Waarom Hebben We Een Huisklasse 1 Nodig?

waarom hebben we een huisklasse 1 nodig? – een huis dat een huis ons bewaakt van hitte, kou, stortbui en wind. het beschermt ons bovendien tegen wezens, residu en bodem.

Soorten huisvesten zijn van verschillende soorten. Eeuwen geleden, toen er geen huizen waren, woonden individuen in grotten.

Er zijn twee soorten huizen:. Kutcha -huizen zijn te vinden in bepaalde steden. Deze huizen zijn gemaakt van stro, bamboe, modder, modder en bladeren.

Deze huizen zijn geen krachtgebieden voor extreem. Pucca -huizen worden gevonden in stedelijke gebieden en steden.

Deze huizen zijn gemaakt van blokken, beton, ijzer, staal en glas. Ze zijn sterk. Sommige huizen hebben rechte daken, terwijl sommigen neigen of schuine daken hebben.

Inhangende daken laten sneeuw of water zich niet verzamelen. Om die reden verzamelen individuen huizen met neigende daken in de hellingen.

Delen van een huis dat we rusten, wassen, bestuderen, eten, spelen en talloze verschillende oefeningen in onze huizen doen.

Een huis heeft verschillende ruimtes voor verschillende oefeningen. Parlon of salon hier zitten de familieleden bij elkaar en staren naar de tv.

We accepteren bovendien onze bezoekers in onze voorkamer. Enorme huizen hebben veel kamers, terwijl kleine huizen met name een paar kamers hebben.

Elk huis zou ramen moeten hebben om buitenlucht en licht binnen te laten. Elk huis heeft een locatie.

De locatie leert ons over het huisnummer, de naam van de straat, de staat en de stad. Individuen komen bij ons thuis aan met de hulp van deze locatie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.