Waar Staat Een Grote T Voor In Koken?

waar staat een grote t voor in koken? – enorme t, weinig t de huidige schatting lepels zijn genormaliseerd, en sets bevatten gewoonlijk een 1/4 theelepel, 1/2 theelepel, 1 theelepel en 1 eetlepel schatting.

Het is hier dat formule steno een integrale factor wordt: een wetgevende hal t vertegenwoordigt een eetlepel en een lagere case t is steno voor een theelepel.

Een kleine letters kan theelepel vertegenwoordigen. Een hoofdletter t -eetlepel) u2026 normale kookcontracties. De tt-tg-afstand behandelt de radiografische schatting van de quadriceps-vector, die een zijkantvermogen aanpakt dat tijdens de kniebeweging op de patella wordt verwijderd.

Het is> 20 mm bij pati├źnten met intermitterende patellaire disgagements, in tegenstelling tot 13 mm aan controlepersonen.

Een enorme “t” of “tbsp” betekent eetlepel. Bovendien zijn er drie theelepels in een eetlepel, niet twee! werkelijk? 2t in een formule impliceert 2 theelepels.

De huidige schatting lepels zijn genormaliseerd en sets bevatten gewoonlijk een 1/4 theelepel, 1/2 theelepel, 1 theelepel en 1 eetlepel schatting.

Het is hier dat formule steno een integrale factor wordt: een staatshuis t vertegenwoordigt een eetlepel en een lagere case t is steno voor een theelepel.

Afval voor kookschattingen. Een “tbsp. “, “tsp. ,” “c,” “qt,” “pt”, “squeeze” of een “run” – hun betekenis kan een beetje duidelijker zijn.

Tijdens het doornemen van een formule is het fundamenteel om te weten waar de schattingsverkeuren op afhankelijk zijn. In het geval dat u een eetlepel voor een theelepel van een bevestiging bent, kunt u het gerecht vernietigen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.