Waarom Zeggen Ze Dat De Mosterd Snijden??

waarom zeggen ze dat ze de mosterd snijden?? – vraag: waar kwam de uitdrukking “kan niet meten”? het lijkt me niet goed te klinken. a: de uitdrukking “cut the mostard” begon in het late negentiende eeuw amerika.

De oxford english word reference geeft het weer als “shoptalk (aanvankelijk u. S. )”, en zegt het ding “mosterd” hier betekent “iets dat intriges of zing toevoegt; datgene wat de norm bepaalt of iets geweldigs is.

“. De oed zegt dat de uitdrukking en de variaties ervan impliceren “om te komen tot aannames, om te voldoen aan vereisten, om te slagen.

” de variatie -zinnen “om de mosterd te zijn” of “tot de mosterd” worden ook gekenmerkt als “om eigenlijk te zijn, het ding wordt verwacht; geweldig of buitengewoon zijn.

“. Het vroegst geregistreerde gebruik van het woord referentie van “cut the mustard” is van een papier in texas, in een artikel over officiële discussie:.

“ze brachten een paar lagen karminetint toe en sneden de mosterd over de hele voorouders” (galveston everyday news, 9 april 1891).

Leave a Comment

Your email address will not be published.