Waarom Heet Colvin Bunny?

waarom heet colvin bunny? – stel je een enorme, dwingende persoon van kleur voor die over het algemeen uitstekend is in zijn werk, rechte prater en geen bologna neemt.

Beschouw momenteel de directe omgekeerde – een lief, charmant, fleecy konijn. Colvin verzamelt zich ook daar en trekt aanzienlijke sociale administraties op grondniveau, zoals naald- en condoomverspreiding.

Ondanks opmerkelijke feitelijke toevoegingen is colvin gedwongen af ​​te treden van de macht. Hij verandert later in een veldanalist in de buurt van wetenschappelijke dr.

David parenti in baltimore city schools. In deze baan valt colvin in de voogdij van namond brice. Howard “rabbit” colvin is een denkbeeldig persoon op de hbo -show the wire, gespeeld door entertainer robert astuteness.

Colvin is een slimme en capabele politie -majoor in de westelijke locatie van de baltimore, op afstand door het carrière en de administratie ongecontroleerd in de baltimore police division en de belemmerende sociale effecten van het conflict op medicijnen.

Dicht bij pensionering verbreekt hij heimelijk leiderschap en plaatst hij zijn activa in “hamsterdam”, drie zones in zijn locatie waar straatapothekers worden gedwongen om zich vreedzaam te verzamelen in ruil voor informele legitieme goedkeuring.

Colvin trad in 1973 toe tot de politie van baltimore en keek naar zijn thuisgebied in de westelijke regio van baltimore.

Over zijn residentie ging hij over naar de positie van regio -autoriteit in het westen. Colvin’s manier om te denken aan het politiewerk omvat het beschermen van de omgeving die hij dient door kwaliteitsopnames te maken met behulp van gelovige getuigen op zijn voetpost.

Op Wie Is Bunny Colvin Gebaseerd?

Majoor Bunny Colvin was een personage in seizoen drie toen hij het op zich nam om het drugsbeleid in West Baltimore drastisch te veranderen.

Wat Is Er Gebeurd Bunny Colvin?

Ondanks ongekende statistische winst, wordt Colvin gedwongen zich terug te trekken uit de kracht. Hij wordt later een veldonderzoeker naast academische Dr. David Parenti in Baltimore City Schools. In deze rol valt Colvin in de voogdij van Namond Brice.

Is De Draad Gebaseerd Op Echte Karakters?

Ja. De draad haalt zijn plot uit een waargebeurd verhaal. Het komt voort uit verhalen geschreven door David Simon. Veel personages weerspiegelen echte mensen, zoals Omar Little, die het personage van Michael Clark Duncan in de Green Mile (1999) inspireerden.

Waarom Faalde Hamsterdam?

In de draad verminderde de depenalisatiebenadering van Hamsterdam de criminaliteit en drugsgerelateerd geweld, verbeterde buurten, verbonden drugsgebruikers met volksgezondheidsambtenaren en leek het drugsgebruik niet aanzienlijk te vergroten. Het is een echt falen dat het de politieke terugslag niet kon overleven en daarom niet duurde.

Waarom Schoot Omar Stringer Bell?

Stringer probeert in eerste instantie wanhopig te onderhandelen over zijn leven, maar wanneer Omar onthult dat hij en Mouzone om persoonlijke redenen achter hem aan zitten, en dat Avon hem heeft verraden, neemt hij somber af aan zijn lot en wordt hij doodgeschoten door Omar en Mouzone.

Waarom Gaf Stringer Avon Op?

Avon wordt gedwongen om Stringer op te geven om mouzone te sussen en zijn zakelijke contact te behouden. Avon en Stringer ontmoeten elkaar voor een drankje in de late nacht. Stringer verontschuldigt zich voor het niet eerder omgaan met Marlo Stanfield.

Wie Heeft Stringer Bell Vermoord?

Tegen het einde van het derde seizoen (en in een van de meest schokkende momenten van de show) wordt Stringer vermoord door Omar en broer Mouzone.

Waarom Noemden Ze Het Hamsterdam?

De naam “Hamsterdam” komt van het onverschrokken Herc van de drugsdealers wanneer hij naar Amsterdam verwijst, hoewel sommige kijkers hebben opgemerkt dat de “ham” -referentie ook een woordspeling kan zijn op basis van de visie van de dealers op de politie als “varkens”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.