Waarom Lost De Zeep Niet Op In Mijn Vaatwasser?

waarom lost de zeep niet op in mijn vaatwasser? – het maakt een aanzienlijk deel van de reiniging na de avondmaal, met name op elkaar, met minimale handmatige hulp.

Je moet eenvoudig de afwas stapelen, in de reinigingsmiddel doen, de kraan inschakelen en de motor draaien.

Maar na enige tijd geeft je vaatwasser aanwijzingen dat hij niet onberispelijk werkt. Om het probleem te begrijpen, wilt u echt een smidgen weten over hoe uw vaatwasser voor zaken zorgt.

Het eenvoudige aspect is dat uw vaatwasser op dezelfde manier zorgt dat u u2014 doet met behulp van reinigingsmiddel en water, en een beetje schuren.

U drukt op vasten en flip -schakelaars laat de vaatwasser weten hoe u uw gerechten moet doen; in het geval dat het droger heeft, ervan uitgaande dat je vindt dat het de gerechten ook moet drogen na het spoelen.

Het schuren van een stuk van de vaatwasser wordt gedaan door waterstralen met een hoge rek die spotten met de kleine openingen in de armen van de wasmachine.

Stel je de waterstralen voor als je stopt met water dat uit de open afwerking van een slang met je duim loopt.

De vaatwasserarmen draaien om het schotelrek (boven, tussen of eronder) om ervoor te zorgen dat elk van de gerechten met schaamte water wordt ‘doorgewisseld’.

Koken water elimineert niet alleen voedseldeeltjes uit de gerechten eenvoudiger, maar helpt bij het oplossen van het reinigingspoeder of de tablet in de kom.

Leave a Comment

Your email address will not be published.