Waarom Doodde Chase Dibala?

waarom doodde chase dibala? – president dibala was de genadeloze afrikaanse despoot die de patiënt was in de aflevering van de dictator.

Hij werd gedood door de behandeling die foreman hem gaf sinds hij versluierde wat dibala’s echte ziekte was.

President dibala toont de gemiddelde generalisaties van een echte aanmatigende tiran. Hoe het ook zij, hij accepteert echt zijn wreedheid en oorlogen zijn een billijke reden om enig voordeel voor zijn eigen land te bewerkstelligen.

Hij heeft zelfs een minachting voor het nieuws en de media getoond, waardoor de verkeerde voorstelling van zijn daden van de media zijn eigen persoonlijke kind hem heeft laten vermijden.

Bovendien wordt hij anders opdringerig, betrouwbaar, bekwaam, egoïstisch, vrij, volhardend, gevoelloos, niet volledig geregeld, hoopvol, slim, agressief, afschuw en krachtig genoemd.

Ongeacht zijn status is hij over het algemeen wantrouwend en attenter dan hij lijkt. Hij zag dr. Cameron en zijn kolonel praten en zelfs uitzoeken waar ze naar verwezen en er duidelijk door geïrriteerd was, haar uitgesproken dat “ze zijn kolonel een vuurwapen gaf en hem het voor dibala’s hoofd liet wijzen”.

Dibala werd toegegeven in de nasleep van het zware bloed. De zaak werd toegewezen aan dr. Foreman die om de hulp van dr.

Pursue en dr. Cameron vroeg. Dr. Cameron had een probleem met de behandeling van dibala, maar dr. Cuddy merkte op dat president dibala een bezoeker van de amerikaanse regering was en vroeg dat ze bleef.

Leave a Comment

Your email address will not be published.