Waar Te Vinden Flesjes Petten Pokemon Laten We Gaan?

waar te vinden flesjes petten pokemon laten we gaan? – flessenhoezen waren iets anders gepresenteerd in poku00e9mon sun en moon dat rekening hield met coaches om de enkelvoudige kwaliteiten (ivs) van een poku00e9mon te maximaliseren.

In poku00e9mon moeten we pikachu en poku00e9mon gaan, hoe zit het met we eevee, normale en gouden containerhoezen zijn teruggekomen om spelers te helpen bij het maximaliseren van de details van hun groepen wanneer ze deze dingen gebruiken naast hyperbereiding.

Desondanks zijn deze dingen extreem intrigerend en uitzonderlijk gewenst, dus het is moeilijk om ze te observeren, maar met enige tolerantie kan elke coach cultiveren voor gouden containerafdekkingen.

Dit is de manier om containerafdekkingen te vinden en te cultiveren in poku00e9mon, hoe zit het met we en een uitleg over de meest bekwame methode voor hypertrein.

Er zijn twee soorten kruikhoezen in poku00e9mon die we moeten gaan, gewoon en goud (hun bezittingen zullen gehuld zijn in het onderste deel), en ze kunnen op twee unieke manieren worden gekweekt.

De primaire methode voor het cultiveren van containerafdekkingen is door het bestrijden van mina, de pixie type poku00e9mon -coach van de alola locale die kanto bezoekt.

Coaches zullen haar achtervolgen om de s. S. Anne in vermillion city te verlaten. In de nasleep van het overwinnen van haar groep, zal ze spelers belonen met een containerpet.

Hoe Boer Je Flesjes Petten Pokemon Laten We Gaan?

De eerste manier om flessencaps te boeren, is door te vechten tegen Mina, de Fairy-type Pokémon-trainer uit de regio Alola die Kanto bezoekt. Trainers zullen haar tegenkomen na het verlaten van de S.S. Anne in Vermillion City. Nadat ze haar team had verslagen, beloont ze spelers met een flesje pet.

Waar Kan Ik Gouden Fles Doppen Kopen, Laten We Heen?

Je kunt items ophalen vanaf de vloer van de game corner in Celadon City. Gouden flesdoppen zijn alleen te vinden in deze methode.

Wat Is De Beste Manier Om Flessendoppen Te Krijgen?

Hoe je flessenkappen kunt krijgen in Pokemon Sword and Shield

 1. Koop bij Battle Tower.
 2. Zeldzame prijs van Max Raid Battles.
 3. Willekeurige prijs van het graven van Duo Skilled Brother.
 4. Zeldzame vondst voor niveau 70-100 Pokemon met pick-upvermogen.
 5. Cram-o-Matic Prize.
 6. Dagelijks gemarkeerd item voor Crown Tundra Watt Trader. < /li>

  Hoe Maak Je Een Gouden Fles Dop?

  Nu kunt u onbeperkte gouden flesdoppen verdienen. Zodra je de meester dojo hebt bereikt, praat je met het kind door de hal naar rechts-betaal hem een ​​paar watt om de cram-o-matic te ontgrendelen en je kunt beginnen met knutselen. Hoe u gouden flesdoppen kunt maken: Gouden flesdop = flesdop + Elk item + flesdop + flesdop.

  Hoe Krijg Je Gouden Fles Doppen Cram O Matic?

  Zodra je de meester dojo hebt bereikt, praat je met het kind door de hal naar rechts-betaal hem een ​​paar watt om de cram-o-matic te ontgrendelen en je kunt beginnen met knutselen. Hoe u gouden flesdoppen kunt maken: Gouden flesdop = flesdop + Elk item + flesdop + flesdop.

  Wat Is De Snelste Manier Om Flessendoppen In Pokemon Sword Te Krijgen?

  Hoe je flessendoppen

  1. kunt krijgen met de vaardigheid broer van het graafduo, die te vinden is in het wilde gebied.
  2. Max raid gevechten zodra het spel is voltooid.
  3. Pokemon op hoog niveau, tussen 80-100, met de pick-upcapaciteit.
  4. Koop ze.
  5. Gerangschikt gevechtsbeloningen.
  6. Win gevechten bij de strijd Toren.
  7. Wat Zijn De Kansen Om Een ​​Gouden Flesdop Te Krijgen?

   Wat betreft Serebii datamineerde, vonden ze alleen de gerichte kans om de gouden flesdoppen op te halen. Op de daarnaaste afbeelding kunnen we een 0% zien om de gouden dop te krijgen.

   Wat Doet Een Gouden Fles Dop?

   Gouden flesdoppen worden gebruikt om alle zes van een Pokemon’s IV’s te maximaliseren door hypertraining. Een Pokemon moet op niveau 100 zijn om toegang te krijgen tot hypertraining.

   Hoe Krijg Je Gouden Flesdoppen In Pokémon Sword?

   Waar te vinden flesdoppen en gouden flesdoppen

   1. Win gevechten bij de Battle Tower.
   2. Gerangschikt gevechtsbeloningen.
   3. Koop ze voor 25bp in de Battle Tower BP Shop .
   4. Graaf met de vaardigheid broer van het graafduo in het wilde gebied.
   5. Max raid gevechten (na het verslaan van het spel)
   6. Een hoog niveau (80 -100) Pokemon met de pick -upvermogen.
   7. Hoe Krijg Je De Gold Bottle Cap Cram-O-Matic?

    Zodra je de meester Dojo bereikt, praat je met het kind in de gang aan de rechterkant-betaal hem een ​​paar watt ontgrendel de cram-o-matic en je kunt beginnen met de productie. Hoe u gouden flesdoppen maakt: Gouden flesdop = flesdop + Elk item + flesdop + flesdop.

    Wat Is De Kans Om Een ​​Gouden Flesdop Te Krijgen?

    Wat betreft Serebii datamineerde, vonden ze alleen de gerichte kans om de gouden flesdoppen op te halen. Op de daarnaaste afbeelding kunnen we een 0% zien om de gouden dop te krijgen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.