Waarom Bracht Audrey Piper Naar Lakewood??

waarom bracht audrey piper naar lakewood?? – blijf doorgaan met schreeuwen, audrey bekende noah haar wazigste mysterie, en momenteel kunnen we bijstaan ​​om te controleren of noah accepteert dat ze geen deel heeft genomen aan de lakewood -moorden.

Vanaf het begin van mtv’s shout noah en het gezelschap van audrey is een verblindend licht geweest in een oceaan van saai rood bloed.

Te midden van alle tattle, discussie, geheim en moord, zijn deze twee samen gebleven en hebben hun gemeenschap in elk geval levend gehouden, toen iedereen om hen heen doorging.

Op het moment dat de finish van seizoen 1 audrey ontdekte als de verwachte assistent van de fluitspeler, begonnen de fanatici van de show angstig te worden.

Het was in wezen het doel van noach in het leven om uit te zoeken wie de medeplichtige van de speler fluit, dus kon gebeuren als hij zeker uitmaakte dat het zijn naaste metgezel was?.

Waarom Heeft Audrey Piper Geholpen?

Het bleek dat ze hulp nodig had om een ​​documentaire over Brandon James te doen, omdat ze het gevoel had dat ze hem kon relateren. Dus bracht ze Piper naar Lakewood. Samen hebben ze onderzoek gedaan naar Brandon. Onbekend bij Audrey begon Piper mensen te vermoorden via Brandon.

Wat Was De Laatste Verrassing Van Piper?

Toen Emma stamelde van ongeloof dat Kieran de “laatste verrassing” moest zijn geweest die Piper op het punt stond te onthullen net voordat hij werd neergeschoten door Audrey aan Wren Lake, bevestigde hij het. “Verrassing!” hij zei. “Je vriendje sloeg met je gekke halfzus.”

Waarom Heeft Kieran Piper Geholpen?

Kieran wilde Piper helpen, met haar wraak, maar hij wist dat hij niet met Piper voor Lakewood kan vertrekken. Dus kwam Kieran met een idee, om te vechten met zijn stiefvader en hem en zijn moeder te laten vermoorden in auto -ongeluk.

Wie Is De Moordenaar In Scream Lakewood?

Over Brandon James, de originele Lakewood -moordenaar, Brandon James, begon zijn moordende spree in 1994 na een lange geschiedenis van gepest. Hij en een andere vrouw, Daisy, kwamen later erachter dat Emma’s moeder, Maggie Duval, een kind had, Piper Shaw.

Waarom Bracht Audrey Piper Naar Lakewood?

Ze bracht Piper naar Lakewood omdat ze de waarheid over Brandon James wilde ontdekken. Ze wilde mensen bewijzen dat alleen omdat hij anders was, het niet betekende dat hij een moordenaar was.

Wie Is De Medeplichtige Van Piper Shaw?

Kieran Wilcox is een van de twee belangrijkste antagonisten van de MTV -serie Scream. Hij was de medeplichtige voor Piper Shaw, die schijnbaar Ghostface was wanneer ze niet kon. Hij was de secundaire antagonist van seizoen 1, de belangrijkste antagonist van seizoen 2 en de opening, later postume antagonist van de Halloween -special.

Wat Verstopt Audrey In Scream?

Haar DNA werd gevonden aan de binnenkant van het Brandon James -masker. Hoewel het later wordt uitgesloten als bewijsmateriaal, vanwege de schijnbare onthulling van Audrey als een helper voor de moordenaar, is het waarschijnlijk dat haar DNA in het masker was.

Wat Was Pipers Verrassing?

Toen Emma stamelde van ongeloof dat Kieran de “laatste verrassing” moest zijn geweest die Piper op het punt stond te onthullen net voordat hij werd neergeschoten door Audrey aan Wren Lake, bevestigde hij het. “Verrassing!” hij zei. “Je vriendje sloeg met je gekke halfzus.”

Wist Audrey Dat Piper De Moordenaar Was?

Vanwege haar brieven en nabijheid met Piper, gebruikt de nieuwe moordenaar het tegen haar om haar op haar medeplichtige te laten lijken. Haar geheim werd blootgesteld aan haar vrienden in het weeshuis, waardoor Emma en Brooke woedend op haar liet. Er werd onthuld dat Audrey wist dat Piper Emma’s zus was.

Is Piper Shaw De Moordenaar?

Dat klopt: na negen weken van griezelige Lakewood-moorden en talloze rode haringen, werd moord-mysterie Junkie Piper Shaw onthuld als de vrouw achter het masker in de seizoen 1 finale van dinsdag. Maar zelfs Amelia Rose Blaire, de actrice die haar speelde, verwachtte niet dat haar schijnbaar onschuldige karakter de moordenaar zou zijn.

Waarom Werkte Kieran Met Piper?

Kieran wilde Piper helpen, met haar wraak, maar hij wist dat hij niet met Piper voor Lakewood kan vertrekken. Dus kwam Kieran met een idee, om te vechten met zijn stiefvader en hem en zijn moeder te laten vermoorden in auto -ongeluk. Iedereen gaat nu zeggen, maar Kieran zat ook in de auto.

Is Kieran Verliefd Op Piper?

We haat het om te zeggen dat we het je dat hebben verteld, maar Kieran (Amadeus Serafini) werd onthuld als de moordenaar op de seizoensfinale van Scream van 16 augustus. En dat was niet eens het meest schokkende deel van de aflevering – hij legde ook uit dat hij verliefd was op Piper voordat hij Emma zelfs ontmoette.

Wie Is De 3E Lakewood Slasher?

Aan het einde van Halloween Special, toen Noah Foster wonderen die Kieran in het gerechtsgebouw heeft vermoord, Kevin Duval is aangetoond dat het terug is in Lakewood, kijkend naar het graf van Kieran, wat impliceert dat hij derde moordenaar is.

Wie Heeft Piper Shaw Geholpen In Scream?

In toen een vreemde roept, is onthuld dat Piper een geheime relatie had met Kieran Wilcox, haar medeplichtige, lang voordat ze naar Lakewood kwamen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.