Waar Is Kairuku Brokken Worden Gebruikt Voor?

waar is kairuku brokken worden gebruikt voor? – deze brok werd al gebruikt om een ​​visser op pc en het controlecentrum krachtig te temmen; in elk geval is het nog gebruikt om dat dier op ark te temmen: uithoudingsvermogen is sterk veelzijdig ontwikkeld.

Op dit moment wordt deze brokken gebruikt om dilophosaur, dodo, kairuku, parasaur en phiomia sterk te temmen en mesopithecus op pc en controlecentrum inactief te temmen.

Super kibble (kairuku egg) is een soort brokken selectief voor ark: endurance advanced versatile.

Deze kibbels kunnen worden gemaakt in een kookpot of in een modern fornuis door het typische kairuku -ei te onderwerpen met een super bereide kairuku -ei.

Ze kunnen worden gebruikt om dieren sneller en met meer prominente beperkende toereikendheid te temmen.

Kairuku -eieren worden willekeurig gevallen door kairukus. Ze kunnen worden gegeten of gebruikt om fundamentele brokken te maken voor het beperken van dilophosaur, dodo, kairuku, mesopithecus, parasaur en phiomia.

Op ark: endurance advanced versatile, ze kunnen worden gebruikt om brokjes (kairuku -ei) te maken voor het onderwerpen van visser.

Het krijgen van een ei in het zien van wild kairukus zal hen tot bedreigend maken en de overlevende aanvallen.

Het kairuku -ei duurt 1h 30m 54. 109s om te incuberen. Het moet in de temperatuurbereik van 22 tot 30 u00b0c/72 tot 86 u00b0f zijn om effectief te incuberen, op elke andere manier zal het welzijn verliezen.

De vrouwelijke kairuku heeft ergens in het bereik van 18h en 2d nodig voordat ze opnieuw eieren kunnen leggen.

De broeierige tijd kan worden verminderd met maximaal 20%, ervan uitgaande dat het ei in een eierbreuk op de beste temperatuur wordt geplaatst.

Waar Zijn Kairuku Goed Voor?

De Kairuku zijn schattige wezens, hoewel ze niet in staat zijn om op het land te vechten, ze hebben hun positieve punten door isolatoren te zijn voor gebouwen, bewoners te beschermen tegen de kou of grotere waterbevestigingen te beschermen tegen door water gedragen plagen.

Welke Brokjes Doet Kairuku?

Spawn kaarten Wat eet een Kairuku? In Ark: Survival Evolved, eet de Kairuku basic brokken, rauw schapenvlees, ruw prime vlees, gekookte lamskap, gekookt prime vlees, ruw prime visvlees, rauw vlees, gekookt prime visvlees, gekookt vlees, rauw visvlees en gekookte vis Vlees.

Wat Is Het Doel Van Brokken In Ark?

Kibbels zijn voedselproducten die worden gebruikt om wezens sneller en met een hogere affiniteit te temmen, waardoor spelers tijd kunnen besparen en eindigen met betere statistieken op hun getemde huisdier. Uitzonderlijk.

Wat Eet Een Kairuku Ark?

In Ark: Survival Evolved, eet de Kairuku basic brokken, rauw schapenvlees, ruw prime vlees, gekookte lamskap, gekookt prime vlees, ruw prime visvlees, rauw vlees, gekookt prime visvlees, gekookt vlees, rauw visvlees en gekookte vis Vlees.

Hoe Neem Je Kairuku?

Om een ​​Kairuku te temmen is een goede methode om ze uit te schakelen met kalmerende pijlen/darts of katapult. Maar beiden kunnen ze ook doden, dus je moet altijd voorzichtig zijn en naar de Kairuku kijken. Bekijk dinosaurussen door de Spyglass, toont je het niveau van de Dino en onder het niveau, hun gezondheid.

Wat Kun Je Doen Met Kairuku Ark?

De Kairuku kan isolatie van de kou geven, het hebben van ze in bases kan helpen beschermen tegen de kou of ze in de buurt van je in ijskoude wateren laten zwemmen.

Welke Brokjes Maken Kairuku -Eieren?

Kairuku kibble (mobiel) wordt gebruikt om de visser te temmen. Om Kairuku brokken (mobiel) te maken, combineer je Kairuku -ei, Soreveoot, gekookt vlees of schokkerig, mejoberry, vezels en waterhuid in een kookpot. Start het vuur en kook 30 seconden. Het bederft in 3 dagen.

Hoe Tam Je Kairuku?

De Kairuku moet worden uitgeschakeld om te worden getemd, dus het gebruik van Bola om te immobiliseren is een gemakkelijke eerste stap. Eenmaal geïmmobiliseerd, kun je elk torporwapen gebruiken om het uit te schakelen, maar het is het beste om een ​​longneck met darts te gebruiken om zo min mogelijk schade aan te richten omdat ze een klein gezondheidspool hebben en gemakkelijk kunnen sterven.

Wat Voed Je Pelagornis?

In Ark: Survival Evolved, eet de pelagornis regelmatig brokken, combinatie brokken, pegomastax brokken, rauw prime visvlees en rauw visvlees.

Heb Je Brokken Ark Nodig?

Taming -wezens in Ark is waarschijnlijk het hoofddoel van het spel. Het kan behoorlijk vervelend worden, voeden ze zoveel bessen en vlees, afhankelijk van hun niveau. Nou, je kunt dat proces daadwerkelijk versnellen met brokken. Kibbels is eigenlijk hun favoriete eten en geeft je maximale temmensnelheid.

Geeft Brokken Meer Niveaus Ark?

Een 100% tam kan de helft van de huidige niveaus geven. Dus in theorie kan A LV 120 LVL 180 (120/2 = 60 + 120 = 180) bereiken, maar er is een verlies van ongeveer 8-10%, zelfs met brokken. Dus de hoogste die ik heb gezien is een extra 51-54-niveaus voor een perfecte 120 bekende tam.

Hoeveel Eten Geeft Brokken Ark?

Afgezien van de voorkeur van een dino, geven kibbels 60 of 90 voedsel per brokken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.