Waarom Helpt Maverick Devante?

waarom helpt maverick devante? – op school op maandagochtend ziet starr onmiddellijk dat de lobby’s rustiger zijn dan verwacht. ze bepaalt van haar metgezellen dat hailey’s meer gevestigde broer of zus remy een afwijkende mening over khalil u2014 regelt, niet vanwege de standvastigheid voor zijn overlijden, maar omdat ze moeten ontsnappen aan de klas.

Starr valt verontwaardigd haar metgezellen aan voor het profiteren van het overlijden van khalil. Ze zal niet deelnemen aan de afwijkende mening; een paar verschillende understudies, waaronder chris en haar metgezel jess, zitten ook buiten.

Sevenpicks sekani en starr na school, en de drie gaan naar de winkel. Er is een televisiegroep in de stad en neemt mr. Lewis op, die een winkel in de buurt van de supermarkt bezit.

Mr. Lewis laat de cameraman weten dat hij heerser masters in de buurt zag stuiteren in de buurt. Hij merkt zelfs de heerser op naam.

Na de vergadering waarschuwt free thinker de heer lewis dat zijn leven geen grapje zal maken nadat de heerser -meesters de overdracht hebben gezien.

De heer lewis eist dat hij niet ongerust is in de nasleep van het bestrijden van een conflict en worden gesneden door blanke segregationisten.

Onverwacht stopt een ploegauto dicht bij de heer lewis en non -conformist, en een officiële vraag of er een probleem is.

Ze eisen dat ze gewoon praten, maar de ambtenaar wordt ruw, dwingend dissident om op de grond te komen met zijn handen achter zijn rug.

De ambtenaar houdt zijn knie op dissident’s rug terwijl hij hem meerdere keren tikt, en dan laat hem op dat moment eindelijk opstaan.

Voordat hij vertrekt, verwijst hij naar free thinker als “kind” en waarschuwt hem dat hij voor hem uitkijkt.

Waarom Blijft Maverick In Garden Heights?

Maverick wil niet verhuizen omdat hij zijn kinderen niet wil leren hun buurt te verlaten in plaats van te werken om het te veranderen. Ze vertelt Maverick om te kiezen tussen zijn familie en zijn buurt. Starr maakt zich zorgen voor de relatie van haar ouders is een ander slachtoffer van één-vijftien.

Waarom Wordt Maverick Boos Op Devante?

Maverick valt Devante aan en schreeuwde dat King niet zou willen dat Devante dood is omdat hij weigerde op iemand neer te schieten. Devante bekent dat het geld van King steelt om buskaartjes voor zijn gezin te kopen. Hij wist dat als hij de moordenaars van Dalvin zou vermoorden, hun bende hem zou doden.

Wat Is Er Met Devante Gebeurd In The Hate U Give Book?

King verslaat Devante slecht aan het einde van de roman, maar hij wordt gered van mogelijk gedood door Chris, Starr en Seven. Hij stemt ermee in om aan het einde van de roman “getuige te worden” op King om de Garden Heights -gemeenschap te helpen.

Waarom Verzet Maverick Weerstand Met De Tuin?

Maverick is diep toegewijd aan het verbeteren van het leven van zijn gemeenschap en brengt zijn kinderen bij met leringen van de Black Panthers, waaronder aanmoediging om te vechten tegen brutaliteit van de politie. Daarom weigert hij het gezin weg te laten gaan van tuinhoogten.

Waar Blijft Maverick De Nacht Na De Begrafenis Van Khalil?

Maverick blijft in de winkel tijdens de rellen.

Wat Onthult De Dood Van Natasha Over Garden Heights?

Starr dook in een bush rozen voor dekking, maar Natasha werd geslagen en gedood. De verklaring van de dood van Natasha onthult dat Starr eerder getuige is geweest van wapengeweld en het gevaar van het leven in tuinhoogten onderstreept.

Wat Is Er Gebeurd Met Mavericks Store In De Haat Die U Geeft?

Maverick schreeuwt naar King voor het starten van het vuur, maar King blijft lachen en verbergt zich achter zijn King Lords. Meneer Lewis roept dat King de winkel van Maverick heeft afgebrand – lang genoeg dat de verzamelde menigte het hoort. De politie en een brandweerwagen komen aan.

Wie Helpt Devante In De Haat Die U Geeft?

Devante is een tiener van Garden Heights die zwaar te zien is in het haat -boekje. Hij sluit zich aan bij de King Lords in de hoop te kunnen zorgen voor zijn moeder en broer, en wordt ook aangetrokken tot het gevoel van familie dat de bende adverteert.

Wie Helpt Starr Seven En Chris Devante Het Huis Uit Te Halen?

Iesha beveelt zeven om Devante, Kenia en Lyric uit haar huis te halen. Zeven protesten naar haar gooien Kenia en Lyric uit, maar Iesha staat vastberaden.

Waarom Helpt Maverick Devante?

Devante kan niet alleen ontsnappen omdat hij een tiener is zonder middelen en steun, maar Maverick kan hem helpen omdat hij een verantwoordelijke volwassene is.

Wat Gebeurt Er In Hoofdstuk 12 Van De Haat Die U Geeft?

Samenvatting: Hoofdstuk 12. Starr ziet een tank passeren in haar straat, geflankeerd door een officier die de buurt eraan herinnert dat de politie iedereen zal arresteren die de avondklok overtreedt. Starr controleert haar nieuwe blog, de Khalil die ik ken, waar ze foto’s uit de jeugd van Khalil deelt.

Waarom Brengt Maverick Devante Naar Carlos?

Zijn moeder weigerde Devante met hen te laten komen, uit angst dat hij ze allemaal in gevaar zou brengen. Realiserend hoe onveilig hij is in Garden Heights, Maverick, hoewel boos, verzacht en brengt Devante naar het huis van Carlos – een verhuizing die Starr verrast, omdat Maverick nooit met hen naar Carlos’s huis gaat.

Waar Besluit Big Mav In Het Begin Devante Te Verbergen?

Big Mav nam gevangenisstraf voor King door de schuld te nemen van illegale wapens. Big Mav betaalde King 100.000 dollar. Waar besluit Big Mav in het begin Devante te verbergen? In de opslagruimte in de supermarkt.

Waarom Deed Devante Wat Hij Deed?

Devante bekent dat het geld van King steelt om buskaartjes voor zijn gezin te kopen. Hij wist dat als hij de moordenaars van Dalvin zou vermoorden, hun bende hem zou doden. Toen Devante’s moeder erachter kwam, gooide ze hem het huis uit om zijn zussen te beschermen.

Wat Is Er Gebeurd Met Devante Broer Dalvin?

Zeven consoles Devante over zijn broer, Dalvin’s, de dood, vermoedelijk van bendegeweld. Devante geeft toe dat hij ook in Rose Park is vanwege de treurige sfeer thuis.

Waarom Steelde Devante Van King?

Devante onthult dat King wilde dat hij de mannen zou doden die Dalvin neerschoten, wat alleen maar zou leiden tot tuin discipelen die achter hem aan kwamen. Als zodanig stal Devante $ 5.000 van King om zijn moeder en zus uit de stad te krijgen. Zijn moeder weigerde Devante met hen te laten komen, uit angst dat hij ze allemaal in gevaar zou brengen.

Waarom Verzet Maverick Zich Uit Tuinhoogten?

Maverick staat erop dat Garden Heights gevaarlijk is voor Devante. Lisa wil weten waarom ze niet bewegen als Garden Heights gevaarlijk is. Maverick gelooft dat zijn kinderen veilig zijn omdat ze niet in bendes zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.