Waar Zijn Alle Beproevingen In Poe?

waar zijn alle beproevingen in poe? – op zoek naar voorlopige gebieden voor doolhof op ballingschap? voor de onverlichte, de voorrondes van overheersing of doolhof voorlopers, op de manier van ballingschap kruistocht zijn een progressie van valpuzzels die spelers moeten eindigen om het doolhof te bereiken.

Het voltooien van elk van de vier doolhofproblemen opent het commando focus op de dominantie van je persoonlijkheid, de term van het spel voor zijn 19 subklassen.

Dit is een fundamentele fase om een ​​andere persoon op te voeren, met name bij de start van de associatie.

Hoewel je elk doolhof op elke individuele persoon moet afmaken, moet je alleen de voorrondes van autoriteit afmaken als eenmaal per vereniging.

Volg elk voorlopig op en blijf weg van zinloos teruggaan met onze handleiding voor voorrondes in de manier van ballingschap.

De leeftijd van het procedurele niveau in een ballingschap impliceert dat de specifieke gebieden in elke zone elke keer semi-gerandomiseerd worden, dus u moet een onderzoek doen om ze te vinden.

U kunt een voorlopig gebied herkennen van een afstand bij de ingangs- en schakelsymbolen, die gewoon verschijnen in maze -voorrondes.

Zie de foto eronder voor een model.

Waar Zijn De Proeven Voor Het Eeuwige Labyrint?

Eeuwige labyrintproeven zijn alleen te vinden in gele kaarten (Tier 6+) van hoger. Elke proef vertoont slechts één klasse van Trap die fungeert als een vorm van tutorial voor het labyrint. Alleen wanneer alle proeven zijn voltooid, kan de speler het labyrint van de bijbehorende moeilijkheid binnengaan.

Waar Zijn Proeven In Path Of Exile?

Het crypt niveau 1 (Act 2) De kamer van SINS niveau 2 (Act 2) Het crematorium (Act 3) De catacomben (Act 3)

Hoe Ontgrendel Je De 4E Overwinning In Het Pad Van Ballingschap?

Voltooi het labyrint over wrede moeilijkheid om 4 bijvaardigheidsvaardigheidspunten tegelijk te ontvangen. Voltooi het labyrint over genadeloze moeilijkheid om 6 bijvaardigheidspunten tegelijk te ontvangen.

Welk Niveau Moet Ik Zijn Voor Het Eeuwige Labyrint?

Monsterniveau: 75 Uw lot berust in haar gelijkmatige handen. Raad naar het plaza van de aspiranten en besteedt dit item om het eeuwige labyrint te openen. U moet de zes verschillende onderzoeksproeven in kaarten hebben voltooid om toegang te krijgen tot dit gebied.

Hoe Krijg Je Proeven In Path Of Exile?

U moet de zes verschillende onderzoeksproeven in kaarten hebben voltooid om toegang te krijgen tot dit gebied. In het kaartapparaat opent portals naar een willekeurige studie van overwicht voor het eeuwige labyrint. Trials die op deze manier worden geopend, zullen de godin niet na voltooiing van de godin toekennen.

Hoe Kom Je Bij Het Labyrint In Het Pad Van Ballingschap?

Na het voltooien van de eerste zes beproevingen van de bijvaardigheid, kan de speler het plaza van de aspirant binnenkomen door het standbeeld van de godin in het SARN -kampement. Het plein heeft een waypoint dat toegankelijk is vanuit elke handeling (het verschijnt naast het Hideout -pictogram). Het plein is waar de speler kiest welk labyrint moet worden ingevoerd.

Welk Niveau Moet Ik Zijn Om Labyrinth Poe Te Doen?

Monsterniveau: 68 Het derde labyrint vereist drie proeven, één elk in Handelingen 8, 9 en 10; een minimumniveau van 50; evenals de voltooiing van het wrede labyrint. Elk gevecht met Izaro vereist dat de speler minstens twee kamers oversteekt om te vechten, maar de kamer voor het eerste Izaro -gevecht is altijd een vergeten reliekschrijn.

Is Het Eeuwige Labyrint Uber Lab?

Het laatste Labyrinth -niveau is het eeuwige labyrint, vaak door de gemeenschap het Uber Lab genoemd. Toegang tot het eeuwige labyrint is anders en de vereisten zijn zo recent veranderd als Scourge League. Voorheen moest je zes extra proeven vinden en voltooien, die willekeurig in kaarten zouden verschijnen.

Wat Is Eternal Labyrinth?

De eeuwige labyrintproeven zijn veel langer dan de eerdere proeven en functies van toenemende complexiteit. Progressie door proeven wordt gedeeld tussen alle personages van een speler per league en worden altijd gevonden in de opgegeven zones, maar worden willekeurig binnen geplaatst.

Hoe Voltooi Je Het Labyrint In Path Of Exile?

Het labyrint moet in één punt worden voltooid zonder te sterven.

  1. Het labyrint kan zo vaak als gewenst worden geprobeerd.
  2. Er zijn geen routepunten.
  3. Spelers mogen geen stadsportals gebruiken, behalve om te vertrekken.
  4. Alle Labyrinth -specifieke items zoals gevonden toetsen moeten worden gebruikt in het huidige labyrint.
  5. Hoe Krijg Je Kaartproeven In Path Of Exile?

    U moet de zes verschillende onderzoeksproeven in kaarten hebben voltooid om toegang te krijgen tot dit gebied. In het kaartapparaat opent portals naar een willekeurige studie van overwicht voor het eeuwige labyrint. Trials die op deze manier worden geopend, zullen de godin niet na voltooiing van de godin toekennen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.