Waarom Hebben We Een Weerstand Nodig Met Led?

waarom hebben we een weerstand nodig met een led? – een reve is een diode geproduceerd met behulp van een halfgeleidermateriaal dat fotonen van licht creëert wanneer de huidige cursussen door het materiaal worden geleid.

Hoe meer stroom door de reve, hoe meer licht de reve zal overbrengen, hoe meer uitstekend het zal zijn. Hoe dan ook, er is een maximale afsluiting, hoeveel stroom voldoende is om de reve te schaden.

Hoe beïnvloedt circuitspanning echt de aanhoudende trekking van een rev? omdat een reve een soort diode is, portretteert de shockley -diodeconditie de stroom die een diode mogelijk in verschillende spanningsgraden toelaat.

De voorwaarde toont aan dat de gevolgen van het shockley -werk voor een bepaalde reikwijdte van spanning een uitstekende bocht volgen.

Dit houdt in dat weinig veranderingen in spanning enorme verbeteringen in de stroom kunnen uitrollen. Dus het betrekken van een reed in een basiscircuit waarvan de spanning hoger is dan de voorwaartse spanningskansen van de aangedreven met de aangedreven tekenen schokkend meer stroom dan de voorgestelde niveaus die teleurstelling veroorzaakten.

Zie wikipedia point dreef circuit en wikipedia subject shockley diode conditie. Dus de gedachte is om het drove -circuit te ontwerpen om te beperken hoeveel stroom door de reve stroomt.

We moeten ons aanpassen dat voldoende stroom is om de gewenste mate van schittering te veroorzaken zonder dat het dreefmateriaal plat is.

De meest herkende techniek voor het beperken van de stroom is het toevoegen van een weerstand aan het circuit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.