Waar Worden Dsym Bestanden Opgeslagen?

waar worden dsym -bestanden opgeslagen? – referentie: iphone: waar het. dsym -document zich in crashrapport bevindt. de post toont de bijbehorende twee verschillende manieren.

Xcode maakt het. Dsym -document bijgevolg voor u wanneer u de bestandskeuze gebruikt. De made chronicle bevat uw applicatie en zijn dsym en wordt opgezet in ~/library/designer/xcode/documenten.

Hoewel deze instelling bevoegd is, worden beeldnamen van uw artikelen uit de daaropvolgende geassembleerde gepaarde gepaarde (een van de vele tegenmaatregelen om te proberen te proberen te voorkomen, zijn programmeurs/wafels om uw code uit elkaar te halen, tussen verschillende vorderingen voor dubbele grootte, enzovoort, enzovoort, enzovoort, enzovoort, enzovoort.

). Ze zijn waardevol voor het opnieuw symboliseren van uw ongevalsrapporten. Met een gestripte tweevoudige, heb je niet de optie om ongevallenrapporten door te nemen zonder ze eerst opnieuw te symboliceren.

Zonder de dsym toont het ongevalrapport eenvoudig geheugenlocaties van items en strategieën. Xcode gebruikt het dsym om de afbeeldingen naar het ongevalsrapport terug te brengen en u toe te staan ​​het op de juiste manier te begrijpen.

Dsyms en uitvoerbare bestanden hebben een geïnstalleerde uuid die overeenkomt. Dus elke keer dat een formulier wordt gedaan, zal beide een andere uuid krijgen.

Het resultaat is dat symbolicatie mogelijk werkt, uitgaande van de uuid van de tweevoudige die een ongeval heeft veroorzaakt, komt overeen met de uuid van de dsym die wordt gebruikt voor symbolicatie.

Waar Vind Ik Het Dsym -Bestand?

Als u uw project voor een echt apparaat hebt gebouwd, kunt u ook het DSYM -bestand op de volgende manier vinden:

 1. Ga naar Project Navigator en vind de map met producten.
 2. Klik met de rechtermuisknop op de app en kies Show in Finder.
 3. U kunt het DSYM -bestand met dezelfde naam vinden met uw app, in dezelfde map.
 4. Kan Ik Dsym -Bestanden Verwijderen?

  Ja, u kunt deze foutopsporingssymboolbestanden veilig verwijderen. Deze bestanden bieden menselijke leesbare namen voor code binnen het framework of de toepassing. Het verwijderen van de DSYM -bestanden heeft geen invloed op het raamwerk of het vermogen van de bijbehorende toepassing om te worden uitgevoerd.

  Wat Is Een Dsym -Bestand?

  Een DSYM -bestand is een ELF -bestand dat Dwarf (foutopsporing met toegeschreven recordindelingen) Debug -informatie voor uw applicatie bevat. Dwarf is een foutopsporingsbestandsformaat dat debuggen op bronniveau ondersteunt.

  Waar Bevindt Het Dsym -Bestand Zich?

  Xcode maakt de. DSYM -bestand automatisch voor u wanneer u de archiefoptie gebruikt. Het gemaakte archief bevat uw app en zijn DSYM en is opgeslagen in ~/bibliotheek/ontwikkelaar/xcode/archieven.

  Hoe Vind Ik Een Ontbrekend Dsym -Bestand?

  Nu beginnen we dit ontbrekende bestand te vinden! Deze stap vereist het gearchiveerde bestand van uw app -versie. Als u het archief van uw machine archiveert en uploadt, kunnen we het eenvoudig vinden in: Xcode> Venster> Organizer> Archives. Nadat u het bestand hebt gevonden, volgt u deze stap van Firebase Crashlytics om het handmatig te uploaden.

  Waar Is Het Dsym -Bestand In Xcode?

  Ontvang het DSYM -bestand van Xcode in Xcode, voer de Xcode -build uit: Product> Build. Bekijk de Log Navigator: View> Navigators> Rapportnavigator weergeven.

  Hoe Krijg Ik Dsym -Bestanden Van Archive?

  Download DSYM -bestanden met behulp van Xcode’s App Archive met XCode om DSYMS te downloaden: selecteer in het tabblad Archives de app en versie/build en selecteer vervolgens DSYMS downloaden. Open de xcode -organizer: selecteer in het menu Xcode Selecteer het venster> Organizer> Archives> (Selecteer een mobiele app).

  Wat Zijn Dsym -Bestanden?

  Rol van DSYM (foutopsporingssymbool) DSYM -bestanden slaan de foutopsporingssymbolen op voor onze app. Het bevat het in kaart brengen van informatie om een ​​stack-trace in leesbaar formaat te decoderen. Het doel van DSYM is om symbolen in de crashlogboeken te vervangen door de specifieke namen van de methoden, zodat het leesbaar en nuttig is voor het debuggen van de crash.

  Wat Is Dsym -Bestand Mac?

  Op macOS zijn foutopsporingssymbolen vaak in stand -alone bundels genaamd DSYM -bestanden. Dit zijn bundels die dwergafdigingsinformatie en andere bronnen bevatten met betrekking tot builds en foutopsporingsinformatie.

  Waar Gaan Dsym -Bestanden Heen?

  Klik met de rechtermuisknop op uw archief -> weergeven in Finder -> Klik met de rechtermuisknop op Bestand en klik op In de inhoud van het pakket op het tonen. Hier vindt u uw. DSYM -bestand.

  Heeft U Een .Dsym -Bestand Nodig?

  Zonder DSYM toont het crashrapport alleen geheugenadressen van objecten en methoden. We kunnen niet in staat zijn om crashrapporten te lezen zonder eerst binaire bestanden opnieuw te symboliceren.

  Waar Wordt Het Dsym -Bestand Voor Gebruikt?

  Rol van DSYM (foutopsporingssymbool) DSYM -bestanden slaan de foutopsporingssymbolen op voor onze app. Het bevat het in kaart brengen van informatie om een ​​stack-trace in leesbaar formaat te decoderen. Het doel van DSYM is om symbolen in de crashlogboeken te vervangen door de specifieke namen van de methoden, zodat het leesbaar en nuttig is voor het debuggen van de crash.

  Waar Zet Ik Dsym -Bestanden?

  Gebruik van archief van officiële site: Xcode maakt de. DSYM -bestand automatisch voor u wanneer u de archiefoptie gebruikt. Het gemaakte archief bevat uw app en zijn DSYM en is opgeslagen in ~/bibliotheek/ontwikkelaar/xcode/archieven. Referentie: DSYM -bestand van apparaat om de gedetailleerde manier te vinden om het DSYM -bestand te vinden.

  Hoe Upload Ik Een Ontbrekend Dsym?

  Ga naar: MyApps -> Kies uw app -> Activiteit (linksboven) -> Selecteer Versie die u crashes wilt krijgen -> Bevat symbolen: Druk op -> Download DSYM.

Leave a Comment

Your email address will not be published.