Wat Betekent De Zin Achtentachtig??

wat betekent de zin achtentachtig?? – : 88 telbare mensen of dingen die niet worden bepaald, hoe levensvatbaar en worden geïdentificeerd. : acht en 80: meerdere keren 22: meerdere keren 11.

In werkelijkheid een vijand van vliegtuigwapen met een schaal van 88 mm, genoot de 88 een aanzienlijk voordeel in bereik.

Ordnance -stukken. Duitse wapenteams die vochten in het spaanse landelijke conflict draaiden het vuurwapen op om naar tanks te gaan die door hun lijnen waren gekomen – onzeker hoe dwingend ze zouden zijn.

Duitsers schakelden het vuurwapen onmiddellijk volledig over tegen het gebruik van tank en plaatsten het wapen in hun geroemde tijgertanks.

Partner -tanks werden verwijderd voordat ze de optie hadden om dichtbij het punt te komen om hun wapens te gebruiken.

De 88 had een zelfkatapulterende schaal en werden overgebracht in verschillende opstellingen, waaronder tanks, zelfgedrukte vuurwapens en een vierpoten.

Het was een smaakvolle plek. De servers waren allemaal in smoking en er was de hele avond een dame in de hoek op de 88.

Definities en belang van 88 in, interpretatie van 88 in de engelse taal met vergelijkende en omgekeerde woorden.

Gesproken manier om 88 uit te drukken in marathi en in het engels. Wat doet 88 methoden in het engels, 88 significantie in het engels, 88 definitie, verduidelijking, element en instanties van 88 in het engels.

Hoe Spel Je Tachtig Achtste?

Volgende na de zevenentachtigde; het ordinale nummer zijn voor 88.

Welk Type Woord Is Tachtig?

zelfstandig naamwoord, meervoud acht · IES. Een kardinaalnummer, tien keer acht.

Wat Betekent Achtentachtigs?

Een afkorting voor ‘knuffels en kusjes’ in amateurradio. Vooral gebruikt in Morse -code. (jargon) Een piano (van het aantal sleutels)

Wat Betekent De Zin Achtentachtig?

Een afkorting voor ‘knuffels en kusjes’ in amateurradio. Vooral gebruikt in Morse -code. (jargon) Een piano (van het aantal sleutels)

Wat Bedoel Je Met De Jaren 70?

1. 1970 – Het decennium van 1970 tot 1979. zeventig.

Heeft Een Volledige 80 Betekenis?

1. Lit. om om te draaien en in de tegenovergestelde richting te gaan. Toen ik schreeuwde, deed de hond een achtige achtige en liep terug naar zijn eigen tuin. 2. Fig. Om een ​​beslissing of mening radicaal om te keren.

Wat Is De Betekenis Van Één Achtste?

Eén achtste is een deel van acht gelijke secties. Twee achtste is een kwart en vier Achtste is een helft. Het is gemakkelijk om een ​​object, zoals een cake, in achtste te splitsen als je ze in vieren maakt en dan elk kwartaal in tweeën verdeelt.

Wat Is Het Woord Voor 80?

Daarom wordt 80 in woorden geschreven als tachtig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.