Waar Zijn Verkeersborden Voor In Roest?

waar zijn verkeersborden voor in roest? – de rust street -borden vallen in de deelclassificatie van dingen. deze onderdelen worden gebruikt bij de productie van meerlagige dingen, en hergebruiken graan voor spelers om spelstructuur te verwerven en activa en schroot te creëren.

Straatborden zijn te plunderen vanuit een groep cases en vaten op laag tot hoog niveau, en worden door de meeste onderzoekerstypen gedropt.

Rustspelers kunnen ook wegdaden aan de kant van de weg vinden door bewegwijzering te vernietigen.

Hoewel waardevol, zijn straatborden op de hogere afwerking van toegankelijkheid in contrast met het aantal contouren dat ze gebruikt.

Hun essentiële capaciteit ligt bij het creëren van de wegensign -versterkingsset, en dat in gedachten houden, er wordt niet veel verwacht dat ze de bedekking maken.

Met betrekking tot hun hergebruikende opbrengst produceren ze een uitzonderlijk hoge mate van schroot en uitstekend metaal voor hoeveel straatborden die spelers vinden.

Vanwege het beperkende idee van hun gebruik, zullen ze zonder twijfel worden hergebruikt in overvloed.

Hoewel het wordt opgeleid om een ​​behoorlijke regeling te houden met betrekking tot deze beschikbaar om nieuwe eenheden te maken wanneer materiaal, zijn meer dan een paar stapels over het algemeen repetitief.

Het stuk en het geweldige metaal zijn niet meer gebruik.

Wat Doe Je Met Wegborden In Rust?

Recycling. Wanneer ze in een recycler worden geplaatst, leveren wegborden op: 2 metaal van hoge kwaliteit. 5 schroot.

Hoe Maak Je Een Jasje Op Het Gebied Van Roest?

Het verkeersbordjack is niet bij standaard bekend … het duurt 60 seconden en een laag twee werkbank om één te maken met de volgende materialen:

 1. 40 leer.
 2. 3 verkeersborden.
 3. 3 naaimit.
 4. Kun Je Borden In Buitenpost Breken?

  Tips. Aan het begin van een veeg kan het een haalbare strategie zijn om vernietigbare wegensigns op buitenpost te boeren, omdat u slechts 10 hoeft te breken om een ​​dubbele vat of revolver van de wapenautomaat te betalen.

  Wat Is De Snelste Manier Om Schroot In Roest Te Krijgen?

  Als u het proces van het vinden van schroot wilt versnellen, kunt u componenten recyclen, die u rond de kaart vindt in vaten en kratten. Ga naar een monument om uw componenten te recyclen, dat wordt gemarkeerd met naam op de kaart. Elk monument heeft ten minste één recycler, meestal in een gebouw of kamer die gemakkelijk toegankelijk is.

  Wat Is Het Beste Om Te Recyclen Voor Schroot In Roest?

  De beste items om te recyclen zijn als volgt: geweerlichaam. Tech Trash. Elektrische zekering.

  Hoe Maak Je Een Verkeersbord Kilt In Roest?

  Het duurt 60 seconden en een Tier Two Workbench om één wegteken kilt te maken …. Het verkeersbord Kilt kan worden gemaakt met:

  1. 20 leer.
  2. 1 wegborden. li>
  3. 2 naaimit.
  4. Is De Jas Beter Dan Metalen Borstplaat?

   Het zware plaatjas is een pantser met statistieken aanzienlijk beter dan de metalen borstplaat, met de nadelen is een boete van 40% verplaatsingssnelheid en het onvermogen om een ​​andere borst- of handpantser te dragen. Bovendien voorkomt het zware plaatjasje dat de drager de bezienswaardigheden van elk wapen gebruikt.

   Hoe Maak Je Pantser In Roest?

   In Rust stelt een onderzoekskit je in staat om verschillende items en pantser te maken. Om iets te maken, moet je naar de knutseltafel gaan, gevolgd door het slepen van de onderzoekskit op alles wat je wilt maken dat dat specifieke ding in het menu Crafting zal toevoegen.

   Wat Doen Verkeersborden In Rust?

   Rustspelers kunnen ook wegdaden op de weg vinden door bewegwijzering te vernietigen. Hoewel nuttig, zijn wegborden aan de hogere kant van de beschikbaarheid in vergelijking met hoeveel blauwdrukken ze gebruiken. Hun primaire functie ligt in het maken van de pantserset van de wegensign, en daartoe zijn er maar weinig nodig om het pantser te maken.

   Welke Items Kun Je Gebruiken In Buitenpost Roest?

   Het bevat alle basishulpprogramma’s, zoals de onderzoekstabel, werkbankniveau 1, recycler, reparatiebank, kleine olieraffinaderij, kleine watervanger, barbecue en zes automaten. Er zijn hier ook meerdere hobo -vaten te vinden, maar kunnen niet worden gebruikt.

   Waar Worden Verkeersborden Voor Gebruikt In Rust?

   Rustspelers kunnen ook wegdaden op de weg vinden door bewegwijzering te vernietigen. Hoewel nuttig, zijn wegborden aan de hogere kant van de beschikbaarheid in vergelijking met hoeveel blauwdrukken ze gebruiken. Hun primaire functie ligt in het maken van de pantserset van de wegensign, en daartoe zijn er maar weinig nodig om het pantser te maken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.