Waarom Is Een Legering Moeilijker Dan Puur Metaal?

waarom is een legering moeilijker dan een puur metaal? – een composiet is een combinatie van ten minste twee componenten, waarbij niet minder dan één component een metaal is.

Veel composieten zijn combinaties van ten minste twee metalen. Onverdeeld ijzer is bijvoorbeeld uitzonderlijk delicaat.

Het toevoegen van een beperkte hoeveelheid wolfraam om te drukken maakt apparaatstaal, wat ijveriger is dan onvervalst ijzer.

Bereidingen zijn instanties van combinaties. Er zijn veel soorten staal. Talrijke onvervalste metalen zijn voor sommige doeleinden overdreven delicaat.

Ze kunnen ernstiger worden gemaakt door nog een component toe te voegen aan het onvervalste metaal, dus het inlijsten van een amalgaam.

Dit is een idee waarom een ​​composiet vaak een groter aantal doeleinden heeft dan de onvervalste componenten die het wordt geproduceerd.

In de strong express heeft een onvervalst metaal een goliath -metalen constructie. De moleculen zijn georganiseerd in lagen.

Op het punt waarop een stroom wordt aangebracht, kunnen de lagen over elkaar glijden. Hoe opmerkelijker de vereiste kracht, hoe harder en meer het metaal geaard.

In een onvervalst metaal is het vermogen dat naar verwachting de lagen over elkaar schuiven klein. Dit betekent waarom talloze onvervalste metalen delicaat zijn.

In een verbinding zijn er deeltjes van verschillende maten. Hoe meer bescheiden of groter iota’s de lagen deeltjes in het onvervalste metaal verwennen.

Dit houdt in dat een meer opmerkelijke kracht wordt verwacht voor de lagen om over elkaar te glijden. De combinatie is ijveriger en meer geaard dan het onvervalste metaal.

Leave a Comment

Your email address will not be published.