeld

 1. Prinses Mary leek nog stiller en diffident dan normaal.
 2. weet beter en is niet bedoeld om dit te zeggen.
 3. Richard zeilde naar Engeland, maar was te divers om de familieleden van zijn vader te bezoeken.
 4. Wat Is Een Voorbeeld Van Diffute?

  De definitie van diffident is iemand die geen vertrouwen, timide of verlegen heeft. Een voorbeeld van Diffute is een jonge man die bang is om zich aan te melden voor het voetbalteam. Ontbreken of gekenmerkt door een gebrek aan zelfvertrouwen; verlegen en timide. Hij was teer om zijn mening te uiten.

  Is Diffident Een Negatief Woord?

  Tips: Diffute komt van het Latijnse woord fidere, “To Trust”, met de toevoeging van het “dis-” voorvoegsel, dat de betekenis ervan negatief maakt. Een dikke persoon is iets wantrouwend tegenover iets, meestal om een ​​fout te maken in een sociale situatie, of lijkt wantrouwend. De zelfstandig naamwoordverschrifte verwijst naar aarzeling of terughoudendheid.

  Wat Maakt Iemand Diffident?

  Het bijvoeglijk naamwoord beschrijft iemand die verlegen is en geen zelfvertrouwen heeft. Als je verlegen bent en een differentiële manier hebt, moet je waarschijnlijk niet een van deze beroepen kiezen: vervangende leraar, stand-up strip of leeuw-tameer. Diffute kan iemand beschrijven die gereserveerd en ingetogen is.

  Wat Is Een Voorbeeld Van Diffute?

  Dankbare definitie De definitie van diffute is iemand die aan vertrouwen, timide of verlegen ontbreekt. Een voorbeeld van Diffute is een jonge man die bang is om zich aan te melden voor het voetbalteam. bijvoeglijk naamwoord. 1. ontbreken of gemarkeerd door een gebrek aan zelfvertrouwen; verlegen en timide.

  Wat Is Het Synoniem Van Diffute?

  Enkele veel voorkomende synoniemen van Diffute zijn verlegen, terughoudend, bescheiden en verlegen.

  Is Het Tegenovergestelde Het Tegenovergestelde Van Zelfverzekerd?

  Wat is een antoniem van Diffute? Diffident en zelfverzekerd zijn etymologisch gerelateerde antoniemen, neergestreken aan tegenovergestelde uiteinden van een schaal van zelfverzekering.

  Wat Is Een Goede Zin Voor Diffute?

  Prinses Mary leek nog stiller en diffident dan normaal. Weet beter en is niet bedoeld om dat te zeggen. Richard zeilde naar Engeland, maar was te bedoeld om de familieleden van zijn vader te bezoeken.

  Hoe Gebruik Je Het Woord Schroom In Een Zin?

  gebrek aan zelfvertrouwen.

  1. Hij kwam de kamer binnen met een zekere schroom.
  2. Ze overwon haar natuurlijke schroom en sprak met grote openhartigheid.
  3. Ze hadden twijfels over De schroom van meneer Major, voelde dat hij de strijd niet naar de sterk uitdagende vijand droeg.

  Is Het Tegengesteld Tegenover Zelfverzekerd?

  Wat is een antoniem van Diffute? Diffident en zelfverzekerd zijn etymologisch gerelateerde antoniemen, neergestreken aan tegenovergestelde uiteinden van een schaal van zelfverzekering.

  Betekent Diffident Betekent Verlegen?

  Het bijvoeglijk naamwoord beschrijft iemand die verlegen is en geen zelfvertrouwen heeft. Als je verlegen bent en een differentiële manier hebt, moet je waarschijnlijk niet een van deze beroepen kiezen: vervangende leraar, stand-up strip of leeuw-tameer. Diffute kan iemand beschrijven die gereserveerd en ingetogen is.

  Wat Is Een Dikke Persoon?

  Definitie van diffute 1: aarzelend in handelen of spreken door gebrek aan zelfvertrouwen. 2: Gereserveerd, niet -assertief. 3 Archaïsch: wantrouwend.

  Wat Is Een Woord Voor Iemand Die Geen Vertrouwen Heeft?

  Onzekerheid. onzekerheid. aarzeling. gebrek aan zelfvertrouwen.

  Wat Is Het Synoniem En Antoniem Van Diffute?

  Enkele veel voorkomende synoniemen van Diffute zijn verlegen, terughoudend, bescheiden en verlegen. Hoewel al deze woorden betekenen “niet geneigd om vooruit te zijn”, benadrukt het een dikke wantrouwen van een eigen vermogen of mening die aarzeling veroorzaakt bij het handelen of spreken.

  Wat Is Het Synoniem Van Float?

  zweven, zweven, worden opgehangen, ophangen, de zwaartekracht tarten. 3’A donkere wolk dreef over de drift, glijdende, zeilen, glijden, glijden, schuiven, vloeien, stroom, beweeg, reizen, reizen, worden gedragen. haast.

  Wat Is Het Synoniem Van Faspidious?

  Zorgvuld, nauwgezet, nauwgezet, nauwgezet, ijverig, simulerend, perfectionistisch, kieskeurig, kieskeurig, sierlijk, over-particulair. Kritisch, overkritisch, hypercritisch, moeilijk te plezieren, moeilijk te behagen, onmogelijk te behagen. Pedant, nauwkeurig, exact, haarversplitsing, veeleisend, veeleisend.

  Wat Is Het Tegenovergestelde Van Zelfverzekerd?

  ▲ (attributief) tegenover het gevoel of het uitstralen van zelfverzekerdheid. onzeker. onzelfverzekerd. verlegen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.